Räväkät aurinkolasit – Aviator Jade Green by Ray-Ban

Yhteistyössä House of Brandon

House of Brandonin kesä on kuuma ja alennettujen tuotteiden lisäksi he tarjoavat nyt -20% kaikista normaalihintaisista uutuuksista. Alennuksen saa tietysti myös Ray-Banin aurinkolaseista, jotka ovatkin meillä tämän kesän must-have-juttu. 🙂

Tilasimme tytön kanssa meille säkenöivän hienot Aviator Jade Green -aurinkolasit koossa 55mm, joita käytämme vuorotellen – neiti tosin on ominut ne omakseen, joten oma käyttöni on jäänyt aika vähälle. 🙂

Aviator-malli on klassikoiden klassikko, jotka sopivat kaikenlaisiin asukokonaisuuksiin. Tänä kesänä onkin saanut nauttia aurinkoisista päivistä useammin kuin miesmuistiin ja aurinkolaseille on ollut käyttöä lähes päivittäin.

Ray-Ban Aviator -aurinkolaseilla on kolme kokoluokkaa ja on erittäin tärkeää tietää mikä koko omille kasvoille sopii parhaiten. Koko määriytyy linssin leveyden mukaan seuraavasti:

  • pieni on kooltaan 55mm, sopii kapeille kasvoille tai pienipäisille 🙂
  • keskikokoinen 58mm, tätä myydään selvästi eniten
  • suuri 62mm, soveltuu parhaiten miesten kasvoille

Jadenvihreän lisäksi valikoimasta löytyy mm. raikas Mirror Orange ja rohkea Electric Blue, sekä perinteiset Polar Brown sekä Chrystal Grey, josta postailin teille viime kesänä täällä → Ray-Ban-aurinkolasit-paluu-piilareihin

Alekoodilla SUMMER2018 saatte nyt -20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista lukuunottamatta Aim´ia ja Dr Denimiä. 🙂 Alekoodi voimassa 8.7.2018 asti.

→ houseofbrandon.com

Aurinkoista torstaita kaikille!

2 kommenttia “Räväkät aurinkolasit – Aviator Jade Green by Ray-Ban

  1. Mikset käytä vuosi sitten ostamiasi Ray-Baneja, joista kerroit linkkaamassasi postauksessa? Ei tarvitsisi lapsen kanssa kinata käyttövuoroista, kun molemmilla on omansa 😉

    1. Maikki: Niin minä käytänkin ja siksi tyttö on saanut nuo ihanat vihreät lasit omiakin kun voimme jakaa kummatkin. 🙂 Nuo vihreät vaan on niin hienot että käyttäisin niitä mieluusti vähän useamminkin, vaikka eipä nuo harmaatkaan pöllömmät päässä ole – vähän tavallisemmat vaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *