Ecoegg-pyykkimuna kokemuksia & ARVONTA!

Kaupallinen yhteistyö: Eko Eko Solutions Oy

Nyt on mahtavia uutisia! Maailman mullistanut Ecoegg-pyykkimuna on rantautunut viimein Suomeen! Lue ja ihastu tähän mielenkiintoiseen innovaatioon ja osallistu postauksen lopussa arvontaan, jossa palkintona on täydellinen Ecoegg-tuotesetti!

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Ecoegg – Yksi tuote tekee kaiken!

Ainutlaatuinen ja ekologinen Ecoegg-pyykinpesumetelmä puhdistaa pyykin tehokkaasti, turvallisesti ja ekologisesti kierrätettävän muovimunan sisällä pyörähtelevien mineraalipellettien voimin. Ympäristöystävällinen ecoegg-pyykkimuna korvaa kokonaan perinteiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet puhdistaen ja raikastaen kaikki kodin tekstiilit hellävaraisesti. Mineraalipelletit toimivat yhdessä veden kanssa poistaen likaa vaatekuiduista samalla pehmentäen vaatteita muuttamalla niiden pH:ta.

Ympäristöystävällinen Ecoegg-pyykkimuna on hypo-allergeeninen – se ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja sopii käytettäväksi myös herkkäihoisille vauvasta vaariin. Ecoegg sopii myös vegaaneille, koska se on eläinkokeeton eikä sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia.

Ecoegg-pyykkimunan mineraalipelletit ovat ei-biologisia eivätkä sisällä petrokemikaaleja, fosfaatteja, valkaisuaineita, parabeeneja, sodium laureth sulfatea (SLS), sodium lauryl sulfatea (SLES), palmuöljyä tai mikromuovia. 

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Sano hyvästit pesuainepakkauksille!

Ecoegg-pyykinpesumuna on suuri kehitysaskel ekologisempaan tulevaisuuteen vähentäen merkittävästi kotitalouksien muovi- ja pakkausjätteen määrää. Jos vaihdat nestemäiset pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet ecoegg-pyykinpesumunaan käytät vuodessa jopa 40* muovipulloa vähemmän vuodessa.

*Perustuu 7 pyykkikoneellisen pesuun / vko ja 18 pesukertaan / pesuainepullo

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Ecoegg – 10 vuoden toimintatakuu!

Kiinnostuin Ecoegg-pyykkimunasta jo keväällä etsiessäni ideoita ja vinkkejä ekologisista siivousaineista. Olin todella innoissani kun kuulin että yhteistyökumppanini Eko Eko Solutions tuo tämän pyykinpesun mullistaneen keksinnön Suomeen ja nyt kun pesukertoja on takana useampia, olen täysin myyty ja vakuuttunut sen erinomaisuudesta!

Ecoegg-pyykkimunilla on 10 vuoden takuu ja pyykinpesumunaa voi käyttää aina vain uudestaan ja uudestaan… ja uudestaan. Yhdellä pelletti-täytöllä pesee 70 koneellista pyykkiä. Huoltovapaan Ecoegg-pesumunan annetaan kuivaa ilmavasti pesun jäljiltä ja muusta ei tarvitse murehtia kuin siitä että vaihdat noin 70 pesun välein uudet täyttöpakkauksena saatavat mineraalipelletit munan sisälle.

Ecoegg on kehitetty yhteistyössä Allergy UK:n kanssa ja se on saanut useana vuonna peräkkäin “Allergy Friendly Product” -palkinnon, minkä ansiosta tuote on tunnustetusti luotettava ja turvallinen.

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen
ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Detox-tehopuhdistus ennen käyttöönottoa

Ennen Ecoegg-pesumunaan siirtymistä suositellaan pesukoneelle tehopuhdistusta mineraalijäämien, saostumien, hajujen ja epäpuhtauksien poistamiseksi. Ecoegg Detox -tabletti puhdistaa pesukoneen tehokkaasti ja huomasin että jopa pesuainelokeroon kertyneet tummat pinttymät katosivat Detox-tablettipesun aikana. Koskaan aikaisemmin ei pesuainelokero ole puhdistunut pesuohjelman yhteydessä, vaan aina on pitänyt erikseen irroittaa lokerikko koneesta ja pestä se käsin hanan alla vanhalla hammasharjalla tai vanupuikolla hangaten. Nyt ei tarvinnut, mikä on aivan ennenkuulumatonta! 🙂

Ecoegg Detox -tabletti laitetaan suoraan rumpuun ja pesuohjelma asetetaan mahdollisimman korkeaksi (suositus 95°c). Rumpuun ei saa laittaa tehopuhdistuksen ajaksi mitään muuta. Lopputulos on häikäisevän hohtava, täysin hajuton ja puhdas pesukone. Ecoegg Detox -pakkaus sisältää 6kpl tehopesutabletteja ja suositellaan käytettäväksi kerran kuukaudessa, jotta pesukone on aina tiptop-kunnossa!

Lue lisää Ecoegg Detox -tableteista täältä: ➤ ekoekoshop.fi/ecoegg-detox

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen
ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Helppoa ja hauskaa pyykinpesua!

Ecoegg sopii käytettäväksi 15-60°C pesulämpötilassa kaikenmallisissa pesukoneissa sekä käsinpesun yhteydessä. Se sopii niin valko- kuin kirjopyykillekin, ja hellävaraisena se soveltuu myös herkille materiaaleille ja arempien vesipestävien tekstiilien pesuun.

Ecoegg ei jätä jälkeensä pesupähkinöistä tuttua mantelimaista tuoksua tai haituvaa, ja riittoisana se kestää moninkertaisesti pitempään säästäen luonnon lisäksi myös kukkaroa.

Ecoegg sopii erinomaisesti pyykin käsinpesuun: Upota ecoegg pesuveteen 5-10 minuutiksi ja pese sen jälkeen pyykki käsin normaalisti.

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Ecoegg Dryer Egg -kuivausmuna

Ekologisesta Ecoegg-tuoteperheestä löytyy myös pyykinkuivaukseen soveltuva Ecoegg Dryer Egg -kuivausmuna, joka tehostaa pyykin kuivumista jopa 28% ja jättää pyykin miellyttävän pehmeäksi ja raikkaaksi. Tätä taikatuotetta pääsin testaamaan myös ja erityisesti pyyhepyykissä huomasin eron aiempaan – kuivausmunaa käyttäessa vanhat ja kauhtuneet pyyhkeet olivat muhkeampia ja pehmeämpiä kuin normaalisti. Lisäksi niissä oli ihanan mieto Spring Blossom -tuoksu, joka miellyttää sekä minun että tytön herkkää nenää. ♥︎

Pakkaus sisältää 2kpl Ecoegg-kuivausmunia, jotka yhdessä kuohkeuttavat rummussa pyörivän pyykin ja siten myös nopeuttavat kuivumisaikaa. Kuivausmunia voi käyttää myös ilman munan keskelle asennettavia tuoksutikkuja, vaikutus on tismalleen sama ja vain tuoksu jää uupumaan.

Tutustu Ecoegg -kuivausmunaan täällä: ➤ ekoekoshop.fi/Ecoegg-kuivausmuna

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen
ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

3 väriä – 3 tuoksuvaihtoehtoa

Ecoegg pesu- ja kuivausmunista on saatavana kolme eri tuoksuvaihtoehtoa; väriltään vaaleanpunainen muna sisältää miedosti kukkakedolta tuoksuvia Spring Blossom -mineraalipellettejä, vaaleansininen puuvillaista Fresh Linen -pellettiä ja keltainen on hajusteeton. Jatkokäytön kannalta värillä ei ole väliä ja mineraalipellettien täyttöpakkaukset voidaan käyttää missä tahansa pesumunassa. Minulla käytössäni on suloinen vaaleanpunainen pyykkimuna ja tämän starttipakkauksen mukana tulleiden Spring Blossom -pelletien lisäksi pääsin tuoksuttelemaan myös Fresh Linen -täyttöpakkausta.

Tästä pukinkonttiin täydellinen lahja kaikille teille ja heille jotka vaativat pyykinpesuaineelta tehoa, hellävaraisuutta, myrkyttömyyttä, ympäristöystävällisyyttä, taloudellista säästöä ja eläinkokeettomuutta: ➤ ekoekoshop-fi/ecoegg

ecoegg pyykkimuna ekologinen pyykinpesu kokemuksia Omakotivalkoinen

Osallistu arvontaan & voita Ecoegg-tuotesetti!

Ecoegg on ehdottomasti vuoden mielenkiintoisin ja vaikuttavin tuoteuutuus, joka sopii myös joululahjaksi ekologisuudesta kiinnostuneille ja etenkin heille joilla on jo kaikkea! Nyt on aika laittaa jouluiloa eetteriin yhdessä Eko Eko Solutionsin kanssa arvomme teidän lukijoideni kesken täydellisen Ecoegg-tuotesetin, joka sisältää kaikki postauksessa esitellyt tuotteet: Ecoegg Detox -tehopuhdistuspakkauksen, vaaleanpunaisen Ecoegg Spring Blossom -pyykkimunan ja Ecoegg Dryer Egg Spring Blossom -kuivausmunan.

Osallistu blogiarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi maanantaihin 16.12.2019 klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Palkinto postitetaan voittajalle Eko Eko Solutionsin toimesta.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Kiitos kaikille osallistujille!

Lisätietoa Ecoegg-pyykinpesutuotteista ja muista luontoystävällisistä siivoustuotteista löydät täältä: ➤ ekoekoshop.fi

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

275 kommenttia “Ecoegg-pyykkimuna kokemuksia & ARVONTA!

  1. Onpa mielenkiintoinen, ei oo aiemmin tullut vastaan. Olisi hauska päästä kokeilemaan, kuinka hyvin putsaa meijän pienen prinsessan sinappikakat vaatteista 😅

  1. Kiinnostaa kyllä kokeilla. Mutta härregud mikä määrä pesuainetta oli tuohon laitettu. Että 40 pulloa. Me pestään pyykkiä lähes 7 päivänä viikossa, pullot ovat normikokoa ja pulloja vuodessa menee ehkä ~6kpl. Jos sitäkään. Pyykinpesuainettakin olisi hyvä opetella käyttämään oikeat määrät. Mutta ehdottomasti haluan kokeilla tuota munaa!

 1. Ehdottomasti mukana! Haluaisin vähentää kemikaalikuormaa ja tämä poistaisi pesuaineen käytöstä ja varmasti myös huuhteluaineenkin 🙂

 2. Moi! Olisipa ihana tällainen. Veisi huomattavasti vähemmän tilaa järjestelystä kiinnostuneeseen kotiin! 🙂 Ihana juttu ja aivan uusi minulle.

 3. Ompa vaan mielenkiintoinen tuote enkä tuollaisesta ole ennen kuullut, vau! Ja ihanaa joulunodotusta teidän perheelle <3

 4. Empäs ole ennen moisesta kuullut, mutta sai kyllä
  mielenkiintoni herämään. Mahtavaa, että kehitellään tällaisia uusia innovaatioita maapallon hyväksi!

 5. Kuulostaapa mielenkiintoiselta, pakko kyllä myöntää että olen epäileväinenn suhteen. Eli mukana arvonnassa, jos vaikka epäluulo osoittautuu turhaksi 😊

 6. Oih! Kuulostaa todella kiinnostavalta uutuudelta! Ja mikä design 😍 Tämä jos mikä olisi oiva joululahja hiljattain vegaaniksi ryhtyneelle serkulleni ❤️

 7. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! Olisipa upeaa, jos pääsisi eroon isoista muovisista pesuainetörpöistä ja niiden jatkuvasta kantamisesta kotiin.
  Täytyy kyllä myöntää, että hieman epäilen tämän munan puhdistuskykyä, mitä tulee haiseviin treenivaatteisiin, likaisiin hikisukkiin ja koirien pyyhkeisiin ja nukkuma- alustoihin…
  Jos voitto ei osu kohdalle 😀 onko näitä tuotteita miten saatavilla esim. Prismoissa tai Citymarketeissa?

 8. Tää on niin mun juttu ja varmasti monen muunkin. Ansaitsen tämän ja vapautus isoista paketeista ja huuhteluaineista luopuminen ois arjen pelastus.

 9. Tämä on kyllä kiinnostava uutuus, en ole ennen tällaisesta kuullutkaan. Ja ihan mahtavaa, kun se vähentää pyykinpesuaineen ostamista sekä jätettä joka pullosta syntyy

 10. Mukana arvonnassa ehdottomasti. Olisi huippua päästä testaamaan tätä meillä tositoimissa, paljon pestään pyykkiä ja välillä todella likaistakin sellaista.

 11. Kuulostaa mielenkiintoiselta 😃 Täytyypä testata saisiko näillä poikien hikiset urheiluvaatteet puhtaaksi ja raikkaaksi 🤔

 12. Olisi ihanaa päästä kokeilemaan tätä! Meillä
  On pieni 2 vuotias tyttö jolla on atooppinen iho. Olisi hienoa jos pyykinpesu onnistuisi ilman kemikaaleja. Muutenkin olen kiinnostunut kaikesta ekologisesta ja kierrättämme paljon jne. Mukana siis arvonnassa! 😍

 13. Vau kuulostaapa mahtavilta tuotteilta! Olisi kiva päästä testaamaan 🙂 Pyykkiä tässä kahden pienen lapsen taloudessa riittää 😅

 14. Mukana! Mahtavan kuuloinen tuote. Ehdottomasti plussaa myös hajusteettomasta vaihtoehdosta!

  Kauanko pesumunan täytyy kuivua pesujen välissä vai voiko pestä useamman koneellisen putkeen?

  -Johanna

 15. Uu ! Tämä voisi olla ratkaisu perheemme pyykkiaine dilemmaan – herkkä ihoisia, tuoksuherkkä ja pölisevä rakennusmies.

 16. No todellakin mukana💙juuri katsoin tätä tilatakseni,pyykinpesu on yksi intohimo missä haluan kokeilla uutta.Nyt ongelmana ollut koneen haiseminen ja tuo tehopuhdistus tablettu kyllä kiehtoo.Toivottavasti nyt on onnea matkassa,uskon,että tämä on yksinhuoltajalle myös edullinen vaihtoehto kolmen urheilevan lapsen pyykkihuoltoon😊

 17. Oli minulle uusi tuttavuus ja mielenkiintoisen oloinen. Mukava olisi päästä tällaista testaamaan.

  Rauhallista joulunodotusta ja iloista uutta vuotta 😊

 18. Tämä olisi mielettömän ihana palkinto voittaa! Meille on syntymässä esikoinen vuoden alussa, joten pyykinpesuun ja käytettäviin aineisiin on muutenkin kiinnitettävä jatkossa paljon enemmän huomiota kuin aiemmin. Tällä pesupallolla hoituisi siis jatkossa niin meidän aikuisten kuin beben vaatteiden pesu 😊

 19. Kuumostaa todella mielenkiintoiselta! Olisi kiva päästä kokeilemaan.

  Puolet joulukalenterista jo mennyt 🙂 Enää 12 päivää jäljellä.

 20. Hei, aukenivatpa silmät heti aamutuimaan kunnolla moisesta innovaatiosta! Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, helppo arkiteko ekologisempaa elämään! T. Anne

 21. No nyt ois mielenkiintoinen tuote! Vuoden ajan olen siirtynyt koko aika ekologisempiin vaihtoehtoihin, joten tämä tukisi sitä!

 22. Ja kaiken muun hyvän lisäksi tämä on helppokäyttöinen myös miehelle, joka aina epäröi pesuainemäärän kanssa pyykkiä pestessään. 🙂

 23. Moi! En ollut pyykkimunasta ikinä kuullutkaan, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa todellakin 🙂 Mukaan kivaan arvontaan!

 24. Olisi ihana päästä kokeilemaan tuotetta perheessä, jossa sekä allergioita että päivittäin pyörivä pesukone

 25. Näitä tuotteita olen halunnut testata jo jonkin aikaa, mutta en ole hankkinut kun ensin pitää tyhjentää entiset pesuainepullot. Nyt alkaisi olla aika ja meidän perheessä tarpeen kun itselläni ainakin iho herkästi reagoi pyykinpesuaineisiin. Tuoksuttomuus vielä ehdoton plussa hajusteherkkänä!

 26. Ou mai! Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kiinnostaisi vain tietää, että voiko pesumunan yhteydessä käyttää pyykkietikkaa huuhteluaineena?
  Ihastuttavaa joulun odotusta teidän perheelle! <3

 27. Loistavaa ; täytyy ostaa Joululahjoiksi muutamille nämä tuotteet ja on ekologisia mitä pidän tärkeänä ❤️
  Arvonnassa mukana ☘️

 28. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, en ole tällaisesta aikaisemmin kuullutkaan. Olisi kiva päästä testaamaan. Mukavaa joulun odotusta! 😊

 29. Just eilen huomasin tän tuotteen ja mietin, että vaikuttaa mielenkiintoiselle!

  Kiitos siis kivasta arvonnasta ja hyvää joulunodotusta!

 30. No nyt on mielenkiintoinen tuote! Menee ehdottomasti kokeiluun ja olisikin kiva jos onni potkaisee arvonnassa 🙂 Ainut miinuspuoli tuotteessa on se, että ei voi käyttää korkeammissa kuin 60 astetta pesuissa, itse käytän jonkun verran 95 asteen pesua, varsinkin lakanoilla ja pyyhkeillä.

 31. Nyt kuulosti todella mielenkiintoiselta, käytän ekologisia pesuaineita jo ennestään ja tämähän kuulostaa vielä paremmalta. Ehdottomasti siis haluaisin kokeilla jos itsekin ihastuisin näihin.

 32. Mahtava uutuus, tätä on päästävä kokeilemaan!! Eriyisesti jäi kiinnostamaan tuo sininen kuivaava pallero, onko tuoksu siinä hyvä? Itseäni miellyttää raikas pyykin tuoksu, niin pyykissä kuin hajuvetenäkin 😁

 33. Kuulostaa kyllä lupaavalta jos noin 70 pesua riittää. Kiva kun esittelet näitä uutuuksia, muuten ei olisi tullut törmättyä tähän(kään) tuotteeseen! Hyvää joulunodotusta!

 34. Wau mikä arvonta 😊👍 Tämä tulisi kyllä tarpeeseen, koska pyykkiä pestään paljon ja tytöllä on herkkä iho.
  Ihanaa joulun odotusta 🎅

 35. Voi että tämä olisi täydellinen joululahja ekoilusta kiinnostuneelle äidilleni! Mutta myös itseä kiinnostaisi kokeilla. Ihanaa joulunodotusta sinulle Miia! 🙂

 36. Ehdottomasti mukana. Tämä olisi kiva testata kun perheessämme on viisi ihmistä ja pesukone laulaa joka päivä.
  Lämmintä joulun odotusta Terveisin Mari

 37. Hei. Onpa mielenkiintoinen, en ole aiemmin kuullutkaan. Olisi mukava päästä kokeilemaan, kuinka hyvin putsaa meidän perheen pyykiit puhtaaksi.

 38. Nyt heräsi todellakin kiinnostus. Meillä urheilevaa nuorisoa ja iso kone pyörii vähintään kerran päivässä. Olisi kiva kokeilla tätä keinoa jätekasan pienentämiseen. Mukana siis arvonnassa.

 39. Haluaisin ehdottomasti kokeilla tätä pyykkimunaa. Ekologiset ja mahdollisimman luonnolliset tuotteet kiinnostavat kovasti vähentämään kemikaalikuormaa .

 40. Tämähän vaikuttaa täydelliseltä! Loppuisi pyykinpesuaineiden kantaminen kaupasta! Ehdottomasti mukana!

 41. Ilman muuta mukana arvonnassa. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Ostettiin just uusi pesukone jossa on tuo automaattinen pesuaineen annostus ja olen etsinyt muovipusseissa olevia pesuaoneita esim lumme tekee niitä.

 42. Upea keksintö! Mielenkiintoni heräsi tuotteeseen, niin seikkaperäisesti esittelit sen.
  Ihanaa joulun alusaikaa!

 43. Enpä ollutkaan aiemmin tällaiseen törmännyt. Olisi huippukätevä, kun pyykkiä tulee paljon lapsiperheessä!

 44. Mieletön tuoteperhe!! Pesen kotona omien pyykkien lisäksi firman asuntojen petivaatteita, olisi mahtavaa voittaa tämmöinen palkinto mistä olisi oikeasti hyötyä!!

 45. Mielenkiintoisen kuuloinen muna ja ehdottomasti menee testattavien tuotteiden listalle. Hyvää joulunaikaa Miia sinulle ja perheellesi 🙂

 46. Tällä myyntipuheella: SOLD! Ehdottomasti olisi kiva kokeilla, kun nyt läträän kahden eri aineen kanssa vauvan myötä 😊

 47. Mukana! Olisi mahtava päästä kokeilemaan, vaikka pakko myöntää olevani hieman epäileväinen. Toimiiko 2-vuotiaan vaatteiden tahroihin ja meneekö kone ”likaiseksi” taas jos käyttää välillä normi pesuainetta? Ja miten tahranpoistoaine (sappisaippua), voikohan sitä käyttää pallon kanssa? Ja mitenköhän pyykkietikka.. no selvitän vastauksia noihin kysymyksiin, jos sattuisin pallon saamaan. Tai ostamaan :).

  1. Viivitys: tahranpoiston voi tehdä normaaliin tapaan ennen pesua. Meillä ei pyykissä ollut pahoja ruokatahroja, mutta kuulakärkikynää oli tytön paidan hihassa ja minun parissa vaatteessa vesiohenteista maaliroisketta (pisaroita hihoissa vähän). Nuo lähtivät pesussa puhtaaksi ilman tahranpoistoa. 🙂

 48. En olekaan ennen kuullut tällaisista. Vaikuttaa lupaavalta.
  Olisi ihanaa kun ei tarvitsisi kantaa kotiin isoja muovisia pesuainepulloja. Pääsisivät meillä oikein tehotestiin lastenvaatteiden ja harrastavien poikien hikikamojen puhdistuksessa. 😅😊

 49. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! ♥︎ Palkinto on nyt arvottu ja Ecoegg-tuotesetin voittaja on Jenni – onnea! 🙂

  Voittajalle on ilmoitettu voitosta sähköpostitse. Mikäli voittaja ei ilmottaudu 31.12.2019 mennessä, arvotaan palkinto uudelleen kaikkien osallistujien kesken. Tunnelmallista joulun odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *