Siivouspäivän kirppisvinkit

Huomenna lauantaina vietetään kansallista Siivouspäivää ja itsekin suuntaan pyykkitelineestä kyhäämäni kirppispöydän ääreen myymään muutamia sisustustavaroita, leluja, vaatteita ja kenkiä, joita nurkkiin on jäänyt tehosiivouksistani pyörimään. Keräsin teille muutamat kirppistelijän vinkit erityisesti tehosiivoajan näkövinkkelistä katsottuna…

Siivouspäivä goes rantakesä - katukirppis merenrannalla

Kirppismyyjän vinkit:

• Konmari-kodinraivausvinkit ovat teille varmastikin jo tuttuja ja kirppismyynti helpottaa monesti tavarasta luopumista. Parinkin euron summa auttaa päästämään tavarasta irti, varsinkin jos tavara tai vaate on jäänyt kaapin perukoille täysin käyttämättömäksi hintalappuineen päivineen. Kerää siis kaikki turhat (myös ne ehkäpät) tavarasi kasseihin ja laatikoihin, ja anna niille uusi elämä jonkun toisen omistuksessa.

• Pese ja viikkaa vaatteet sekä tekstiilit siististi pinoihin, tai henkaroi jos käytössäsi on rekki tai vaatetanko. Myy vaan käyttökelpoisia tekstiilejä ja tavaroita. Risat ja tahraiset kuuluvat tekstiilikeräyslaatikkoon, joita löytyy nykyisin lähes jokaisen vaatekaupan kassan läheisyydestä.

• Hinnoittele tuotteet fiksusti, jotta saat ne liikkumaan ja muuttumaan itsellesi hyödyllisempään muotoon eli rahaksi. Älä mieti liiaksi tavaran tai vaatteen ostohintaa, vaan sitä mitä aidosti itse olisit valmis maksamaan kyseisestä asiasta. Esimerkkinä viime viikonlopun rantakirppis, jossa myytiin likaista ja hieman kulunutta tavaraa samaan hintaan jolla sen saa ostettua kaupastakin uutena – voitte uskoa että kaupat jäi tekemättä.

Siivouspäivä goes rantakesä - katukirppis merenrannalla

Sopivan siisti myyntipiste

• Joskus hyvä mieli on parempi kuin valuutta – ilmaiseksi ei kaikkea kannata antaa, mutta välillä kannattaa joustaa ja antaa kirppisostajan tinkiä ja tehdä elämänsä löytöjä pikkurahalla. 🙂 Olisittepa nähneet miten iloinen hehku tytön kasvoilla viime lauantaina oli, kun hän sai ostettua teini-ikäiseksi kasvaneelta neitoselta pinkin ja pörröisen koiralaukun itselleen eurolla – kyseinen pehmolaukku on nyt meillä unikaverina ja se sai ihan uuden elämän ja hyvin tärkeän tehtävän, vaikka oli ehtinyt edelliselle omistajalleen tulla turhaksi.

• Mieti mikä sinulle on tärkeää – haluatko maksimoida voittosi vai hankkiutua eroon elämääsi kuormittavasta tavarakasasta. Luopuminen voi olla välillä tuskaa, mutta ai että miten mahtava fiilis siitä tulee jälkeen päin kun pöytä on putsattu ja kotiin ei ole takaisin kannettavaa kuin pieni pussukallinen jos sitäkään. 🙂

• Pidä kirppispöytäsi siistinä, muttei liian sliipattuna. Armeijamaiseen tyyliin jämptisti järjestetyt tavarat ja vaatteet eivät houkuttele koskemaan, eikä kukaan halua mennä “sotkemaan” toisen omaisuutta. Pieni sekasorto on siis ihan ok, kunhan myyntipöydän / telineen sisällöstä saa jonkinlaisen selvyyden ensivilkaisulla.

• Hymyile ja tervehdi! Siivouspäivä on mahtava asia, antaen jokaiselle meille mahdollisuuden tehdä kaappien tehotyhjennyksen ilman erillistä kirppispaikkavuokraa. Myös kirppishaukoilla on mahdollisuus tehdä huikeita löytöjä, joten tilanne hyödyttää mukavasti molempia osapuolia. Huomiseksi on vielä luvattu aurinkoa ja lämpöä, joten hattu päähän, aurinkolasit nenälle, vesipullo kouraan, kolikot taskuun, kaverit kainaloon ja kirppistelemään! 🙂 Siivouspäivän omilta sivuilta (TÄÄLTÄ) löydät oman alueesi myyntipisteitä ja huomisaamun aikana niitä ilmaantuu tuttuun tapaan ziljoonittain lisää.

Siivouspäivä goes rantakesä - katukirppis merenrannalla

Nyt vielä viimeinen vilaus huomisen kirppistavaroihin ja huilimaan, jotta jaksaa aamusella pystytellä kojut kuntoon. 🙂

Aurinkoista perjantai-iltaa ja ihanaa viikonloppua!

Lue myös: ➤ Osta ja myy – Parhaat vinkit nettikirppikselle


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *