Habitare 2018 – Parhaat messutärpit osa 1

Yhteistyössä Habitare 2018

Habitare 2018 -messujen ensimmäinen päivä on purkissa ja kylläpä olikin antoisat messut. Olin vaikuttunut värien käytöstä ja taidokkuudesta, jolla messupisteitä oli stailattu. Myös eettisyys, ekohenkisyys ja suomalaisten materiaalien kuten koivun suosio olivat vahvasti läsnä. Tässä Habitare 2018 -messusuosikkejani! ♥

Tikau

Habitaren Eettinen alue esittelee yrityksiä ja tuotteita, joiden taustalla toimivat kestävän kehityksen periaatteet ja halu tehdä maailmasta parempi – yksi tuote ja ostopäätös kerrallaan. Maaseutukylien markkinapaikasta inspiraationsa saanut messualue muodostaa elävän ja informatiivisen kohtaamispaikan kuluttajille ja eettisille toimijoille. Alueella esitettävä näyttely on kokonaisuus eettisesti valmistettuja tuotteita tarinoineen, läheltä ja kaukaa.

Eettiseltä alueelta löytyvä Tikaun messupiste ja sen metsänvihreät seinät kiinnittivät huomioni jo kaukaa. Jokainen Tikaun tuote on käsin valmistettu ja myynnissä oli mm. suomalaisten turvapaikanhakijoiden valmistamia kauniita amppeleita. Tikau on yksi merkittävimpiä suomalaisia eettisten tuotteiden valmistajia ja suosittelen lämpimästi tutustumaan heidän taidokkaisiin käsityötuotteisiinsa. ♥


MUUBS

Bent ja Dorthe Povlsenin vuonna 2010 perustama MUUBS valmistaa rosoisia ja eläväisiä sisustustuotteita sekä kalusteita. Paljas puupinta, aidot materiaalit ja muotoilun rouheat linjat ovat tämän tuotemerkin erikoisuus – epätäydellisyys saa aikaan uniikin lopputuloksen.


Deco-lehti

Deco-lehden näyttävän osaston on suunnitellut Seija Killström ja kukat ovat Järvenpään Kukkatalosta. Upea syksyinen kukkainstallaatio oli iloinen väripirskahdus keskeisellä paikalla messujen ytimessä. Aivan ihana tuo valaisinidea, jossa teräskehikon ympärille on pyöritelty kasviköynnös. ♥


Anno

Anno puolestaan tarjoilee täysin toisenlaisen tunnelman – japanilaishenkinen stailaus ja vaaleat pehmeät sävyt tekivät minuun suuren vaikutuksen. Seinäkoukkuihin ripustetut matot saivat aikaan Liisa Ihmemaassa -fiiliksen ja tunsin oloni todella pieneksi niiden rinnalla. Tykkään tämän vuoden messupisteestä vielä enemmän kuin viime vuoden, joka sekin oli u-p-e-a! ♥


Tarja Ritari Design

Tarja Ritari Designin ihana Tarja messuilee Decor-hallissa osastolla 3C45 ja valikoima on kasvanut jälleen uudella painokuviolla. Käy katsomassa mitä kaikkea kivaa Tarja on taas taituroinut ja hyödynnä myös mahtavat messutarjoukset – itselle tai lahjaksi, kotiin sekä mökille! ♥


Tapio Anttila Collection

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä esittelen teille Tapio Anttila Collectionin kaksikerroksisen #perintötekijät -paviljongin. Kuten ennakkoon jo aavistelinkin, tarjoilee Tapio Anttila Collection jälleen maksimaalista tunnelmaa ja tyylikkyyttä.

Puurakentamisen pioneerikohteessa apunsa on antanut mm. Honkatalot, Parla sekä Hovinikkarit, jotka yhteisvoimin toimivat upeana raamina Tapio Anttilan suunnittelemille tuotteille.

Lisäinfoa TAC-uutuuksista löydät viikon takaisesta postauksestani täältä: → TAC-uutuusmallisto2018. Käykääpä kaikki messuilijat koeistumassa uutta Day & Night -tuolia! ♥


Vaikka pitkän päivän jälkeen jalat ovatkin aivan puhki, on fiilis silti ihan mieletön – taskut pursuilevat uusia sisustusideoita ja melkeinpä jo odotan että talven ensimmäiset lumihiutaleet satelevat maahan…

Huomenna aamupäivästä luvassa Habitare-messutärppien toinen osa ja loput messulempparini! Olkaahan kuulolla ja valmiina inspiroitumaan syksyn tulosta! 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

 * * *

Habitare 12.-16.9.2018

Avoinna: ke klo 12-20, to ja pe klo 10-19, la ja su klo 10-18 


Lue myös: → Habitare 2018 – Messutärpit osa 2

2 kommenttia “Habitare 2018 – Parhaat messutärpit osa 1

  1. Oli muuten mielettömän mukava istua tuo DAY & NIGHT tuoli <3 Ja vielä edullisempi kuin mitä uskalsin veikatakkaan, täyden kympin tuoli joka lähtee kyllä viimeistään joulun alla tilaukseen 🙂

    1. Marissa: niin on! Taas sarjassamme kalusteyllättäjä, josta ei päälle päin uskoisi että on niin mukavan tuntuinen istua. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *