Syksyn vaatevinkki: Hyvälaatuinen & edullinen ribbipoolo

Viime syksynä ostin Cubuksesta ribbineulepoolon, joka osoittautui laadultaan erinomaiseksi. Myöhemmin haalin niitä vielä kaksi lisää, yhden mustan ja toisen harmaan. Silloin päätin että mikäli samaista ribbipooloa tulee aikanaan löytymään tämän syyskauden tuotevalikoimasta, niin täydennän välittömästi vaatevarastoani parilla lisäpuserolla. Ystäväni nauroi että olen kuin Steve Jobs pooloaddiktioineni, mutta minkäs sille mahtaa jos löytää täydellisen vaatteen, jota mieluusti käyttää vaikka päivittäin. 😀

Syksyn vaatevinkki hyvalaatuinen ribbipoolo edullisesti omakotivalkoinen

Olen ottanut askeleita kestävämmän kehityksen ja eettisemmän valmistuksen suuntaan ja yleisesti ottaen välttelen fast fashion -pikamuotiketjuissa shoppailua. Siltikään en täysin tyrmää näitä isoja vaateketjuja, sillä monissa niissä on otettu valtavat harppaukset kohti parempaa. Omalla ostopäätöksellään voi äänestää hyvien asioiden puolesta ja Zarasta ostin tytölle juuri Join life -malliston nahkasaappaat, jotka ovat ekologisesti ja eettisesti korkealaatuiset ja fast fashion -ajatusmallin ulkopuolella.

Myös norjalainen Cubus kuuluu pikamuotikenttään tarjoten usein vaihtuvia mallistoja edulliseen hintaan. En voi kiistää etteikö minulla olisi ristiriitaisia fiiliksiä asiasta, mutta viime syksynä ostamani ribbipoolo yllätti minut totaalisesti laadukkuudellaan ja vaikka se tavallaan onkin pikamuotia, on se minulle silti pitkäaikainen lempivaate. ♥

Syksyn vaatevinkki hyvalaatuinen ribbipoolo edullisesti omakotivalkoinen

Kymmeniä käyttökertoja on viime syksynä ostetuilla pooloillani takana eikä yhdessäkään näy edes nukkaantumista. Saumat eivät kierrä, eikä värikään ole haalistunut – mitä enempää voisi vaatteelta edes toivoa! Cubuksen Farah -ribbipoolon materiaali on 80% viskoosia ja 20% polyamidia, ja ostin mustan lisäksi nyt myös kauniin metsänvihreän poolon. Pientä kutistumista (3-5%) on havaittavissa ensimmäisessä pesussa, mutta siitä mainitaan pesuohjeessa selkeästi ja myös myyjä vinkkasi asiasta. Ribbineulos joustaa kuitenkin mukavasti, joten en kokenut sitä negatiivisena ominaisuutena.

Jos etsit edullista ja hyvälaatuista ribbineulepooloa, kannattaa käydä sovittamassa tätä Cubuksen Farah-pooloneuletta. Myös Gina Tricotin hieman ohuempaa ja kevyempää ribattua Julia-neulepooloa voin suositella ja omani ostin ystäväni vinkistä. Viikonloppuna sitä ensimmäistä kertaa käytin ja kerran olen sen nyt pessyt, eikä siinäkään saumat lähteneet kiertämään (aivan kuten ystäväni ylisti).

Syksyn vaatevinkki hyvalaatuinen ribbipoolo edullisesti omakotivalkoinen

Syksyn vaatevinkki hyvalaatuinen ribbipoolo edullisesti omakotivalkoinen

Poolojen lisäksi ostin ruotsalaisen vaikuttaja-bloggaaja-yrittäjä Isabella Löwengripin proteiinishampoon ja -hoitoaineen, mutta näistä en oikein vielä tiedä mitä mieltä olen ja siksi palaan asiaan uudelleen kun pesukertoja on riittävästi pohjalla… varsin mielenkiintoinen ensikosketus oli ainakin, sen sentään voin sanoa jo nyt. 🙂

Kivaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *