Uusi kotimainen sisustusmallisto – YO ZEN Home Classics

Koruistaan ja vaatteistaan tunnettu kotimainen YO ZEN on lanseerannut Home Classics -kodintuotemalliston, joka pitää sisällään unelmanpehmeitä trikoolakanoita, graafisia tarjottimia, huonekoruja, näyttäviä seinäkoristeita, keittiötarvikkeita ja ihanalle tuoksuvia saippuoita jokaiseen kodin tilaan. Tuotteet sopivat sekä skandinaavisen selkeään kuin eklektisempäänkin sisustukseen ja tuovat ripauksen persoonallisuutta kaikenlaisiin tiloihin. Suunnittelun lähtökohtana on toiminut suomalainen luonto yhdistettynä tuulahduksiin kaukomailta… ja olen aivan haltioissani tästä sisustusuutuudesta! ♥

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

Kodintuotteiden mallisto kumpuaa YO ZENen perustajien Kate Salmisen ja Paula Kourin arkkitehtitaustasta ja rakkaudesta sisustamiseen. Kate ja Paula ovat vuosien ajan sisustaneet hotelleja, pientaloja, ravintoloita, julkisia tiloja ja heidän omia kotejaan. Arkkitehdin veri vetää tilojen muokkaamiseen ja tämän pohjalta syntyi inspiraatio Home Classics -kotimallistoon.

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

Koivuvaneriset seinäkoristeet ja huonekorut on valmistetaan Suomessa. Käsittelemätön vaneri antaa mahdollisuuden viimeistellä somisteet omaan sisustukseen sopivaksi. Tunnelman luominen tilaan on arkkitehtitaustaisten suunnittelijoiden rakasta osa-aluetta, joka näkyy vahvasti Home Classics -kokoelman vanerisissa koristeissa. Koristeiden lisäksi keittiöliinat ja vegaaniset saippuat valmistetaan Suomessa, kun taas kattaustuotteet tulevat Ruotsista.

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YO ZEN vaalii korkeaa laatua ja trikoopuuvillaiset pussilakanat ovat tästä erinomainen esimerkki – niiden materiaali on kestävää ja superpehmeää. Käytännöllisyys on myös tärkeää, jotta arjen luksuksesta voi nauttia huolettomasti ja siksi lakanat voi pestä jopa 60°C ilman pelkoa värien haalistumisesta. Pussilakanan helmasta löytyy lisäksi nepparikiinnitys ja peitto pysyykin tukevasti paikoillaan, eikä pääse livahtamaan karkuteille levottoman nukkujankaan hyöriessä ja pyöriessä peiton alla. Vuodevaatteet valmistetaan ammattitaitoisessa suomalaisomisteisessa tehtaassa Portugalissa.

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YOZEN Homeclassics sisustusmallisto

YO ZEN Home Classics -malliston sisustustuotteet ovat designfilosofiansa mukaisesti vahvasti kiinni tämän päivän trendeissä, mutta niin huolellisesti mietittyjä, että ne tuntuvat ajankohtaisilta vielä vuosienkin päästä. Olen ihastellut YO ZEN -tuotteita ja tuota kaunista Origami Swan -kuviota useilla messuilla ja TRE-joulumyyjäisissä ja nyt kun valikoima laajeni sisustuspuolelle tiedän heti mitä ostan itselleni synttärilahjaksi –  pyöreän tarjottimen ja sisustustyynyn. YO ZEN on täydellinen esimerkki japanilais-skandinaavisesta tyylisekoituksesta, jota rakastan! ♥

Käykäähän tutustumassa ja ihastumassa YO ZEN Home Classics -sisustustuotteisiin täällä:

→ yozendesign.com/koti

Kivaa torstaita kaikille!

Kuvat: YO ZEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *