Ylienerginen olotila & myöhäisillan turinatuokio

Tänään on ollut todella vauhdikas viikon aloitus ja vasta hetki sitten tulin kotiovesta sisään. Päivään mahtui kaksi videopalaveria, normityöt, kaupassa juoksu, raksavisiitti ja maalailukin vielä siihen päälle, josta kuvasin videomateriaalia Instagram Storyyn. Olen luultavasti yliväsynyt, sillä energiaa riittäisi edelleen vaikka muille jakaa. Mieli tekisi tarttua imuriin ja siivota, mutten viitsi koska kello on jo yli kymmenen. En keksinyt mitään muuta mielenkiintoista tekemistä, joten päätin tulla turisemaan teille tänne blogiin. 🙂

Merenranta maisemakuva Omakotivalkoinen

Rakastan näitä valoisia iltoja niin paljon, että kaiholla jo mietin miten synkkää syksymmällä on. Olisi ihana istua iltaa ulkona vähän pitempäänkin, mutta iltojen hämärtyessä alkaa väsykin iskemään samaa vauhtia. Onneksi vielä on kesää jäljellä ja helteistäkin ehditään toivottavasti nauttimaan kyllästymiseen asti. ♥

Merenranta maisemakuva Omakotivalkoinen

Tällä viikolla piipahdan raksalla vielä keskiviikkona tekemässä maalaushommia ja hienosäätöä, ja sen jälkeen areenan valtaa lattia-asentaja. Uuden lattian asennus aloitetaan yläkerrasta ja heinäkuun alussa alakerta onkin varsinainen remonttitanner, sillä samaan aikaan asennetaan sekä lattiaa että uutta keittiötä. 🙂 Aivan valtavastihan työtä tuossa sisustusremonttikohteessa on jo tehty, mutta saman verran on vielä edessä. 6 viikkoa on melkoisen lyhyt aika näin mittavan remontin suorittamiselle, mutta ainakin toistaiseksi olemme pysyneet sekä budjetissa että aikataulussa – jes! 🙂

Ihanaa myöhäisiltaa kaikille & huomiseen, jolloin luvassa sisustustusjuttuja suoraan sielujen syövereistä! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *