Kuukauden shoppailut: Lokakuu 2019

Lokakuussa keskityin remonttiasioihin ja jos totta puhutaan, en oikein muista että olisin vapaa-ajallani muuta juuri tehnyt kuin remontoinut ja siivonnut, ja remontoinut. 🙂 Kipsilevyseinän purkaminen otti oman aikansa, mutta hyvin siitäkin selvisin vaikka apu olisi ollut välillä tarpeen. Sähkömies piipahti meillä kahdesti ja lokakuun ostoksien joukossa on mm. pistorasioita ja muuta remonttiin liittyvää oheistavaraa…

Glögikausi 2019 Hans Välimäki vuosikertaglögi Omakotivalkoinen

Glögikausi piti tänä vuonna aloittaa ajoissa ja Hans Välimäen glögin kaveriksi ostin kimpun glöginpunaisia ruusuja (pinkinpunaisia). Kodin ainoa siisti alue on tämä olohuoneessa oleva taso, jonka päällä ja edessä olen kuvannut lähes kaiken viimeisen 8 viikon aikana – remontin valmistumista odotellessa! 🙂

Kuukauden ostokset Hetkinen tuoksukynttilät I Love Me -messut Omakotivalkoinen

I Love Me -kauneusmessuilta ostin kaksi kotimaista HETKINEN-tuoksukynttilää, joista postailin teille täällä ➤ Tuoksukynttilät kasvivahasta . Messuilta ostin myös santsituubin O´Keeffe´sin maailman parasta jalkavoidetta ja lisäksi sain heiltä lahjakassillisen tuotteita testattavaksi, joista osan annoin äidilleni. Messusaaliiden joukkoon kuuluu myös YOTUELin lakritsin makuinen matkahammastahna, jonka siskoni minulle antoi messuilta saamastaan goodie bagista.

Kuukauden ostokset Lokakuu Halloween koristeet Omakotivalkoinen

Lasten Halloween-juhlia varten ostin kertakäyttöisiä pahvilautasia ja kartonkipillejä, sekä rullan oranssina hehkuvaa Halloween-kuvioitua kaitaliinaa. Kaikki juhlista jääneet lautaset, pillit ja kaitaliinan kappaleet jätin juhlapaikan kaappiin, jotta ne voidaan hyödyntää esim synttärijuhlissa, mikäli teema ja värit sopivat.

Sisustusremontti kuukauden ostokset Omakotivalkoinen

Edellisten lisäksi ostin eurolla käsisaippuan ja ihanan Seela Sellan suunnitteleman Roosa Nauhan sekä kauniin vaaleanpunaisen Roosa Nauha -roskapussirullan. Myös muutamia remonttitarvikkeita lokakuun kuiteista löytyi – isoja jätesäkkejä, Sinin kertakäyttöisiä lattiamoppeja, 3 arkkia hiekkapaperia sekä pakkausteippirulla.

Iloista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Lue myös Kuukauden shoppailut -sarjan aikaisemmat osat: ➤ Kuukauden Shoppailut


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *