Maanantai-illan tunnelmaa…

Uusi viikko alkoi melkoisella tohinalla ja tänään on saanut juosta tukka putkella hoitelemassa asioita. Pakollisen hommien lisäksi on tänään pitänyt valmistautua myös huomisen Ilta-Sanomien jouluartikkelin kuvauksiin pikasiivouksella ja illalla juoksin vielä kukkakauppaankin hakemaan kauniin jouluisen kimpun saarekkeen päälle. Kiireestä huolimatta päivä on ollut tosi kiva ja ihana oli laitella kotia jouluiseksi jouluradion säestäessä taustalla. ♥

Jouluinen sisustus iltatunnelmaa jouluvalot

Jouluinen sisustus iltatunnelmaa jouluvalot

Virittelin peikonlehden ympärille patterikäyttöisen valosarjan sillä idealla että joulupuun ei aina tarvitse olla perinteinen joulukuusi. Mikä tahansa patenttiratkaisu riittää, kunhan tunnelma tuntuu oikealta – kustannustehokasta joulusisustelua. 🙂

Jouluinen sisustus iltatunnelmaa jouluvalot

Jouluinen sisustus iltatunnelmaa jouluvalot

Vielä viimeinen silaus huomisaamua varten ja sitten yöpuulle. Tunnelmallista iltaa ja iloista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

12 kommenttia “Maanantai-illan tunnelmaa…

  1. Pitju: Meidän luottokukkakaupasta kotoisin tuo kaunis kimppu! <3 Kynttelikkö on Stockmannilta. 🙂

   1. Ihanaa. Ethän pahastu, jos kävisin ostamassa samanlaisen kimpun meidän olohuoneeseen?;) Minulla on hakusessa kynttelikkö, jonka laittaisin takan päälle, mutta en oikein tiedä millaisen. Ajattelin ensimmäisenä Joy-kynttelikköä, mutta sitä ei varmaan saa nyt mistään ja aika tyyris se kyllä on. Joku kiva, ei niin tavallinen olisi soppeli. Kävin viime viikolla kukkakaupassa ostamassa hyasintin ja juteltiin kauppiaan kanssa joulusta. Hän kysyi, olenko vielä laittanut joulua kotiin. Sanoin, että kuusikin jo on. Myyjäkin laittelee joulua aikaisemmin, jo kuukautta ennen itse tapahtumaa. Tämän viikon aikana aikoi laittaa kotiin joulua. Ihanaa, kun en ole ainoa, joka tykkää nauttia joulun koristeista pitkään. Kerroin myyjälle, että 2/4 lapsistani lähtee jouluksi isänsä kanssa matkalle ja ovat siellä tammikuun puolen välin paikkeille asti. Halusin myös, että lapset voisivat nauttia koristeista kotona, ennen kuin lähtevät. Tyttäreni on yhtä “jouluhullu”, kuin äitinsä. 😀

    1. Pitju: en tosiaankaan pahastu, itse sidoin kimpun vasta kotona irtokukista mutta näin jälkiviisaasti suosittelen että kaupan väki hoitaa sidonnan ja sommittelun kimpuksi. Tässä on kaksi oksaa havuja, nippu hopeista heinää, kaksi tuoksutonta liljaa, yksi leijonankita ja yksi tuollainen orkideamaisesti avautuva amarylliksen kaltainen liljamainen kukka jonka lajia tai nimeä en muista. ?

  1. Tonttu: Ihana tonttuseni! <3 Havut ovat tosiaan sembraa ja heinästä en muista että olisin edes kukkakauppiaan kanssa jutellut, mutta hirssi näyttää kyllä ihan tismalleen samalta. 🙂 Afrikatähdikki juurikin taitanee olla tuo rypälemäinen kukka ja jonkinlainen erikoisversio on tuo amarylliksen näköinen kaunotar, selvitän sen tarkan nimen torstaina. 🙂 Kiitos sinulle kommentistasi! <3

  1. Kastehelmib: Risut, havut, oksat ja heinät ovat todella kauniita kimpuissa. Saavat kimput luonnollisemmiksi ja pehmeämmiksi, kotoisammiksi. <3 Aurinkoista keskiviikkoa ja tunnelmallista loppuviikkoa! <3

  1. Nanna: Tuo on todella kaunis muodoltaan, yksinkertainen ja silti korkeutensa ansiosta näyttävä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *