Kaunis kesäilta

Facebookissa mainitsin etten tänään ehdi kirjoittelemaan blogin puolelle postausta olohuoneeseen liittyen, kuten vielä aamulla oli tarkoituksena. Päivän sää osoittautui kauniiksi kuin morsian ja päätimme lähteä kiertelemään kaupungille. Illalla löysimme itsemme rantakahvilasta ja haluan jakaa meidän fiiliksiä teidän kanssa tälläisenä kuvapainotteisena arkipostauksena. 🙂

Nyt on grilli kuumana ja kanat kohta valmiit salaattia varten. Mies katselee futista, tyttö pelailee ja minä istun parvekkeella tekemässä tätä postausta puhelimella kun en jaksa avata tietokonetta. 🙂

Ihanaa lauantai-iltaa kaikille! 

4 kommenttia “Kaunis kesäilta

  1. Ei koskaan enää raskasta otsatukkaa.Sulle sopii aivan äärettömän hyvin otsahiukset ylhäällä/pois.Kauniit kasvot tulevat esiin!Aivan kuin eri ihminen.

  2. Ai kuinka kaunis! Tiedän että pidät otsatukastasi ja jos se on sun juttu niin se on paras sulle! Mutta musta sä oot aina kauneimmillas tukka pois naamalta! Ja taas tuo kuva missä on sinertävä seinä takanasi, saa ihosi ja kaiken loistamaan! 10/10!

    1. Minna: kaunis kiitos!!! ❤️ Hiukset ponnarilla ilman otsista ovat ihan kivat, mutta koska olen todella laiska hiustenlaittaja tätä nykyä niin en jaksaisi sitä lirulettilookkia tukka auki katsella ilman otsista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *