Kuukauden shoppailut: Lokakuu 2019

Lokakuussa keskityin remonttiasioihin ja jos totta puhutaan, en oikein muista ett√§ olisin vapaa-ajallani muuta juuri tehnyt kuin remontoinut ja siivonnut, ja remontoinut. ūüôā Kipsilevysein√§n purkaminen otti oman aikansa, mutta hyvin siit√§kin selvisin vaikka apu olisi ollut v√§lill√§ tarpeen. S√§hk√∂mies piipahti meill√§ kahdesti ja lokakuun ostoksien joukossa on mm. pistorasioita ja muuta remonttiin liittyv√§√§ oheistavaraa…

Glögikausi 2019 Hans Välimäki vuosikertaglögi Omakotivalkoinen

Gl√∂gikausi piti t√§n√§ vuonna aloittaa ajoissa ja Hans V√§lim√§en gl√∂gin kaveriksi ostin kimpun gl√∂ginpunaisia ruusuja (pinkinpunaisia). Kodin ainoa siisti alue on t√§m√§ olohuoneessa oleva taso, jonka p√§√§ll√§ ja edess√§ olen kuvannut l√§hes kaiken viimeisen 8 viikon aikana – remontin valmistumista odotellessa! ūüôā

Kuukauden ostokset Hetkinen tuoksukynttilät I Love Me -messut Omakotivalkoinen

I Love Me -kauneusmessuilta ostin kaksi kotimaista HETKINEN-tuoksukynttil√§√§, joista postailin teille t√§√§ll√§ ‚ě§ Tuoksukynttil√§t kasvivahasta . Messuilta ostin my√∂s santsituubin O¬īKeeffe¬īsin maailman parasta jalkavoidetta ja lis√§ksi sain heilt√§ lahjakassillisen tuotteita testattavaksi, joista osan annoin √§idilleni. Messusaaliiden joukkoon kuuluu my√∂s YOTUELin lakritsin makuinen matkahammastahna, jonka siskoni minulle antoi messuilta saamastaan goodie bagista.

Kuukauden ostokset Lokakuu Halloween koristeet Omakotivalkoinen

Lasten Halloween-juhlia varten ostin kertakäyttöisiä pahvilautasia ja kartonkipillejä, sekä rullan oranssina hehkuvaa Halloween-kuvioitua kaitaliinaa. Kaikki juhlista jääneet lautaset, pillit ja kaitaliinan kappaleet jätin juhlapaikan kaappiin, jotta ne voidaan hyödyntää esim synttärijuhlissa, mikäli teema ja värit sopivat.

Sisustusremontti kuukauden ostokset Omakotivalkoinen

Edellisten lisäksi ostin eurolla käsisaippuan ja ihanan Seela Sellan suunnitteleman Roosa Nauhan sekä kauniin vaaleanpunaisen Roosa Nauha -roskapussirullan. Myös muutamia remonttitarvikkeita lokakuun kuiteista löytyi Рisoja jätesäkkejä, Sinin kertakäyttöisiä lattiamoppeja, 3 arkkia hiekkapaperia sekä pakkausteippirulla.

Iloista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Lue my√∂s Kuukauden shoppailut -sarjan aikaisemmat osat: ‚ě§ Kuukauden Shoppailut


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *