Hassut hakusanat & vastaus siihen missä lääkekaappi on…

Kävin Suvisvillan vanavedessä tiirailemassa blogini hakusanahistoriaa ja kaikenlaista hassuahan sieltä löytyi, tässä muutama helmi, jotka saivat minut hymyilemään muikeasti… 🙂

Valkoisen kamelin karvahattu

– Haetaanko tässä valkoisella kamelilla olevaa hattua, vai valkoisen kamelin karvasta tehtyä hattua? 😀

Kynsiharja pois lattiakaivosta

Miten se sinne on päätynyt?

Mistä johtuu valkoiset polvet

Olisiko iho niin kuiva että hilse tekisi polvista valkoiset? Auttaisiko kuorinta ja rasvaus? Vai onko kontattu niin paljon että iho on paksuuntunut kuten kantapäille saattaa käydä? Vaikea kysymys.

Nuttura kireällä vinkit

Halutaanko nuttura kireälle vai käänteisesti löysemmälle? Vaikeaa antaa vinkkejä, kun ei tiedä kummanlaista lopputulosta tässä on haettu. 🙂

Kuminen nauha rintaliiveissä

Jaahans, olisiko se kaarituettomien liivien alareunan “resori”, vai rispaantunut elastaanisäie kulahtaneessa kankaassa? Vai liiveihin jemmattu kuminen nauha, kuten jokin festareilta tuttu statement-korun kaltainen kantaa ottava käsiranneke?

Silavan sulatus mikrossa

En muista silavasta koskaan blogissa kirjoitelleeni, mutta Googlen mielestä blogistani löytyy vastaus  → -25kg ja uusi kevyempi elämä. Omaa silavaani en suinkaan mikrossa sulatellut, sentit lähtivät ihan ruokavaliomuutoksella ja liikunnan lisäämisellä. Olisipa ollutkin kätevää jos voisi astua mikroon ja sulattaa ylimääräiset silavat kerrasta pois. 😀

Ja sitten päästäänkin varsinaiseen aiheeseen, joka on viimeisen viikon aikana kiinnostanut peräti 32 ihmistä – Missä Oma Koti Valkoinen säilyttää lääkkeitä??? 😀

Täällä ne luurailevat katseelta piilossa, keittiön matalassa laatikossa heti kahvinkeittimen alapuolella. 😀 Samaiseen laatikkoon olen jemmannut myös suodatinpussit, koska en tykkää että tasoilla on yhtään mitään ylimääräistä.

Lääkkeitä ei meillä pahemmin käytetä ja laatikosta löytyykin lähinnä vitamiineja, flunssanhelpottajia ja särkylääkettä. Tytöllä on omat särkylääkkeensä ja minulla purkillinen Ibumaxeja. Näiden lisäksi on itselleni hyvin tarpeellinen matkapahoinvointilääke Postafen, jota ilman en selviä pitkistä auto- ja lentomatkoista, enkä varsinkaan vatsassa vellovista laivareissuista. Herra Hakkaraisen mansikkapastillit pörräävät yleensä pitkin pöytiä, mutta kuvia varten laitoin rasian omalle oikealle paikalleen. 🙂

Ja tässä siis vielä kertauksena vastaus kysymykseen “missä ne meidän lääkkeet oikein ovat” – eli siellähän ne keittiön laatikossa. 🙂

Vuosien varrella lääkkeet ovat siirtyneet soljuvasti muiden tavaroiden tahdissa, pari vuotta ne olivat lukollisessa peltilaatikossa poissa uteliaan leikki-ikäisen kätösistä, mutta tytön kasvettua vanhemmaksi ja viisaammaksi hankkiuduin isosta puolityhjillään olevasta peltipöntöstä eroon. Tyttö tietää mikä lääke on mikäkin eikä hänellä ole lupaa ottaa laatikosta mitään muuta kuin Herra Hakkaraisia, jos rasia nyt joskus edes olisi siellä missä sen kuuluisi olla. 😀

Semmoinen postaus tällä kertaa, toivottavasti asiasta kiinnostuneet 32 ihmistä löytävät perille tänne ja saavat vastauksensa. Laittakaahan viidakkorumbu pyörimään! 🙂

Aurinkoista perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

 * * *

Ps. Vielä ehdit käydä osallistumassa Lancóme-tuotesetin arvontaani! Osallistumisaikaa klo 18:00 asti → omakotivalkoinen/lancome-tuotearvonta

6 kommenttia “Hassut hakusanat & vastaus siihen missä lääkekaappi on…

  1. Tarja: meidän keittiö on Epoqin, eli Gigantin. Teimme ison rempan 2014-2015 vaihteessa, blogista löytyy valtavasti juttua bannerin alapuolelta löytyvien kategoria-tunnisteiden alta Epoq ja keittiöremontti. 🙂

    1. Hippu-76: niinpä löytyykin 🙂 hinta vaan Epoqilla on hieman budjettiystävällisempi, kuten rungotkin. Oliko muuten Puustellissa uv-suojaus ja kellastumisen estokäsittely kuten Epoqin ovissa?

     1. Hinnassa on tosiaan eroa ja toki eroa on myös toteutuksessa kuten laatikkojen sisuksissa ja mekanismeissa. Lienee osin makuasia mikä ketäkin enemmän miellyttää. Puustellin kalusteet ovat kotimaisia ja ne valmistetaan Harjavallassa. UV-suojauksesta minulla ei valitettavasti ole tietoa. Jos tämä ovimalli kiinnostaa, niin kannattaa tutustua molempiin vaihtoehtoihin. Muilla toimittajilla en ole tällaista ovimallia nähnyt.

     2. Hippu-76: Urallisia ovia on alkanut ilmaantumaan enemmänkin, Ikeassakin sellaiset näin. Tosin taitavat olla muovikalvolla pinnoitetut eivätkä maalatut kuten Epoq ja Puustelli. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *