Leijuva kirjahylly seinälle – Umbra Floating Bookshelf

Meidän kotona arki saa olla näkyvillä ja piensisustaminen hoituukin arkisilla hyötyesineillä. Keittiössä sisustukselliset yksityiskohdat hoituvat yrttien ja keittiövälineiden avustuksella, olohuoneessa vuorostaan viherkasveilla ja parilla koristetyynyllä. Makuuhuoneessa ei kalusteiden ohella juurikaan muuta ole kuin valaisimet ja satunnainen viherkasvi, jota vaihtelen fiiliksen mukaan silloin tällöin. Pienenä täydennyksenä ostin makuuhuoneen seinälle asennettavat leijuvat Umbra-kirjahyllyt, jotka piiloutuvat täysin kirjan kansien sisään ja saavat kirjapinot näyttämään seinällä taideteoksilta… ♥

Omakotivalkoinen Umbra leijuva kirjahylly floating bookshelf makuuhuoneen sisustus

Omakotivalkoinen Umbra leijuva kirjahylly floating bookshelf makuuhuoneen sisustus

Ostin kolmen L-kokoisen Umbra-seinähyllyn pakkauksen ja niihin kerään kodin kaikki kirjat, jotka nyt seikkailevat siellä täällä – osa olohuoneen pöydällä, osa laatikostossa ja loput tikashyllyssä. Kirjapinojen päälle saan sommiteltua jotakin pientä, kuten minimaljakossa juurtumassa olevan kultaköynnöksen, ja tällä tavoin saan lisättyä mielenkiintoisuutta makuuhuoneen sisustukseen hyödyllisesti.

Omakotivalkoinen Umbra leijuva kirjahylly floating bookshelf makuuhuoneen sisustus

Omakotivalkoinen Umbra leijuva kirjahylly floating bookshelf makuuhuoneen sisustus

Etsin koko eilisen illan vatupassiani ja vedin vesiperän – se on mystisesti kadonnut kuin tuhka tuuleen. Ei auta muu kuin kipaista illemmalla Clas Ohlsonilla ostamassa uusi samanlainen tilalle ja pitää jatkossa parempaa huolta siitä. Hyllyjen kiinnitys seinään vaatii ehdottomasti vatupassin, sillä pienikin heitto näyttää pahalta kun seinätelineeseen laittaa 35cm leveän kirjan. En illalla enää viitsi alkaa kiusaamaan naapureitani poraamalla betoniseinään reikiä, joten porailut hoitelen vasta sunnuntaina koska huomenna en ehdi.

Tälläinen hyllyprojekti on siis työn alla ja viimeistään maanantaina pääsen näyttämään miltä lopputulos seinällä leijuvien kirjojen kanssa näyttää. Instagramista ja Pinterestistä löytyy valtavasti kuvia kyseisistä hyllyistä, joten jos kiinnostuit niin kipaise kurkkaamassa Umbra bookshelf -hakusanalla lisäinspiraatiota! 🙂

Iloista perjantaita kaikille!


Inspiroiduitko makuuhuoneen sisustuksesta? Tutustu tuotteisiin alla:

Umbra Floating Bookshelf*  |  Nukkuville-sänky  |  Louis Poulsen -lattiavalaisin*  |  Artek-riippuvalaisin*  |  Familon-pussilakanasetti  |  By Lassen Kubus -ruukku*

*sisältää kaupallisia linkkejä

10 kommenttia “Leijuva kirjahylly seinälle – Umbra Floating Bookshelf

 1. Kivat nuo hyllyt, mutta miksi sunnuntaina porailut?Just kuuntelen kun naapurissa nakuttavat ja hiukan ärsyttää.Meidän taloyhtiössä ei sunnuntaisin ja pyhäpäivisin saa edes tehdä remonttia.On edes yksi päivä viikossa kun mieli saa levätä tässä hektisessä maailmassa.

  1. Elsa: poraamiseen ei montaa minuuttia mene kun merkitsee kaikki reiänpaikat etukäteen ja vasta sitten poraa kaikki kerralla. Meillä monet remppailevat myös sunnuntaisin ja melkeinpä viikottain kuulee nakuttelua ja remonttiääniä naapurista – myös sunnuntaisin. Ensi sunnuntaina eli äitienpäivänä en itse alkaisi metelöimään mutta tälläinen tavanomainen sunnuntai on päivä siinä missä muutkin. Parin minuutin poraaminen ei minua häiritse, mutta huonolla poralla jyystäminen tunti kaupalla vie hermot. 😀 Kaikki riippuu täysin siitä miten pitkäkestoisesta remppaamisesta on kyse. 🙂

  1. Johnny: tavallisena sunnuntaina se on minusta ihan ok kunhan toimii nopeasti eikä tuntia jurnuta koneella seinää. 😀 Äitiepäivän kaltaisena sunnuntaina en poraisi tai muutenkaan remontoisi äänekkäästi. Muutama reikä hyvällä poralla vie aikaa noin 2 minuuttia, kun merkitsee paikat ennakkoon ja poraa ne yhteen pötköön. 🙂

 2. Odottelen jo kuumeisena kuvia näistä hyllyistä – joko joko joko olet ne kiinnittänyt? Pohdin nimittäin tällaisten hankkimista minimalistiseen makkariimme ja haluaisin inspiskuvia miltä ne teillä näyttää 😀

  1. o.o: En saanut niitä sunnuntaina laitettua kiinni ja yritän nyt tulevana viikonloppuna uudelleen. 🙂

  1. Hei: On minulla ollut kirjoja jo monta vuotta ihan reilustikin. 🙂 Blogista löytyy kirjapostauksia tunnisteella “Kirjat ja lehdet” jos haluat käydä niitä selailemassa. 🙂

 3. Joko nämä hyllyt on seinällä? Mietin samojen hyllyjen ostoa ja kiinnostasi kovasti nähdä miltä näyttävät huoneesi seinällä. ?

  1. Lilli: Ei ole vieläkään. 😀 😀 Niin paljon ollut menoa etten aamulla ennen lähtöä ehdi poraamaan, enkä illalla enää ysin jälkeen viitsi naapureita alkaa piinaamaan. 😀 Tulevana viikonloppuna lähden reissuun joten saa nähdä milloin saan aikaiseksi tarttua porakoneeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *