AINA-keittiöt – Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa!

Kaupallinen yhteistyö: AINA-keittiöt

Kävin Habitare-messuilla tutustumassa kotimaisen AINA-keittiön messupisteeseen ja heidän tarjoamiinsa täydenpalvelun kalusteremontteihin. AINA-keittiöiden tavoitteena on täyttää asiakkaiden unelmat ja antaa heille ammattitaitoista apua aina suunnittelusta toteutukseen asti. Tummasävyinen liukuovin varusteltu messukeittiö oli kertakaikkisen upea ilmestys ja poimin siitä parikin nerokasta yksityiskohtaa, joilla voisin päivittää omaa keittiötäni… kylpyhuoneremontin ohella! ♥

Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa
Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa
Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa

Suomen nopein ja joustavin keittiö

AINA-keittiöiden kalusteet valmistaa Lapinlahtelainen kalustetehdas Mellano Oy, jonka valmistamia kiintokalusteita löytyykin suurimmasta osasta suomalaisia koteja. 

AINA-keittiöitä myydään tällä hetkellä 20 toimipisteessä ympäri Suomen ja uusia ammattitaitoisia kumppaneita etsitään kasvaneen kysynnän vuoksi jatkuvasti lisää. AINA-keittiöiden valttina on nopeus sekä joustavuus – uusi keittiö toimitetaan nimittäin jopa alle kahdessa viikossa! 🙂

Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa
Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa
Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa

Upeat messukeittiöt

G-muotoinen messukeittiö on parhaimmillaan suuressa yhtenäisessä tilassa, toimien sekä tiloja yhdistävänä että jakavana elementtinä. Korkean kaapiston ilmettä voidaan kätevästi muuttaa liukuvien kaapinovien avulla arki- ja viikonloppumoodiin – pimeän vuodenajan maassa valaistus on erityisen tärkeää ja tässä keittiössä ihana iltatunnelma saadaan aikaan avoimien kaapinovien ja kaukosäätimellä himmennettävän kohdevalaistuksen avulla.

Avolokerikot ovat trendikkäitä myös keittiössä ja AINA-keittiöiden liukuovien avulla kaikki hyllyt sisältöineen saa halutessaan piiloon – täysin oman fiiliksen mukaan! Esteettisyyden ja yhteneväisyyden lisäksi liukuovia suositellaan myös pieniin tiloihin, joissa ne ovat erityisen käteviä ja tilaa säästäviä.

Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa
Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa

Push to open -ovet

Keittiösaarekkeen ulkopuoli toteutettiin push to open -kaappeina, jolloin saarekkeeseen saatiin selkeälinjainen yhteinäinen kalustesivu, kätkien sisäänsä runsaasti säilytystilaa. Lisäksi saarekkeeseen sijoitettiin kulmamekanismi, jossa ovet taittuvat rungon sisään ja näin keittiössä toimiminen, etenkin astianpesukoneen tyhjentäminen, sujuu jouhevammin ilman väistöliikkeitä tai ylimääräisiä askeleita.

Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa
Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa

Vedenpitävä kompaktitaso

AINA-keittiöt -messupisteelle oli valittu erittäin kestävä, helppohoitoinen, hygieeninen ja 100% vedenpitävä kompaktitaso, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta myös kosteisiin tiloihin. Taso on paksuudeltaan 12mm ja sen reuna on loivasti pyöristetty. Kompaktitaso on hintaluokassaan vain hieman laminaattitasoa kalliimpi, mutta kestävyydeltään huomattavasti parempi ja selkeästi kivitasoa edullisempi.

Tämä ratkaisu kiinnostaa minua kovasti ja kylpyhuoneeseen haluaisin juurikin tälläisen sirolinjaisen ja helppohoitoisen materiaalin allastasoksi.

Aina-keittiöt - Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa

Aidosti kotimainen keittiö

AINA-keittiöt on aidosti kotimainen asiakkaan toiveita toteuttava täydenpalvelun kumppani, jonka mallistosta löytyy trendikkäät ja ajankohtaiset uutuudet sekä ajattomat skandinaaviset klassikot. AINA-kalusteissa käytetään pelkästään parhaita materiaaleja sekä mekanismeja ja valmistuksessa hyödynnetään Pohjois-Euroopan nykyaikaisinta teknologiaa. Heidän värimaailmansa on markkinoiden laajin ja useimmat kalusteovet ovat saatavina 8 000 eri sävyssä – puhtaanvalkoisesta pikimustaan, kirkkaista pastelleihin, sekä eri puunsävyinä. Keittiömallistojen lisäksi AINA tarjoaa toimivat ja kustannustehokkaat ratkaisut kylpy- ja kodinhoitohuoneisiin sekä kaikenlaiseen vaatesäilytykseen.

Tutustu AINA-mallistoon ja inspiroidu sinäkin suunnittelemaan itsellesi uusi keittiö, kylpyhuone tai kodinhoitotila!

→ ainakeittiöt.fi

Ihanaa iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “AINA-keittiöt – Uusi keittiö jopa alle 2 viikossa!

  1. Ostimme Aina-keittiöiltä Helsingissä olohuoneen ja eteisen kiintokaapistot. Paikalle kävi suunnittelija mittaamassa kalusteet.

    Pitkän toimitusajan jälkeen kalusteita alettiin kantaa sisään. Ensimmäinen kuljetusyritys peruuntui siihen, etteivät olleet tajunneet ottaa apumiestä kantamaan isoja kaappeja. Toinen kuljetusyritys epäonnistui, kun apumies oli pieni tyttö. Kolmas kuljetus sai vasta suurimman osan unohtuneistakin osista paikalle.

    Asentajan kanssa sitten aloimme tutkia, mitä oli saatu. Alkuperäiseen suunnitelmaan verrattuna useat isot kaapiston levyt olivat väärin valmistettuja. Kaapiston reunalevy oli 10cm liian pitkä. Kivinen pöytälevy puuttui paketista kokonaan. Joitakin peitelistoja puuttui kokonaan. Suunnitelmaan oli laitettu laatikoita niin monta, etteivät ne mahtuneet kaappiin, mutta asiakasta niistä kuitenkin laskutettiin.

    Aina Keittiöt lupaili korvauksia laatikoista, ylimääräisestä työstä ja viivästyksistä, mutta mitään korvauksia ei ikinä maksettu.

    1. Mikko: Kuulostaa todella ikävältä tapaukselta. 🙁 Keittiö on millimetripeliä ja yksikään osa ei saa olla väärän kokoinen. Jos kerran ovat jo luvanneet hyvityksen niin ovat myös todenneet epäkohdat ja kuluttajansuoja on puolellasi. Suosittelen olemaan yhteydessä heihin vielä uudestaan, koska täytyyhän asiat saada kuntoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *