Äänestä suosikkiasi & voita värisuunnittelu kotiisi!

Yhteistyössä Teknos

Vielä ehdit antamaan äänesi Teknoksen kauneimmalle sisustusväripaletille!

Teknos sisustusväripaletti äänestys

Ikiomat väripaletit sisustusremontin merkeissä Teknokselle suunnittelivat myös 2 for Living -blogin Elisa sekä Checklist-blogin Heidi.

Käy katsomassa äänestyssivulta miltä heidän kädenjälkensä näyttää ja anna äänesi kauneimmalle sisustusväripaletille – kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Teknoksen värisuunnittelijan konsultaatio ja voittaja pääsee yhdessä rautaisen ammattilaisen kanssa toteuttamaan unelmiaan ja suunnittelemaan täydellisen sisustusvärimaailman valitsemaansa huoneeseen tai tilaan.

Omakotivalkoinen Teknos sisustusväripaletti sisustusremontti

Checklist Teknos sisustusvärikartta sisustusremontti maalit

2 for living Teknos sisustusväripaletti sisustusremontti maalit

Omaa suosikkiaan voi äänestää huomiseen 5.5.2019 klo 23:59 asti ja voittaja selviää heti seuraavana päivänä, käy antamassa äänesi täällä:

→ teknos.com/äänestä-suosikkiasi

Leppoisaa lauantaita kaikille!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Äänestä suosikkiasi & voita värisuunnittelu kotiisi!

  1. T1533
    En tiedä, osasinko ollenkaan äänestää, mutta en löytänyt mitään kohtaa, mistä klikata mieleinen vaihtoehto. Maalikonsultaatiolle olisi tarvetta, vanha talo myynnissä ja uusi asunto kiikarissa, joka kaipaisi uusia värejä. 😊

    1. Minna: äänestys toimii emojien avulla, eli esim sydäntä painamalla voi äänestää minua. Tuosta äänestystavan epäselvyydestä olen paljon saanut palautetta ja siitä informoin Teknosta jotta seuraavalla kerralla oman suosikkinsa äänestäminen olisi helpompaa. 🙂

    1. Hannele: niin on, todella upea muutos ja rakastan tuota pehmeää väripalettia! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *