Smaragdinvihreää juhlamekkoa etsimässä

Huomenna suunnistan vieraaksi hääjuhliin ja eilen illalla vasta tajusin, että eihän minulla ole mitään päällepantavaa. Pieni paniikki päällä tiirailin yötä myöten kaikkien mahdollisten kauppojen nettivalikoimaa sekä myymäläsaatavuuksia ja aamulla lähdin juoksujalkaa klo 10 koluamaan kauppoja läpi löytääkseni nilkkamittaisen ja mielellään smaragdinvihreän mekon…

Smaragdinvihreä juhlamekko hääjuhla asuinspiraatio

Fansy Bridesmaid   |   ColorsBridesmaids   |   Fansy Bridesmaid

Musta kotelomekko kaapista löytyy, mutta se ei kesähäihin ole lainkaan sopiva, eikä myöskään salonkikelpoinen sillä sääret ovat remontti- ja sisustuspuuhien jäljiltä täynnä mustelmia ja naarmuja. 🙂 Mustelmien takia nilkkamittainen helma on pakollinen, näillä helteillä kun ei vartalomeikkiä tai sukkahousuja voi edes harkita.

Mekkoinspiraatiota etsiskelin vielä aamukahvinkin aikaan ja upeimmat juhlamekot löysin Lulus´n ja Fancy Bridesmaidin nettikaupoista, joita ei tähän hätään tietenkään mistään saa. Maailma on täynnä upeita juhlavaatteita, mutta nyt oli tyydyttävä kauppakeskusten ja ketjuliikkeiden valikoimaan ja monen vesiperän jälkeen onnistuin kuin ihmeen kaupalla löytämään oikeanlaisen mekon – nilkkamittainen muttei liian pitkä, kesäinen muttei liian avonainen, smaragdinvihreä, yksivärinen, oikeankokoinen ja edullinen. ♥

Smaragdinvihreä juhlamekko hääjuhla asuinspiraatio
Smaragdinvihreä juhlamekko hääjuhla asuinspiraatio

Lulus.com

Juhlakausi on jo virallisesti päättynyt ja hyvin heikosti oli enää juhlamekkoja jäljellä missään. Olisi pitänyt aikaisemmin havahtua mekkopuutteeseen, mutta minkäs teet – sama pää kesät talvet. 😀

Juhlamekkoni löytyi kolmen tunnin etsimisen ja sovittelurumban jälkeen H&M:n alerekistä hurjaan 12€:n hintaan ja siitä postailen asukuvien muodossa teille huomenna samalla kun valmistaudun hääjuhliin. Instagram Storyyn jaan juhlatunnelmia paikan päältä, joten jos hääfiilistely kiinnostelee niin kannattaa tulla kurkkaamaan tänne iltapäivällä → @oma_koti_valkoinen 

Aurinkoista perjantai-iltaa kaikille!


Edit 28.7.2019: En ehtinyt lauantaina kirjoittelemaan teille asupostausta, mutta lisään tähän loppuun muutaman kuvan hääjuhlista, josta näette miltä H&M:n 12 euron alemekko näytti päälläni. 🙂

Vihrea juhlamekko asupostaus haajuhlat omakotivalkoinen
Vihrea juhlamekko asupostaus haajuhlat omakotivalkoinen


2 kommenttia “Smaragdinvihreää juhlamekkoa etsimässä

    1. Qa: tälle mekolle tuskin löytyy käyttöä montaakaan kertaa, mutta tytölle sen lupasin säästää kun hänen mielestään se on niin kiva. 🙂 Tyttö tuskin sitä itsekään haluaa enää vuoden päästä joten eiköhän se löydä tiensä Fidaan tai Konttiin ennen ensi kesää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *