Minimalistinen vaatenaulakko – OUR EDITION Turnaround

Suomalaisen Our Editionin minimalistisesti muotoillut tuotteet ovat yrityksen taustalla toimivan tehoparin Anna Pirkolan ja Joel Sipilän käsialaa. Our Editionin minimalistinen seinäkiinnitteinen Turnaround-vaaterekki on ihanteellinen valinta pieniin tiloihin, sillä se kääntyy tarvittaessa litteäksi seinää vasten… ja sellainen tulee remontin jälkeen löytymään meidän kylpyhuoneesta. 🙂

Our Edition Turnaroud vaateteline minimalistinen suomalainen design

Yksinkertainen, suorakaiteen muotoinen teräskehys on kevyt ja kestävä, ja sen kiinnittämiseen tarvitaan vain kaksi ruuvia. Turnaround on kotonaan niin eteisessä, kylpyhuoneessa kuin makuuhuoneen oven takanakin – sekä yksin että useamman rekin ryhmänä. Meillä tämä valkoinen tilaihme tulee palvelemaan mm. pyykkihuollossa ja se tullaan kiinnittämään kylpyhuoneen seinälle. Telineessä on kätevä kuivatella mm. tytön päällysvaatteita, sekä pestyjä pyykkejä, peittoja sekä lakanoita.

Turnaround-vaaterekkiä myy mm. → Finnish Design Shop

Our Edition Turnaroud vaateteline minimalistinen suomalainen design

Kylpyhuoneen remontti on parhaillaan odotustilassa, sillä seinälaatoista löytyi halkeamia ja niiden aiheuttaja pitää saada selville ennen kuin remonttileka alkaa paukuttamaan vanhoja laattoja irti. Heti kun tuo aikataulut uusiksi pakottanut hidaste saadaan hoidettua pois alta, alkaa tapahtua ja jo ensi viikolla kuulette remonttisuunnitelmista lisää… 🙂

Kivaa iltaa kaikille & huomiseen!

Kuvat: Our Edition, sisältää kaupallisen linkin

2 kommenttia “Minimalistinen vaatenaulakko – OUR EDITION Turnaround

  1. Kivan näköinen, mutta liian kallis ratkaisu meille. Tarve olisi siis puoliksikäytetyille vaatteille eli kylppärissä olisi tuollaiselle tilakin, farkut ja paidat siihen odottamaan seuraavaa päivää. Taidan tyytyä jo alunperin miettimiini sisustustikkaisiin siihen tarkoitukseen.

    Märät ulkovaatteet ripustetaan meillä suihkuverhon tankoon. Lumisista vaatteista tippuu vettä sen verran, että hyvä kun on lattiakaivo alla eikä vettä turhaan valu muualle kylppäriin!

    1. Ripustusratkaisut mietinnässä: tikkaat ovat myös hyvä apulainen kuivatukseen, niitä saa myös teräksisenä joka kestää kosteutta paremmin kuin maalattu puu. Myös ikeassa on ollut hieman vastaavan näköinen seinään kiinnitettävä vaaterekki, mutta sitä en nyt löytänyt – onkohan poistunut valikoimasta. Harmi jos on. Jos on käsistään näppärä niin tuollaisen rekin voi tuunata rautakaupan teräsputkesta ja liitospaloista itse. Minä olen poropeukalo enkä usko että itse onnistuisin joten turvaudun valmiisiin tuotteisiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *