Riehakkaat vappubileet

Oli ihan pakko tulla näppäilemään teille puhelimella pikaiset livekuulumiset vappubileistä paikan päältä. Meno on mieletön, enkä äkkiseltään muista koska viimeksi olisi ollut näin riehakas tunnelma. Miehen naamiaisasu on saanut inspiraationsa Clark Kentistä, eli Supermanin alter egosta. Minun lookkini on sekoitus Catwomania ja 90-luvun megastara Paradisiota, ripauksella Power Puff Girlseja (suom. Tehotytöt). 😀

Riehakkaat vappubileet ja naamiaisasut
Riehakkaat vappubileet ja naamiaisasut
Riehakkaat vappubileet ja naamiaisasut
Riehakkaat vappubileet ja naamiaisasut
Riehakkaat vappubileet ja naamiaisasut

Lähtiessä nappasin yhden kuvan hissistä ja valaistuksessa violettiin vivahtavan peruukin väri kimalluksineen näkyy paremmin. Olisin halunnut lakata kynnet samalla sävyllä, mutten onnistunut löytämään oikean väristä kynsilakkaa mistään.

Tämä mimmi kiittää ja kuittaa tältä erää, ja kirmaa takaisin miehen kainaloon…

Nautinnollista vappua kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *