Kirje äidille… ♥︎

Kiitos äiti että olet juuri minun äitini! ♥ Kiitos että jaksoit sinnitellä kanssani kun minua odotit, kiitos että taistelit meidän molempien puolesta ambulanssissa matkalla synnytysairaalaan ja paljon vielä sen jälkeenkin. Kiitos että olet pitänyt minusta aina huolta ja kiitos myös maailman parhaista siskoista ja veljistä, joita ilman en osaisi elämääni edes kuvitella! ♥

Äitienpäiväkimppu valkoista ja vihreää

Kiitos että jaksoit vääntää kanssani kättä teini-iän hormonimyllerryksen aikaan, kiitos ettet antanut minun tehdä sellaisia tyhmyyksiä, joita myöhemmin olisin voinut katua. Kiitos että annoit minulle myös vapauksia kokeilla siipiäni ja opetit minut luottamaan itseeni ja siihen että osaan ja pärjään! Kiitos ettet koskaan nauranut kun epäonnistuin, ja kiitos että tsemppasit minua joka tilanteessa.

Kiitos että kuuntelit aidosti murheitani ja huoliani. Kiitos että opetit minut miettimään omilla aivoillani ja käsittelemään ongelmia ratkaisukeskeisesti. Kiitos että rakastit minua silloinkin kun olin hankala ja kokeilin rajojani, pidit jalkani tukevasti maassa etkä antanut minun lentää pois. ♥

Äitienpäiväkimppu valkoista ja vihreää

Kiitos kaikesta mitä olen saanut sinulta oppia, kiitos että olet läsnä aina kun sinua tarvitsen. Kiitos myös siitä että annat minun auttaa sinua! ♥ Kiitos että olet maailman paras mummi, kiitos että jaksat touhuta ja keksiä kivaa tekemistä meidän junioriosastolle! 🙂

Äitienpäiväkimppu valkoista ja vihreää

Kiitos äiti siitä että olet sellainen kuin olet – maailman paras äiti ja mummi! ♥

Hyvää äitienpäivää

Hyvää äitienpäivää kaikille maailman äideille, emoille, mummeille ja isomummeille! ♥Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *