Pieni vappuarvonta – Palkintona Finnmarin kesäinen tuotesetti

Arvontaa pukkaa jälleen ja tällä kertaa palkintona on Finnmarin kesäinen tuotesetti, joka sisältää kaksi kannellisia juomalasia pilleineen, valkoisen keraamisen aluslautasen sekä mustavalkoisen servettipakkauksen kauniisti sellofaaniin pakattuna…  🙂

Finnmarin kolpakkolaseihin on kätevä tehdä aamupala-smoothiet ja aurinkoisten kesäiltojen margariitat. Oma kesäjuomasuosikkini on villivadelmainen Bonaqua, jonka joukkoon sujautan tuoreita vadelmia sekä kevyesti morttelissa muhennettuja mintun lehtiä voimakkaamman maun aikaansaamiseksi – supernam! ♥

Voit osallistua vappuarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi keskiviikkoon 2.5. klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti torstaina ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Arvontapalkinto postitetaan voittajalle särkyvälisän kera.

Seesteistä sunnuntaita kaikille!

*tuotteet saatu

162 kommenttia “Pieni vappuarvonta – Palkintona Finnmarin kesäinen tuotesetti

 1. Parvekeremontti valmistui viime syksynä. Nyt pitäisi päästä laittamaan parveke kuntoon kun viimeiset tiivistystyöt tehty. Nauttisin juoman mielellään uudesta mukista työn valmistuttua.

 2. Hauskaa vappua, kivoja viherkasveja blogissa! Yrttien kasvatukseen ruukku- ym. ideoita kuulisin mielelläni.

 3. Voi kun kiva arvontapalkinto, tuollaista olen vähän mielitellytkin. Ehdottomasti kokeilen onneani tässä arvonnassa!

 4. Iloista vappua! 🙂 Finnmariin tutustuin paremmin n. vuosi sitten, kun läheisessä kauppakeskuksessa oli myymälä. Jatkuvastihan siellä tuli käytyä ja erilaisia sisustustavaroita löytyykin nyt kotoa. Harmikseni myymälä lopetti, mutta ehkä tulevaisuudessa he saavat uuden vuokratilan täältä läheltä.

 5. Olen vasta parin päivän ajan “ahminut” blogiasi, jonka löysin sattumalta. Pidän, pidän, pidän kovasti…raikas blogi. Ihanaa Vappua sinulle & tyttärellesi!

 6. Hauskaa vappua, klara vappen! Kaffe pitää pään selvänä ja ajatuksen kristallin-, tai ainakin lasinkirkkaana.

 7. Ihanaa ja ennenkaikkea rentouttavaa vappua kaikille! Vietetään aikaa läheisten kanssa ja nautiskellaan 🙂

 8. Oi tää olisi hieno, tyttärellä kohta synttärit ja hän on toivonut tuollaista pilli+purnukka-systeemiä!

 9. Luin äsken kotiliitettä mikä ilmestyy kotikaupunkini sanomalehden välissä. Siinä oli juttua sinusta ja blogistasi. Kivalta vaikuttaa, täytyy tutustua paremmin blogiisi! Mukavaa kevättä.

 10. Ihanaa toukokuuta ja kiitokset kaikille vappuarvontaan osallistuneille! ♥︎ Finnmarin tuotesetin voitti nimimerkillä Tarulainen kommenttia jättänyt lukija – voittajaan on oltu yhteydessä suoraan sähköpostitse. Mikäli voittaja ei ilmoittaudu ensi viikon tiistaihin 8.5. mennessä, arvotaan palkinto uudelleen kaikkien osallistujien kesken!

  Onnea voittajalle ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *