Philips Hue -valonauha verhokiskoon

Tunnelmallista tapaninpäivän iltaa kaikille! Joulupukki toi miehelle Philips Hue Lightstrips -valolistapakkauksen sekä kaksi jatkopalaa olohuoneen isoa ikkunaseinää valaisemaan ja hetki sitten virittelimme älyvalot paikalleen – kyllä näyttääkin hienolta! 🙂

Philips Hue valolista verhokiskoon

Philips Hue valolista verhokiskoon

Asennuksessa ei kauaa nokka tuhissut ja pakko sanoa että Philips on onnistunut mitoittamaan led-valonauhan sopimaan täydellisesti suomalaisen kaksiväyläisen verhokiskon keskelle jäävään kapeaan kaistaleeseen – valonauha upposi paikalleen millilleen ja verhot liikkuvat kiskoillaan aivan kuin mitään ei olisi edes lisätty. 🙂

Philips Hue valolista verhokiskoon

Valojen väriä ja kirkkautta voi säätää portaattomasti, aivan kuten makuuhuoneeni seinäkaapin päällä olevaa Philips Hue -valonauhaakin (postaus TÄÄLLÄ). Nyt mieskin pääsee tunnelmoimaan erilaisilla valaistusmoodeilla ja etenkin leffaa katsoessa taustavalosta on paljon iloa ja hyötyäkin, sillä valaistuksen saa mukautumaan automaattisesti elokuvan tapahtumien ja värimaailman mukaan.

Philips Hue valolista verhokiskoon

Me aletaan katsoa kohta leffaa koko perheen voimin ja toivottelenkin kaikille kivaa iltaa & huomiseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *