Asupostaus: Syksyinen sää & villakangastakin paluu

Nyt on kaivettu saappaat ja villakangastakki esiin! Sen verran kylmäksi on sää viilennyt, että aamulla olisin pipon tarvinnut päähän ja lapaset käsiin. Takin kauluksen onneksi saa pystyyn, joten kaulahuivi ei ihan vielä ole välttämätön, vaikkei siitä olisi koleassa tuulessa haittaakaan ollut. Habitaresta se syksy aina alkaa, eikä ollut poikkeus tämäkään vuosi. 🙂

Syksyinen asukokonaisuus villakangastakki ja nilkkurit Omakotivalkoinen

Kolean sään asukokonaisuus

Vaatteista ja etenkin asukokonaisuuksista on toivottu minulta paljon postauksia ja niistä teille mielelläni kirjoittelisin enemmänkin. Ongelmana vaan on se, että ostan uusia vaatteita itselleni aika harvakseltaan ja siksi minulla ei ole useinkaan tarjota teille mitään uutta tai erilaista. Toiveiden torstai -postaussarjaan esitettyjen toiveiden ja kylmentyneen sään puitteissa sain teille kuitenkin nyt kasattua tämän päivän asupostauksen, jolla aamulla olin liikenteessä. 🙂

Asupostaus päivän asukokonaisuus syksy villakangastakki saappaat musta omakotivalkoinen
Asupostaus päivän asukokonaisuus syksy villakangastakki saappaat musta omakotivalkoinen

Laadukas vaate kestää vuosien käyttöä

Ohuehko Tiger of Swedenin villakankainen takki on muutaman vuoden takainen ostos ja samankaltainen malli löytyy heidän valikoimasta tänäkin syksynä. Pelkistetty piilonapeilla varustettu polvimittainen takki on todella mukava päällä ja laatu on niin hyvä, ettei minun tarvitse moneen vuoteen miettiä uuden takin hankintaa.

Vagabondin Diane-saappaatkin on blogissa jo moneen kertaan nähty, kuten myös Karven korkeavyötäröiset pillifarkut joista tosin ei kuvissa näy kuin kaistale lahjetta. 🙂

Silmälasit ovat uudehkot ja nämä hankin autokolarissa keväällä hajonneiden tilalle. Kehysten merkki on sama kuin edeltäjissä eli Tiger of Sweden, mutta kehyksen malli on hieman erilainen. Samantyyliset klassiset perusprillit kuitenkin ja vaihtelen näitä Ray-Banin ”pöllölasien” ja piilolinssien kanssa fiiliksen mukaan.

Lue myös: ➤ Ekologiset KARVE-farkut | Asupostaus

Asupostaus päivän asukokonaisuus syksy villakangastakki saappaat musta omakotivalkoinen

Mitä tänään puettaisiin?

Nyt pitäisi alkaa valmistautua päivän menoihin ja päättää laitanko päälleni farkut ja läpikuultavan puseron, vai tyköistuvan neulemekon ja paksut sukkahousut. Minulla on viha-rakkaussuhde sukkahousuihin ja niin ihanasti kuin ne jalkoja lämmittävätkin, ärsyynnyn kainaloon asti ulottuvasta vyötäröstä ja sukkisten valumisesta makkaralle nilkkoihin. 😀 Saa nähdä tuoko eilen ostetut Wolfordin laatusukkikset pelastuksen ongelmaani – myyjä kuvaili niiden olevan lyhyemmällekin naiselle sopivat ja valitsemani koon kuvataan olevan optimaalinen 150-160cm mittaiselle naiselle, jonka paino on 45-55kg ja vaatekoko 34/36. Olisipa kaikissa maailman sukkahousupaketeissa vastaavanlaiset mittakuvaukset, niin monta kymppiä säästyisi vuodessa kun ei tarvitsisi tuuripelillä sukkahousuja ostella. 🙂

Lähden tänään siis Habitareen kiertelemään, verkostoitumaan ja inspiroitumaan vielä viimeisen kerran ja samalla käyn tutustumassa myös hi-fi-messujen antiin. Seuranani on pari hyvää ystävää, joiden kanssa jatkamme iltaa Don Corleonen italiaisten herkkujen äärelle. Onneksi valmistautumiseen ei mene kuin maksimissaan tunti suihkuinen päivineen, niin ehdin ajoissa treffipaikalle. Jos sinäkin suuntaat tänään messuilemaan ja minut ihmismassasta bongaat, niin tule moikkaamaan! ♥

Aurinkoista syyspäivää kaikille!

Lue myös toiveiden torstai -postaussarjan aikaisemmat osat: ➤ toiveiden-torstai-sarja


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Asupostaus: Syksyinen sää & villakangastakin paluu

  1. Suosittelen lämpimästi stay-uppeja. En ole enää sukkahousuihin palannut kun kokeilin näitä. Stockalta sai ainakin vuosi sitten oisko ollut Falken 100 denierin versiot ja Wolfordillakin löytyy hyvin peittävät. Stay-upit eivät hiosta samalla tavalla kuin sukkikset, mutta lämmittävät silti sääret.

    1. Venla: käytin aikaisemmin aina stay up-sukkia mutta vartalovoiteen kanssa olivat aivan mahdottomat saada pysymään ylhäällä. 🙂 Vanhemmiten on iho alkanut kuivua niin pahasti että suihkun jälkeen on melkein pakko litralta rasvojen kanssa. Satunnaisessa käytössä ovat ok siis edelleen mutta yhden nolon tapauksen (toinen sukka tipahti nilkkaan kesken kävelyn) takia hylkäsin sukat vaatekaapistani.

      Ostin Wolfordin 70 denierin Opaque -sukkikset ja ne olivat aika hyvät. Vyötärö tuli navan yläpuolelle niissäkin mutta ei sentään kainaloihinasti, sukkisten puntit olivat kerrankin oikean mittaiset eli siitä iso plussa ja jatkossa ostankin samaa merkkiä / mallia kun näistä ainokaisistani joskus aika jättää. Ovat kyllä niin kestävää kaliiperia että uskon niiden pysyvän hyväkuntoisina kevääseen saakka kun pesupussissa ne muistaa vaan pestä. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *