Vihreää, valkoista & mustaa – Lelukori tytön huoneen väreissä

Ikean lastenosastolta löytyi mustavalko-raidallinen Flyttbar -lelukori, jonka vihreä kansi ja kantokahvat ovat juuri oikeaa sävyä tytön Jungmanni-sängyssä olevan Marimekko Bottna -verhoilukankaan vihreiden yksityiskohtien kanssa. Ostoksen myötä sain valkoisen pyykkikorini takaisin kylppäriin, se kun ehti jokusenkin tovin olemaan neidin lelukorina… 🙂

Tämän osuvampaa väritystä ei voi ollakaan, Flyttbar-lelukorin raidat sopivat sängyn takana olevaan raitaseinään kuin nenä päähän ja vihreät yksityiskohdat ovat piste iin päällä. Lelukori kätkee sisäänsä neitokaiseni pehmokoirakokoelman jäseniä, joita ostelemme kirppiksiltä ja kierrätyskeskuksista aina kun vastaan osuu “pieni tai keskikokoinen surumielinen orpohauva” – mitä takkuisempi ja nukkaisempi pehmo, sen lutuisempi. 🙂

Lupsakkaa lauantaita!

*sisältää kaupallisen linkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *