Sisustusinspiraatiota terassille

Uusia sisustuskohteita on tulossa kolme, joista yksi on elokuun lopussa toteutettava omakotitalon takapihan sisustus ja asiakkaat toivovat pihalleen espanjalaista tunnelmaa. Takapiha terasseineen ei ole kooltaan suuri ja heidän vanha terassilaudoitus kunnostetaan ja sävytetään tummaksi. Pihalla kasvavat puut säilytetään ja inspiraatioksi näytin heille näitä Jyskin tunnelmallisia kuvia, joissa valaistus on upeasti toteutettu. ♥

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

JYSK piha parveke puutarha sisustus ulkokalusteet ruukut kesä 2019

Valaistuksella saa upean tunnelman aikaiseksi melko edullisesti ja hyödynnän sisustuksessa takapihan puut tämän alimman kuvan tapaan – valaistus on sekä sisä- että ulkotilojen sisustamisessa yksi tärkeimmistä asioista!

 * * *

Viikonloppu on mennyt hääjuhlimisen ja palautumisen parissa ja iloisena otan vastaan hieman viileämmän sään, jota on kovasti lupailtu. Viime päivien paahde on ollut minullekin jo vähän liikaa ja nyt voin sanoa että kesästä on todellakin saanut nauttia. 🙂

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

Kuvat: JYSK

2 kommenttia “Sisustusinspiraatiota terassille

  1. Hei, olisiko sinulla vinkkiä mihin laittaa vähän käytetyt vaatteet makuuhuoneessa? Jotka eivät mene vielä pyykkiin mutta eivät myöskään vaatekaappiin.

    1. Marine: käytetyt vaatteet olisi hyvä saada ilmavasti, joten ehdotan jonkinlaista vaatetankoa tai seinäkoukkuja niille. Jos teillä on mahdollisuus säilöä niitä esim kodinhoitohuoneessa niin se voisi olla makuuhuoneen sijaan kenties parempi paikka? Meillä sovitetut vaatteet säilötään takaisin kaappiin / laatikostoon jos eivät ole ”deodoranttiset”, jos sovituksessa niihin tulee dödötahrat, laitan pesuun – tosin sovittelua ei oikeastaan ole enää meillä vaan vaate valitaan ja puetaan päälle ilman sovitteluja. Joskus vaatteita on olohuoneen nojatuolin päällä ja tytön huoneessa tuolin selkänojalla, yleensä jotain huppareita ja farkkuja joita käytetään useampi päivä ennen kuin ne pestään. Näille ei erikseen meillä ole paikkaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *