Mayn-lankakori & valkoinen puukansi – Säilytysidea kylpyhuoneeseen

Kaupallinen yhteistyö: Zinoti Oy / Mayn

Ihastelin Habitare-messuilla Mayn-tuotesarjan lankakorin päälle lisättävää valkoista puukantta ja tuotteen suunnittelija Laura Rostedt sujautti mukaani sellaisen kiitoksena saamastaan messunäkyvyydestä. Käyttökohteita ja -tapoja tälläisellä kori + kansi -yhdistelmällä on lukuisia ja ensimmäisenä halusin päästä testaamaan miltä tälläinen korikokonaisuus näyttäisi kylpyhuonekosmetiikan ja pikkupyyhkeiden kanssa. ♥

Mayn sisustustuotteet kotimainen design - Omakotivalkoinen
Mayn sisustustuotteet kotimainen design - Omakotivalkoinen

Massiivipuinen kansi sopii M-kokoiseen lankakoriin. Se on käsitelty puhtaanvalkoisella maalilla ja sen pinta kestää jonkin verran kosteutta. Sen voi huoletta sijoittaa kylpyhuoneeseen jos etäisyys on sellainen ettei vesi siihen suihkusta tai käsienpesualtaasta roisku. Normaalin peseytymisen aikaansaama vesihöyry ei kuitenkaan haittaa, kunhan kyseessä ei ole turkkilainen sauna. 🙂

Kannen voi pyyhkiä puhtaaksi nihkeällä liinalla, mutta suoraa vesipesua ei suositella – siksi juustolautasena kattauksessa käytettäessä juustoja ei kannata asettaa suoraan puukannen päälle ilman erillistä alustaa.

Mayn sisustustuotteet kotimainen design - Omakotivalkoinen
Mayn sisustustuotteet kotimainen design - Omakotivalkoinen

Tämä ison lankakorin ja kannen yhdistelmä on aivan ihana myös meikkipöydällä, mikäli sellainen on käytössä. Aukon kohdalle saa meikkisiveltimiä sisältävät purkit ja puukannen alle harvemmin käytettävät sesonkisävyt silmä- ja huulimeikeistä.

Vaatehuoneeseen / -kaappiinkin tämä on oiva valinta; lankakoriin esim huiveja ja vöitä ja kannen päälle saa kauniisti käden ulottuville kelloja ja koruja.

Mayn sisustustuotteet kotimainen design - Omakotivalkoinen

Ensi viikolla on luvassa lisäinfoa kylpyhuoneremontista ja värisävyistä joihin päädyin. Tälle korillekin on paikka valmiiksi ideoituna… 🙂

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Mayn-lankakori & valkoinen puukansi – Säilytysidea kylpyhuoneeseen

  1. Onko tämä samaa sarjaa kuin mitä joskus aiemmin esittelemäsi korit? Niissäkin oli kansi, jonka avulla korit sai kätevästi pinottua ?

    1. Jaana: On samaa sarjaa. 🙂 Korkkikansien avulla lankakorit saa päällekkäin. 🙂

  2. Tilasin eilen viime postauksesi innoittamana hydra lotionin sillä kasvovoide oli loppunut. Tilaus tuli jo tänään, oli tosi kauniisti pakattu ja tuote tuntui ihanalta. Piti heti kokeilla :). Muita tuotteita lähtee varmasti tilaukseen kunhan edelliset loppuvat. Kiitos vinkistä.

    1. Marine: ihan mahtavaa, Todella nopeasti tuli paketti perille! 🙂 Kerro sitten mitä tykkäsit tuotteesta. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *