HARMONIA – Kotimaisten designvalaisimien uusi tähti on syntynyt!

Yhteistyössä Omppurinne

Kotimaisten designvalaisimien joukkoon on syntynyt uusi tähti – kotimaisen Omppurinteen koivuvanerista käsinvalmistettu Harmonia-valaisinmallisto. Mallistoon kuuluu kolme kaunista valaisinta ja ihastuin välittömästi 30cm kokoiseen riippuvalaisimeen, joka sopii kokonsa ja muotoilunsa puolesta niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin keittiöönkin… ♥

Harmonia designvalaisin suomalainen omppurinne koivuvaneri omakotivalkoinen

Käsityönä valmistetussa Harmonia-valaisimessa näkyy työstämisen huolellisuus ja luonnollisen puun lämpö. Kauniisti kerrostettu koivuvaneri on samettisen sileäksi hiottu ja valaisimesta huokuu rakkaus Suomen luontoa kohtaan. Skandinaavisen ajaton muotoilu ja ekologisuus yhdistyvät tässä uudessa kotimaisessa designvalaisin-mallistossa ja uskon hyvin vahvasti että uunituore Harmonia tulee saavuttamaan suuria meriittejä Suomen sisustus- ja designmaailmassa. ♥

Facebookin naisyrittäjien ryhmässä tehty ensiesittely yllätti totaalisesti. Emme olleet ehtineet edes miettiä tuotteelle nimeä, mutta kaikki mitä ennen joulua ehdimme valmistaa, vietiin käsistä” Omppurinteen yrittäjä Tanja Räsänen kertoo.

Harmonia nimen saaneen valaisimen suunnitellut Räsäsen avopuoliso, puuseppä Lauri Havia myhäilee tyytyväisyyttä: “Olin hakenut inspiraatiota puiselle valaisimelle pitkään. Sattumien kautta koivuvaneri ja ajaton pyöreä muotokieli kohtasivat kokeiluissani ja syntyi tuote, josta olin ylpeä. Sosiaalisessa mediassa tulleet kommentit, joissa muotoilua verrattiin itsensä Alvar Aallon luomuksiin kuitenkin ylitti kaikki odotukset.”

Harmonia designvalaisin suomalainen omppurinne koivuvaneri omakotivalkoinen

Harmonia designvalaisin suomalainen omppurinne koivuvaneri omakotivalkoinen

Harmonia-kattovalaisimia on saatavana kolmessa koossa, halkaisijaltaan 16cm, 23cm ja 30cm kokoisina, joissa kaikissa korkeus on 21cm. Käsittelemättömän koivuvanerin luonnollisen kaunis pinta on helppo pitää puhtaana pelkän pölyhuiskan avulla ja sen pinta päivettyy arvokkaasti ja luonnollisesti vuosien vieriessä. Valaisinten sähköosa perustuu kaupallisesti saatavilla olevaan CE-merkittyyn tuotteeseen ja siihen sopii E27-kantainen lamppu.

Omppurinteen asiakkaat ovat pyytäneet sarjaan lisäksi pöytä-, jalka- ja seinävalaisimia ja toiveet on huomioitu sillä niistä on nyt luonnokset tehtynä – jään itsekin innolla odottamaan Harmonia-malliston kasvua ja etenkin pöytävalaisimen lanseerausta.

Omppurinteen Harmonia-valaisimet ovat esillä Turun Rakenna & Sisusta 2019 messuilla 8-10.2.2019, joten jos suuntaat Turun suuntaan messuilemaan ja inspiroitumaan niin käy tutustumassa kauniiseen Harmoniaan lähemmin.

Harmonia designvalaisin suomalainen omppurinne koivuvaneri omakotivalkoinen

Harmonia designvalaisin suomalainen omppurinne koivuvaneri omakotivalkoinen

Omppurinne on Salossa kesällä 2017 avattu suomalaisen käsityön myymälä, joka omien tuotteidensa lisäksi myy lähes kolmenkymmenen käsityöläisen lahja-, käyttö- ja koriste-esineitä. Tutustu Omppurinteen Harmonia-valaisinmallistoon ja tilaa omasi täältä:

→ omppurinne.fi/harmonia

Tunnelmallista tiistai-iltaa kaikille!

16 kommenttia “HARMONIA – Kotimaisten designvalaisimien uusi tähti on syntynyt!

  1. Irina: Eikö olekin! <3 Aivan ihana ja tuo vaalea puunsävy tuo kivasti lämpöä valkoiseen sisustukseen. <3

 1. Ihan törkeen kaunis! Ja sopii niiiiin hienosti teille ja mätsää kauniiseen lattiaan. Mutta onko tämä nyt keittiön saarekkeen päällä vai makkarissa? Vai onko sulla peräti kaksi? Miten vain, se on kaunis ja nimensä mukaan harmoninen <3

  1. Maria: on vain yksi Harmonia, kokeilin sitä ekana saarekkeen päälle ja makuuhuoneeseen lopulta päädyin sen ripustamaan. ❤️ Siellä se tulee kauneimmin esille ja sopii hyvin makuuhuoneen minimalistiseen tunnelmaan tuoden vähän pehmeyttä mukanaan. 🙂

 2. Todella tyylikäs valaisin. Sopii paremmin makuuhuoneeseen, kuin saarekkeen päälle. Voikohan tuota valaisinta käyttää, jos joskus asuisi ulkomailla? .

  1. Pitju: Makuuhuoneessa se on minustakin parempi, todella kaunis tunnelma tulee kun valkoisen joukkoon lisäsi pehmeää puunsävyä. <3

   Kyllä tuota varmasti voisi käyttää ulkomaillakin, riippuu tietysti maasta ja valaisimen tehokkuudesta. Valaisimessa on sokeripala-kytkentä ja se on helppo vaihtaa kunkin maan omaan kytkentäpalaan mikäli tarvetta. 🙂

 3. Ihana valaisin. Minne olet hävittänyt harmaan huovan sängyn päästä? Huopa sopi kauniisti tuomaan kontrastia!

  1. Hilima: sen tilalla on musta huopa, jonka sain mieheltä lahjaksi pari vuotta sitten. Se sopii paremmin kevääseen ja tuo terävämmän kontrastin makuuhuoneeseen viherkasvin ja värikkään kukkakimpun kanssa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *