7 päivän työviikko

Viikonloppu vierähti uuden sisustuskohteen keittiöremonttisuunnitelman parissa ja omaakin kotia ehdin tänään maalaamaan ja kunnostamaan – takana onkin 7 päiväinen työviikko, joka jatkuu samalla kaavalla myös huomisesta eteenpäin. 🙂

Valkoinen kukkakimppu skandinaavinen Omakotivalkoinen

Makuuhuone on lasiseinän asennusta vaille täysin valmis ja lasiseinän toimitus ja asennus on sovittuna viikolle 48. Itse asennuksessa menee noin 1,5-tuntia, joten maaliviivoilla melkein ollaan sen osalta.

Kylpyhuoneessa tekemistä kuitenkin riittää, joten oloneuvokseksi ei tarvitse kuvitella heittäytyvänsä. 🙂 Postin lakko aiheuttaa omat haasteensa remontin valmistumiselle, sillä osa kylpyhuoneen materiaaleista, kuten kiuas, on jumissa lajittelukeskuksessa, ja mahdollisesti alkavat tukilakot eivät tilannetta paranna. Eipä sille kuitenkaan mitään nyt mahda, joten en viitsi harmistua vaan keksiä ratkaisun jolla kylpyhuoneen remppa saadaan nytkähtämään eteenpäin. 🙂

Valkoinen kukkakimppu skandinaavinen Omakotivalkoinen

Ensi viikolla on melkoista pöhinää luvassa, sillä saunaremppa jatkuu heti huomenna ja tiistaina täällä sekä rempataan että kuvataan YLEn ohjelmaa. Putkimieskin piipahtaa jossakin vaiheessa ja ties vaikka rahtini lähtisi Postin lajittelukeskuksesta liikkeelle myös… Ihania juttuja on luvassa ja yritän parhaani mukaan pitää teidät ajantasalla ja mukana menossa koko ensi viikon!

Rauhallista sunnuntai-iltaa kaikille!

2 kommenttia “7 päivän työviikko

    1. Maija: Olen tehnyt muutaman postauksen kylpyhuoneen materiaaleista mutta virallista postausta ei ole vielä kuin saunan paneeleista ja lauteista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *