Joulutunnelmia

Ihanaa joulupäivän iltaa kaikille! Meidän perheen joulunvietto on sujunut rennoissa tunnelmissa laiskotellen, leffoja katsellen, pelaten, herkkuja syöden, saunoen ja vähän myös ulkoillen. Eilen oli tosi kiva ulkoilusää, sopivan kirpeä pikkupakkanen ja aurinkokin vähän pilkahteli pilvien lomasta. Pulkkamäkeen olisi tänään ollut ihana lähteä, mutta sää oli yön aikana kääntynyt plussan puolelle ja aaton rapsakka lumikerros muuttunut vetiseksi loskaksi… hienoa kuitenkin että saatiin nauttia valkoisesta joulusta edes aattona, se on jo paljon täällä Helsingissä se! 🙂

Omakotivalkoinen joulu 2018 joulukuusi joululahjat

Viime yön nukuin pitkästä aikaa kuin tukki ja aamulla fiilis oli mitä mainioin. En muista koska viimeksi olisin ollut heti aamusta yhtä energisellä tuulella, luultavasti alkukesän aikaan ennen helteitä. 😀 Hyvät yöunet tekevät ihmeitä sekä mielelle että keholle ja silmien alle ennen joulua ilmaantuneet harmahtavat renkulat ja leukaan ilmaantuneet stressifinnit ovat kadonneet. Iho saattaa tosin hehkua myös Starskin Diamond -kasvonaamion takiakin, jonka laitoin eilen illalla kasvoille vaikuttamaan samalla kun katselimme miehen kanssa leffaa. Hän ei meinannut pystyä keskittymään elokuvan alkujuoneen ollenkaan kun nauroi maha kippurassa hassun näköistä nassuani – ja kangasnaamiot kieltämättä ovat aika veikeän näköisiä. 😀

Omakotivalkoinen joulu 2018 joulukuusi joululahjat

Lanttulaatikko on suurin jouluherkkuni ja olen yksinäni saanut lusikoida lähes 700g lanttulootaa napaani kahden päivän aikana – kun kukaan muu meidän perheestä ei lantusta välitä. Tänä jouluna ruokatarpeet saatiin mitoitettua niin nappiin, ettei melkein mitään jäänyt tämän päivän ruokailusta yli. Lohet saatiin syötyä kokonaan, joululaatikoistakaan ei jäänyt kuin muutama lusikallinen vuoan pohjalle. Kinkkua on vielä sen verran että siitä saadaan pieni yöpala aikaiseksi leivän päälle ja rosollit (ilman silliä ja suolakurkkua) syön itse huomenna makaroonilaatikon kylkiäisenä. Niin hyvää kuin jouluruoka onkin, ei meillä kukaan halua syödä sitä kolmea päivää putkeen, joten huomenna palataan jo normiruoan pariin.

Omakotivalkoinen joulu 2018 joulukuusi joululahjat

Sain aivan ihania joululahjoja, joista riittää iloa pitkäksi aikaa. ♥ Kasvonaamioita sain peräti 17 kpl ja nyt pääsen testaamaan mm. Starskinin Lifting Lace Mask -silmänympärysnaamiota ja kaikkia Tony Molyn naamioita – arjen luksusta! 🙂 Yritän muistaa kirjoittaa talteen millaisia vaikutuksia ja tuntemuksia naamiot saavat aikaan, jotta voin myöhemmin koostaa teille jonkinlaisen postauksen eri naamioiden plussista ja miinuksista. Naamioiden lisäksi sain käyttämääni kosmetiikkasarjaan kuuluvan syväkosteuttavan hoitonesteen seerumin alle laitettavaksi ja todelliseen tarpeeseen tulee tämäkin, sillä pakkasen puraisu on ikävästi kuivattanut poskien ihoa.

Seuraavaksi mennään varmaankin saunaan ja sen jälkeen linnottaudutaan sohvalle jouluherkkujen viereen leffaa katsomaan. Leffaksi valitaan varmaankin Sandra Bullocin tähdittämä katastrofi-trilleri Bird Box, ellei Netflixistä löydy jotain mielenkiintoisempaa… 🙂

Kivaa jouluiltaa kaikille!

6 kommenttia “Joulutunnelmia

  1. SatuS: luonnonkosmetiikassa suosikkimerkkini on kotimainen Olivia Klein, erityisesti kuorintajauhe on sellainen tuote etten parempaa tiedä. Kasvonaamioissa luotan Starskinin taikaan, varsinkin Diamond ja Gold -arkkinaamiot ovat sellaisia joista todella näkee tuloksia. 🙂 Tällä hetkellä kuiva ihoni tarvitsee extrakosteutusta ja käytössä on Chanelin Hydra Beauty -sarjan kosteutusvesi (essence) ja mikroseerumi. Kosteusvoiteena Chanel La Solution 10, joka on talviaikaan ihan parhautta. 🙂

   1. Kiitos tiedoista! Täytyypä tutkailla mainitsemiasi tuotteita. ☺ Rutikuiva kasvojeni iho tarvitsee nyt uutta boostia.

    1. SatuS: kannattaa ostaa tuollainen Starskin Diamond naamio. Seerumia tulee tosiaan naamion mukana 30ml mikä on sama määrä kuin Chanelin myytävissä pulloseerumeissa. Siitä riittää melkein viikoksi naamion käytön jälkeenkin seerumia levitettäväksi ja eron ihon kosteudessa ja heleydessä huomaa heti. Aivan mahtava pika-apu tuo Starskin kasvonaamio. ❤️

 1. Hyvää joulua Miia! On ihanaa, kun voi vain olla ja rentoutua. Kynttilät ja takkatuli ovat tärkeä osa omaa joulutunnelmaani.

  Onnekseni joulupukki muisti minua hallitulla määrällä aivan ihania lahjoja. Esimerkiksi rakkaudella kudotut villasukat lämmittävät varpaiden lisäksi sydäntä.

  1. Hippu-76: ihanaa joulua sinulle myös! ?? Joulupukki tiesi tosi hyvin mistä tykkään ja kaikki tuli tarpeeseen. 🙂 Villasukat on parhautta, ilman niitä en pärjäisi. Onneksi on ihania ja osaavia ihmisiä jotka niitä taitavat, itse en saa kantapäätä koskaan onnistumaan ja lopetin yrittämisen kauan sitten. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *