Kokemuksia MÁDARA -tuotteista & -40% kampanjaetu

Kaupallinen yhteistyö: MÁDARA / Kicks

Sain valikoida MÁDARA Cosmeticsilta muutaman tuotteen testattavakseni kesän kynnyksellä ja viimeinenkin seerumin pisara on nyt käytetty. Luonnollisista ainesosista koostuvat MÁDARA-tuotteet yllättivät positiivisesti. Kahteen tuotteeseen ihastuin niin paljon, että tilasin niitä äsken lisää -40% alennuksella, joka voimassa vain tänään tiistaina klo 23:59 asti! 🙂

Madara luonnonkosmettiikka kokemuksia Omakotivalkoinen
Madara luonnonkosmettiikka kokemuksia Omakotivalkoinen

MÁDARA – Ikääntyvän ihon tehohoito

Koivunmahla-pohjaiseen anti-age Time Miracle -hoitolinjastoon kuuluva MÁDARA Cellular Repair -seerumi kiihdyttää ihosolujen jakautumista ja suojaa ihoa ehkäisten sekä kumoten sekä geneettistä että ympäristötekijöistä johtuvaa ikääntymistä. Seerumin anti-age-teho on todistettu kliinisissä teisteissä ja se edistää dramaattisesti ihon uudistumissykliä silottaen näkyvästi ihoa ja vähentäen juonteiden ja ryppyjen syntyä. Kasvonpiirteet kiinteytyvät, iho nauttii uudenlaisesta kosteudesta ja elinvoimasta.

Olin todella skeptinen, sillä moni aiemmin testaamani tuote on antanut lähinnä kosmeettista korjausta ihon pinnalle. Käytin tätä tehotuotetta hyvin säntillisesti aamuin ja illoin vajaan 8 viikon ajan. Iho oli jo kuukauden jälkeen selkeästi paremmassa kunnossa, kosteutetumpi ja kuulaampi.

Vaikutus hiipi iholle pikkuhiljaa ja aluksi ajattelin että tuotetiedoissa kuvattu tehokkuus on liioiteltua, kunnes seerumi loppui. Viikon tauon jälkeen iho oli kaikkea muuta kuin kuulas ja kaunis, ihon väri oli epätasainen ja aurinko sai aikaan maksaläiskien kaltaisia länttejä, joita ei aikaisemmin ole ollut. Tätä oli pakko saada lisää ja tilasin alennuksen vuoksi suoraan kaksi pulloa. Täyden kympin tuote! 🙂

Madara luonnonkosmettiikka kokemuksia Omakotivalkoinen

Koivunmahlaa ja mineraalihippusia

Samaan kouvunmahla-sarjaan kuuluva Ultimate Facelift -päivävoide on kyllästetty MÁDARAn patentoidulla CELL REPAIR BIO-COMPLEX –kasviuuteyhdistelmällä, nuorentavalla koivunmahlalla, ryppyjä tasoittavalla hyaluronihapolla ja valoa heijastavilla mineraalihippusilla, jotka yhdessä pehmentävät ihon pieniä virheitä. Ainutlaatuinen koostumus perustuu nuorentavaan pohjoiseen koivunmahlaan, johon ei ole lisätty pisaraakaan vettä.

Tätäkin käytin päivittäin seerumin lisänä, tosin pahimpaan helleaikaan kosteutukseen riitti pelkkä seerumi ja Ultimate Facelift -voide toimi enemmänkin yövoiteen kaltaisena tehotuotteena. Voiteen metsäinen tuoksu oli suorastaan terapeuttinen ja huomasin että erityisesti dekoltee-alueella orastavat rintarypyn alut silottuivat täysin kahdeksan viikon testijakson aikana. Tässä toinen kymmenen pisteen vakkarikäyttöön jäänyt kauneudenhoitotuote!

Madara luonnonkosmettiikka kokemuksia Omakotivalkoinen

Sileämmät juonteet

Toinen testaamani MÁDARA-hoitovoide oli Fine Line Minimising Day Cream -päivävoide, jonka sisältämä SMART ANTIOXIDANT –kasviuuteyhdistelmä koostuu kosteuttavista ja pieniä juonteita silottavista jäkälän, sammaleen, saniaisen ja poimunlehden uutteista, jotka auttavat ehkäisemään ensimmäisiä ihon ikääntymismerkkejä.

Tämä kiinteyttävä ja silottava päivävoide jäi vähemmälle käytölle, sillä tykkäsin enemmän Ultimate Faceliftin tuoksusta ja koostumuksesta. Sen vuoksi en voi sanoa oikein juuta enkä jaata tämän Fine Line Minimising -päivävoiteen tehokkuudesta, sillä tuloksia saa aina parhaiten säännöllisellä käytöllä, joka minulla jäi väliin toisen voiteen takia.

Mainittakoon kuitenkin, että kyseinen tuote on saanut paljon kehuja ja se on monen kosmetiikkabloggaajan sekä kauneustoimittajan suosikki.  🙂

Madara luonnonkosmettiikka kokemuksia Omakotivalkoinen

Syväpuhistava hiili-mutanaamio

MÁDARAn Smart anti-pollution hiili- ja mutanaamio oli mielenkiintoinen testattava. Aluksi se nipisteli poskissa ja nenänpielissä melkoisesti, mutta jo neljännellä käyttökerralla iho oli “tottunut” tuotteeseen. Uskoisin että päivittäisten seerumien ja voiteiden myötä ihoni kunto parani, eikä se enää sen vuoksi säikähtänyt syväpuhdistavaa hiilen ja mudan sekoitusta. 🙂

Ihohuokoset todella puhdistuivat ja pienenivät, ihosta tuli ihanan pehmeä ja täysin mattainen. Tätä ominaisuutta kaipailen kovasti, sillä ikääntyvässä ihossa ihohuokoset alkavat näkyä ikävästi. Melkoisen tujua tämä kuitenkin on, joten en suosittele sen käyttöä kovin herkälle ja reagoivalle iholle edes hyötyjen takia. Parhaimmillaan tuote toimii rasvaisella ja epäpuhtaalla iholla.

Madara luonnonkosmettiikka kokemuksia Omakotivalkoinen

9 kuivaöljyn tehotiiviste

Viimeisenä testianalyysiini pääsee ihoa kirkastava 9:n kallisarvoisen kuivaöljyn Radiant Energy -tiiviste, joka tuo iholle ylellisen ja nuorekkaan hehkun. Tuote sopii erityisesti elottomasta, väsyneestä ja harmaasta ihosta kärsivälle ja kun ihon elastisuus ja kiinteys on heikentynyt.

Antioksidanttinen ja vitamiinirikas yhdistelmä mustikan, lakan ja karpalon siemenöljyjä synergisenä sekoituksena karhunvatukan, mustakuminan ja persiljan elvyttävien siemenöljyjen kanssa, käärittynä ihoa pehmentäviin kurpitsan, purasruohon ja jojoban siemenöljyihin. Tämä kuivaöljyjen kocktail tehostaa ihon luonnollista uusiutumista ja kosteutusta, auttaa neutralisoimaan ympäristön saasteita ja stressitekijöitä sekä palauttaa ihon eloisuuden.

Vaikutuksiltaan tämä on mahtava tuote, joka kosteusvoiteeseen lisättynä todella saa ihon hehkumaan. ♥ Itse tiputtelin tätä myös vartalovoiteen joukkoon sekä sellaisenaan kämmenien kautta hiusten latvoihin. Omaksi ongelmakseni muodostui kuitenkin tuotteen tuoksu – siinä oli jokin sellainen pohjavivahde, joka sai aikaan päänsärkyä ja siksi jouduin luopumaan sen käytöstä parin viikon jälkeen.

Alennuksen ansiosta uskalsin tilata testiin toisen kuivaöljyn, arktisen marjaisan Soothing Hydration -tiivisteen, joka sisältää omega 3-6 rasvahappoja… jännityksellä odotan miltä se tuoksuu. 🙂

Madara luonnonkosmettiikka kokemuksia Omakotivalkoinen

HUOMIO YSTÄVÄT! Madaran verkkokaupan valikoima on tänään hurjassa -40% alessa klo 23:59 asti. Lisäksi saatte kaikki vähintään 50€ tilaukset ilman postikuluja ja yli 80€ arvoisiin tilauksiin sujautetaan mukaan SMART ANTIOXIDANTS Anti-Fatigue Eye Rescue Cream (arvo 31€) veloituksetta. 🙂

→ kicks.fi/madara

Ihanaa tiistaita kaikille!10 kommenttia “Kokemuksia MÁDARA -tuotteista & -40% kampanjaetu

 1. Eikö kampanjaa voisi laittaa uudelleen voimaan? Yksi päivä on melkoisen lyhyt aika. Harmittaa, kun huomasin tuon huippuedun vasta tänään.

  1. Päivi: Valitettavasti ei voi, tuo oli kertaluontoinen kampanja mutta koska sen suosio oli niin suuri niin uskon että saamme sellaisen vielä toistekin. 🙂

   1. Sama kampanja on ollut ennenkin, taitaa olla kerran vuodessa. Olen käyttänyt Madaran tuotteita jo pitkään, mutta nyt en tarvinnut mitään niin jäi alennukset hyödyntämättä. 🙂

    1. nina: Ymmärtääkseni näitä kamppiksia on kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin, ja olisiko nyt kolmas kerta kun kyseinen alekamppis on käynnissä… 🙂 Ensi keväänä sitten uudelleen! 🙂

 2. Tuo kampanja toteutetaan joka vuosi syksyisin ja keväisin, ja kestää aina sen vuorokauden. Ei liity blogiin millään lailla. Madaran tuotteet on aivan loistavia!

  1. Taru: Tosi hyvä että järkätään tuollaisia kampanjapäiviä. 🙂 Postauksen taustalla on blogiyhteistyö Madaran kanssa kyseisen kampanjan tiimoilta. 🙂 Madaran tuotteet ovat todella laadukkaita, oletko kokeillut tuota Time Miracle -sarjaa? Mikä on sinun lempparituotteesi?

   1. Mulla on monia suosikkituotteita, Madara on ihan luottomerkki! Tuo Smart-päivävoide on hyvä. Nimenomaan tämä voide, fluid ei ole tarpeeksi kosteuttava pintakuivalle iholleni. Smart silmänympärysvoide on myös hyvä. Olen käyttänyt aiemmin tuota Time Miracle-sarjaa, mutta siirryin Smartiin kun juuri tilausten yhteydessä sain lahjaksi Smart-sarjaa ja tykästyin.
    Kuivalle, atopiaan taipuvalle iholleni Pihlaja-sarja on ihan huippu. Käytän vartalovoita ja DD-voide on koko perheen monitoimivoide, jolla paranee nirhaumat, niistämisestä kärsineet nuhanenät ja muut. Meidän teini-ikäinen käyttää sarjan päivävoidetta sekä Nokkos-suihketta ja molemmat tykkäämme Pihlaja-öljystä, tuo ihanaa hehkua iholle. Myös kuivaöljyt on hyviä, mutta arvokkaita – niitä kannattaakin tilata alesta.

    1. Taru: Tuo suosittelemasi silmänympärysvoide ja Nokkos-voide kiinnostavat, täytyykin laittaa ne samantien tilaukseen. 🙂 Kiitos kommentistasi ja käyttökokemustesi jakamisesta! <3

 3. Ei ole kertaluonteinen kampanja. Madaralla on näitä alennuspäiviä n. 3 kertaa vuodessa.

  1. Zinttu: Ymmärsin että näitä on vain kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin. Ihan mahtavaa että tälläisiä buusterikamppiksia järjestetään, iso yläpeukku Madaralle! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *