Aurinkoinen juhannusfiilis!

Keskikesän juhannusjuhlaa saadaan viettää tänä vuonna aurinkoisessa säässä ja ehdin jo aamusella tekemään pienen maisemalenkin samalla kun hain kaupasta kahvia ja suodatinpusseja (jotka unohdin eilen ostaa) – Suomen kesä on kyllä niin kaunis! ♥

Juhannus 2019 luontokuvat kasvit omakotivalkoinen

Juhannus 2019 luontokuvat kasvit omakotivalkoinen

Juhannus 2019 luontokuvat kasvit omakotivalkoinen

Kohta puoliin lähden maalaustalkoisiin muun perheen jäädessä nauttimaan kiirettömyydestä ja upeasta ulkoilusäästä, ja illalla menemme Seurasaaren juhannusvalkeille fiilistelmään yöttömän yön tunnelmaa. Alueviraston antaman kiellon takia kokkoja ei harmi kyllä saa nyt sytytellä, joten Seurasaaren perinnekokon upea liekkiesitys jää näkemättä. Se ei tunnelmaa kuitenkaan latista, sillä tekemistä ja näkemistä on yllin kyllin ilman kokkoakin. 🙂

Juhannus 2019 luontokuvat kasvit omakotivalkoinen

Juhannus 2019 luontokuvat kasvit omakotivalkoinen

Jaan maalaustalkoiden tunnelmia Instagram Storyssä ja jos haluat fiilistellä mukana menossa niin klikkaa tänne myöhemmin tänään → instagram.com/oma_koti_valkoinen

Aurinkoista ja iloista juhannusta kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *