Uudet Calvin Klein -alusvaatteet & kotoiluhousut

Yhteistyössä House of Brandon

House of Brandonille on saapunut runsaasti tuoteuutuuksia ja niiden joukosta bongasin lempialusvaatteideni parannellut 2.0 -versiot: kokonaan mustat Calvin Klein Underwearin kaarituettomat Triangle-liivit, saman sarjan alushousut ja ihanan pehmoiset kotoiluun sopivat legginsit.

Asupostaus Calvin Klein alusvaatteet House of Brandon mustavalkoinen

Asupostaus Calvin Klein alusvaatteet House of Brandon mustavalkoinen

Calvin Kleinin pehmeästä modaalisekoitteesta valmistetut CK Black -legginsit ja Unlined Triangle Black -liivit ovat äärimmäisen mukavat päällä. Mistään ei purista eikä kiristä ja rintaliivien joustava resori on tässä uudessa mallissa todella pehmeä, pehmeämpi kuin edeltäjässään jossa valkoinen logollinen ympärysresori. Triangle-liivejä käytän monesti ihan arkikäytössäkin, mutta pääasiallisesti näiden tarkoituksena on toimia yöasuna ja mukavina kotoiluvaatteina.

Asupostaus Calvin Klein alusvaatteet House of Brandon mustavalkoinen

Suosittelen Calvin Klein Underwearin uutta Black-mallistoa todella suurella ilolla ja tyytyväisyydellä. Meillä tykkää koko perhe Calvin Kleinin alusvaatteista ja joulukuusen alta löytyy tänäkin vuonna CK-pyjamat sekä miehelle että tytölle. ♥

Ja tässä vielä tuo → miesten pyjama jos siellä ruudun takana olevista joku on ajatellut ostaa omalle miehelleen lahjaksi kivan pyjaman / kotiasun. 🙂

Asupostaus Calvin Klein alusvaatteet House of Brandon mustavalkoinen

House of Brandonin uutuudet ja kivat joululahjaideat löydät täältä:

→ houseofbrandon.com/ uutuudet

Leppoisaa lauantaita kaikille & huomiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *