Befree Home – Luonnonmukainen ja tehokas siivoustuotesarja & ARVONTA!

Kaupallinen yhteistyö: Eko Eko Solutions Oy

Yhteistyökampanjan merkeissä pääsin testaamaan ympäristöystävällistä ja luonnonmukaista Befree Home -siivoustuotesarjaa, joka tarjoaa vihreän vaihtoehdon perinteiselle siivoamiselle. Tutustu luonnollisten entsyymien tehotuotteisiin ja osallistu samalla arvontaan, jonka palkintona on kaiken kattava Befree-tuotesetti!

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

3 in 1 -tuote kaikille pinnoille

Befree Home -siivoustuotesarjan anti-staattinen Shine-yleispuhdistussuihke puhdistaa, kiillottaa ja suojaa hellävaraisesti ja tehokkaasti lähes kaikki kodin pinnat. Monikäyttöinen ja turvallinen tuote soveltuu kodin yleissiivoukseen ja kalusteiden lisäksi sillä voi puhdistaa myös helposti naarmuuntuvat pinnat kuten lasit, peilit, sekä elektroniikkalaitteiden näytöt (tv, tabletti, puhelin). Myös puupintojen sekä herkkien muoviosien, kuten silmälasien puhdistukseen, se sopii ja siivoaminen kävikin käden käänteessä tämän monitoimituotteen ansiosta.

Shine-siivoussuihke on 97,7% biohajoavista aineksista valmistettu, myrkytön ja eläinkokeeton, eikä se sisällä ponnekaasua. Tuote tuoksuu hyvin miellyttävältä ja tuo mieleeni ammattisiivouksen työnjäljen. Siivotut pinnat näyttävät ja tuntuvat puhtailta, ja anti-staattisuutensa ansiosta pöly ei perinteiseen tapaan tarraa kiinni – eron tavanomaiseen siivousaineiseen huomaa etenkin kylpyhuoneessa, jossa wc-istuimen kannen päälle on yleensä jo samana iltana leijaillut uusi pölykerros, mutta nyt pölyn kertyminen vie useamman päivän.

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

Kalkkitahrat historiaan

Kylpyhuoneen kalkkikertymät ovat murheenkryyni ja olen kokeillut kalkkisaostumien puhdistamiseen monenlaisia tuotteita, joista osa on ollut todella tujuja ja voimakkaasti hengitysteitä ärsyttäviä vaahtoja. Luonnonmukaisuus ja tuotteen turvallisuus ovat itselleni erittäin tärkeitä ominaisuuksia myös vaativassa puhdistamisessa ja Befree-sarjan Whitelime-siivousaine oli todellinen napakymppi tällä saralla! Ympäristöystävällisistä ja 99,4% biohajoavista raaka-aineista valmistettu tehosuihke poistaa kalkin ja epäpuhtauksien lisäksi myös suolajäämät, jotka etenkin suihkun ympäristössä ja hanojen suuttimissa ovat kiusana olleet.

Kylpyhuoneen ja keittiön kaarevan vesihanan suutinta olen liottanut tiskiaineen ja yleispesuaineliuoksen lisäksi etikassa ja soodassa, mutta vasta Befreen Whitelime toi kaipaamani avun suuttimeen kertyneen ja kovettuneen kalkin sekä suolan irroittamiseen! Tämä luontoystävällinen ja turvallinen tuote ansaitsee täyden kympin ja on ehdottomasti tehokkain siivoustuote jota olen koskaan kokeillut kodin ongelmakohdille!

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

Tehokasta rasvanpoistoa hellävaraisesti

Biologisista ja entsymaattisista aineksista koostuva hajusteeton ja väriaineeton Befree Smart -siivoussuihke poistaa rasvan ja lian tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Torjunta-aineista vapaa NSF-sertifikaatin lunastanut tuote soveltuu käytettäväksi ruoan läheisyydessä ja siksi se onkin keittiössä lyömätön siivousapulainen.

Rasvanpoistotehon osalta olin alkuun hieman epäileväinen, sillä monet luontoystävälliset siivousaineet ovat aikaisemmin aiheuttaneet pettymyksen. Lasagnen muovirasiaan jättämä rasvaisuus katosi kuitenkin yhdellä suihkauksella, tiskiharjan pyöräytyksellä ja huuhtelulla, ja innoissani laitoinkin heti viestiä ystävälleni tästä jymylöydöstä. 🙂 Myös hän on tuskaillut luonnonmukaisuuden ja siivoustehokkuuden välillä, toivoen että löytyisi tuote joka lunastaisi molemmat arvot.

Smart-siivoussuihke soveltuu myös herkän marmorin, keramiikan, lasin, muovin sekä tekstiilien pesuun ja rasvaisen muovirasian innostamana pesin sillä kokonaisen satsin likaisia astioita – nirskuvan puhdasta ja tahratonta tuli! Extraplussaa haluan antaa jalallisten juomalasien pesutuloksesta, niihin ei jäänyt ainuttakaan veden valumajälkeä vaikka jätin lasit kuivumaan astiapyyhkeen päälle vapaasti. ♥

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

Raikas ja hajuton koti – Älä peitä vaan poista!

Käytin aikoinaan hajuja eliminoivia huonesuihkeita, mutta luovuin niiden käytöstä kun tutkailin tarkemmin niiden sisältämiä kemikaaleja. En halunnut altistaa silloin leikki-iässä olevaa tyttöäni haitallisille aineille ja allergiaan sairastuneen Miffe-koiran lääkärin suosituksesta siirryin käyttämään hajusteettomia siivoustuotteita noin muutenkin. Befreen hajuja poistava ja huoneilmaa neutralisoiva Pure-suihke on 98% biohajoavista ainesosista rakentuva alkoholiton ja myrkytön täsmätuote, joka sopii käytettäväksi myös tekstiileissä, kuten vaatteissa, matoissa, verhoissa ja vuodevaatteissa.

Uteliaana testasin tätä ensimmäisenä roskakaappiin, jossa täysinäinen biojäteastia lemahti ikävästi roskakaapin avatessa. Hieman multainen ja makea haju ei ihan kokonaan hälvennyt, mutta väheni selvästi eikä enää ottanut nenään niin pahasti. Myös mustiin farkkuihin ja villakangastakkiin sitä suihkin raikastukseksi ja siinä tämä ponneaineeton neutralisoija todellakin toimi kuten lupasi. Koko kesän laatikossa säilössä ollut villakangastakki tuoksahti tunkkaiselta ja Pure-suihkutuksen jälkeen kaikki haisut olivat tipotiessään. Tämän avulla pystyn nyt myös pidentämään farkkujen pesuväliä pitääkseni värin intensiivisen mustana ja vuorotella pakastamisen ja Pure-suihkutuksen kanssa. Tämä on erinomainen tuote etenkin siitepölyallergiasta kärsiville, jotka eivät voi siitepölykautena tuulettaa vaatteita lainkaan ulkoilmassa.

Befree Pure ei pelkästään peitä hajuja vaan poistaa ne kokonaan!

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

Lapsi- ja eläinperheen pelastus!

Befree Magic Blue -jauhe on nimensä veroisesti taikaa! Sen avulla voit imeyttää vesipohjaiset nesteet matoilta ja lattioilta kätevästi ja turvallisesti. Lisäksi se eliminoi epämiellytävät hajut mennessään, joten eläinkotien pissa- ja oksuvahingot eivät enää ole ongelma. Tämä on loistava apu erityisesti koiranpennun sisäsiisteys-opetuksen yhteydessä kun vahinkoja sattuu. Se soveltuu myös viinitahrojen ja muiden nestemäisten vahinkojen siivoamiseen, ja 30g jauhetta imee itseensä jopa litran nestettä.

Tein pienen testin nähdäkseni miten Magic Blue konkreettisesti toimii. Kippasin lasillisen vettä valkoiselle matolle, ripottelin jauhetta päälle ja keräsin sinertäväksi geeliksi muuttuneen seoksen talouspaperin avulla pois. Lopputulos oli kuiva, puhdas ja hajuton, eikä jälkeäkään vesivahingosta jäänyt.

Alla olevalta videolta näet miten Befree-tuotteet toimivat kodin eri pinnoilla!

 * * *

Befree siivoustuotteet ympäristöystävällinen turvallinen ekologinen omakotivalkoinen

OSALLISTU & VOITA BEFREE-SIIVOUSETTI!

Olen todella vaikuttunut Befree-tuotesarjan luonnonmukaisuudesta ja tehokkuudesta, ja oman kokemukseni perusteella suosittelen sitä lämpimästi niin teille kuin kaikille muillekin tuttavilleni! ♥ Yhteistyökumppanuuden ja tuotetestaamisen merkeissä pyysin heiltä mahdollisuutta laittaa hyvän kiertämään blogiarvonnan muodossa ja nyt arvommekin yhdessä Eko Eko Solutionsin kanssa kattavan Befree-tuotesetin, joka sisältää kaikki postauksessa esitellyt tuotteet: Shine-, Smart- ja Whitelime-siivoussuihkeet, Pure-ilmanpuhdistajan sekä Magic Blue -jauheen.

Osallistu blogiarvontaan jättämällä tämän postauksen kommenttiboksiin vapaamuotoiset terkkusi tiistaihin 3.9.2019 klo 23:59 mennessä. Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein! Palkinnon arvo 75€, palkinto postitetaan voittajalle Eko Eko Solutionsin toimesta.

Lisätietoa luontoystävällisistä Befree-siivoustuotteista ja niiden jälleenmyyjistä löydät täältä:

→ ekoekoshop.fi/befree

Iloista tiistaita kaikille!

214 kommenttia “Befree Home – Luonnonmukainen ja tehokas siivoustuotesarja & ARVONTA!

 1. Kuulostaa hyvältä!

  Oon melkoinen puunaaja ja mietin aina minkälaisia myrkkyjä mahdan käyttää tällä hetkellä, että saan kodin säihkyvän puhtaaksi. Nyt on pieni vauva samassa kodissa niin oon etsinyt parempaa ja luonnollisempaa sarjaa, mutta en ole vielä toimivaa löytänyt. Tähän Befree- sarjaan en ole vielä törmännyt.

  Olipa kiva postaus, kirjoitat kivasti ??

 2. Kuulostaapa juuri sellaiselta setiltä mitä meidän koti kaipaisi! Olen alkanut vähentämään kemikaaleja kotootani mutta on ollut vaikeaa juuri sen kanssa etten tahtoisi tinkiä lopputuloksesta. Näitä testaisin mielelläni!

 3. Mielenkiintoisia tuotteita, olisi kiva kokeilla. Laiskana siivoojana tykkään kovasti näistä siivousaiheisista postauksista 🙂

 4. Mukana ehdottomasti. Nyt on todella houkutteleva palkinto. Etsinnässä ollutkin monitoimiaine erilaisille pinnoille.

 5. Täysin tuntematon sarja, mutta kirjoitit siitä niin vakuuttavasti, että haluan olla mukana arvonnassa. Jospas voitto motivoisi suursiivoukseen 🙂

 6. Ekologisten tuotteiden kuluttajana olisi kiva päästä testaamaan näitä!

  Kiva juttu, että ekologisuus kiinnostaa siivousaineissakin kuluttajia koko ajan enemmän!

 7. Kuulostaa tosi hyvältä, olen innokas siivooja ja pidän siitä, kun koti on puhdas. Haluaisin todella kokeilla noita kaikkia.

 8. Mukana! Kiinnostaisi kokeilla erityisesti Whitelime-siivousainetta kylpyhuoneen kalkkikertymiin, joihin ei ole toistaiseksi tehonnut mikään.

 9. Ihan mahtavan oloisia tuotteita, olisi todella ihana päästä testailemaan. Olen raskaana ja välttelen parhaani mukaan voimakkaita kemikaaleja. Nämä olisi niin huiput. Ja tuo ihana raikastussuihke ❤

 10. Siivousyrittäjän keuhkot on pikku hiljaa alkaneet uikuttaan jatkuvista myrkkysuihkeista joten mielellään kokeilen tuotteita jotka ei tuhoo ihmistä eikä siivouspintoja ☺️

 11. Upealta tuotesarjalta vaikuttaa ja ihana olisi päästä testaamaan. Koti on kyllä puhdas ja siisti, mutta aina voi valinnoilla vaikuttaa lopputulokseen.

 12. Kuulostaa todella hyvälle!
  Haluan ehdottomasti kokeilla kyseistä sarjaa sillä itsekin etsinyt toimivia luonnollisia tuotteita. Tämä sarja on täysin uusi tuttavuus, mutta varmasti kokeilen tuotteita.

 13. En ole koskaan kuullutkaan näistä tuotteista mutta mielenkiinto heräsi ehdottomasti. Whitelime etenkin kuulostaa ihan super aineelta.

 14. Oi täällä yksi väsynyt äiti ottaisi nämä mielellään avuksi kodin siivoukseen! Siivottavaa riittää kun on lapset kohta 1v ja 3v sekä kaksi koiraa ?

 15. Nämä olisi niin meille sopivat! Olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan jo vuosia sitten, mutta siivousaineista en ole löytänyt toimivia. Varsinkin nyt 2kk ikäisen tyttären pukluihin olisi mielenkiintoista kokeilla tuota jauhetta! Ja taitaa sotkeminen vain lisääntyä iän myötä. ?

 16. Kuulostaapa just sellaiselta sarjalta joka kuuluis meidän kotiin. Varsinkin olisi kiva päästä testaamaan tuota jauhetta. Alle viikko sitten tulleen koiranpennun vahinkoihin..

 17. Tästä tuotemerkistä en ole aiemmin kuullutkaan. Olisi mukava päästä testailemaan uusia siivousaineita. 🙂

 18. Mukana myös. Meillä kolmas lapsi tulossa ja perheessämme asustaa myös sottainen 10kk vanha landseer. Pestävää ja siivottavaa riittää

 19. Lapsia ja koira löytyy,joten juuri näiden kaltaiset puhdistustuotteet kiinnostavat. Postauksen perusteella vaikuttavat loistavilta. 🙂 pidän muutenkin siivousaiheisista postauksistasi, ovat yksi suosikeistani sillä ne motivoivat omaankin siivoukseen. 🙂

 20. Kiitos tuote sarjan esittelystä ,ostoslistalle lähtee ehdottomasti ellei Onni suosi arvonnassa !

 21. Wau, hyvältä kuulostaa! Meillä on vauva ja leikki-ikäinen lapsi, joten mahdollisimman myrkyttömät tuotteet olisi meille tarpeen 🙂

 22. No nyt kyllä kuulostaa niin jänskiltä tuotteilta, että pakko osallistua. Magic blue on ihan pakko saada testaukseen. Ja rasvanirroittaja, toimivaa en ole löytänyt.

 23. Iso remontti alkaa olla loppusuoralla. Ja jep joka paikka täynnä sitä rakennuspölyä. Ois näille tuotteille todellakin tarvetta. Mukana arvonnassa.

 24. Ihana olisi päästä kokeilemaan uusia tuotteita? Eläin-ja lapsiperheessä siivottavaa riittää ja uudet tuotteet kummasti tuovat motivaatiota siivoukseen.

 25. Lapsia ja kissa löytyy, eli tulisivat todellakin käyttöön! Kissa on vielä pentu, ja haistaa, maistaa ja nakertaa kaikkea. Olisi siis mahtavaa saada myrkyttömät pesuaineet meidänkin kotiin!

 26. Tämän sarjan tuotteita voisi kokeilla, kuulostaa todella hyviltä! Usein kun valitettavasti on juuri niin, että nämä ekologiset tuotteet eivät puhdistusteholtaan vedä vertoja tavallisille tuotteille. Kiva olisi, jos onni suosisi ja pääsisi kokeilemaan 🙂

 27. Olisi todella kiva päästä kokeilemaan toimivatko todella noin tehokkaasti erityisesti kalkkijäämiin.

 28. Mielelläni näitä aineita kokeilisin. Esimerkiksi suihkukaapin seinät ovat olleet ongelma koska kaikki kokeilemani käyvät pahasti henkeen. Siis mukana toivorikkaana.

 29. Mielelläni näitä aineita kokeilisin. Esimerkiksi suihkukaapin seinät ovat olleet ongelma koska kaikki kokeilemani käyvät pahasti henkeen. Siis mukana toivorikkaana.

 30. Kuulostaa oikein hyvältä. Eläinperheessä näille olisi kovasti käyttöä ja plussaa ympäristöystävällisyydestä sekä luonnonmukaisuudesta. Aurinkoisia loppukesän päiviä! 🙂

 31. Tällaista tuotesarjaa on odotettu! Olisipa kiva päästä itsekin testailemaan kyseisiä tuotteita ennen kuin tarvitsee tehdä ostopäätöstä eli toivottavasti onni suosii.

 32. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Vauvaperheeseen nämä tuotteet sopisivat varmasti hyvin ja mielenkiinnosta haluaisin myös itsekin kokeilla kuinka tehokkaita ekologiset siivoustuotteet ovat.

 33. Eritoten kalkkisaostumiin olen kaivannutkin tehokasta, mutta vähemmän myrkyllistä vaihtoehtoa kuin mitä monet siihen tarkoitukseen olevat tuotteet ovat, joten vaikka arpaonni ei suosisi niin kokeiluun ehdottomasti menee! Kiitos jälleen vinkistä 🙂

 34. Astmaatikko-puoliso ja atoopikko-lapsi meidän perheessä, tällainen setti olisi juuri meille sopiva! Ehdottomasti mukana?

 35. Hienoa, että myrkyttömyyteen panostetaan ja ekopesuaineet kehittyvät. Kokeilemissani ekosiivoustuotteissa ei ole aina ollut tehoa. Varsinkin tuo rasvalikaa poistava on mielenkiintoinen. Haluaisin testata astianpesukoneessa pesuntehostajana. Myös muut kiinnostavat tottakai, koska olen vähän siivoushullu?

 36. Olen siirtynyt käyttämään luontoystävällisiä siivoustuotteita, nämä ovat ihan uusi tuttavuus, ja kokeilisin mielelläni!

 37. Nyt on täydellisen oloinen puhdistussarja omaan valkoiseen kotiini. Kokeilisin mielelläni. 🙂
  Mukavaa alkavaa syksyä!

 38. Uusi sarja minulle. Pidän puhtaudesta ja siisteydestä, mutta aina siivoaminen ei innosta. Uudet tuotteet inspiroisivat varmasti saamaan paikat pysymään siistinä.

 39. Ai että! Taaperon ja kahden kissan taloudessa nämä kuullostaa täydellisiltä! Sotkua kun tulee ihan koko ajan. ?

 40. Arvonnassa mukana. Olisi kiva kokeilla luontoystävällistä sarjaa koti siivouksessa. Kotisiivous kun on jokapäiväistä ja erilaisia puhdistusaineita tulee käytettyä reilullakin annostuksella.. siis arvalla muksna

 41. Arvonnassa mukana 🙂
  Meillä on koiratalous ja tulee siivottua usein,olisi kiva päästä testaamaa tätä. Pyykinpesuaineemme onkin jo tuoksuton joten miksei siis koko kodin puhdistus tapahtuisi tuoksuttomasti.
  Kivaa syksyä 🙂

 42. Rakastan uusien siivousaineiden testaamista ja vielä on etsinnässä ne ’täydelliset’, joten olisipa mukava voittaa?

 43. Olisi just meidän kolmilapsiseen taapero/vauvaperheeseen mielenkiintoisia tuotteita! En kanssa ole käyttänyt ensimmäisen lapsen syntymän jälkeen enää mitään vahvoja myrkkyjä siivouksessa!

 44. Koiraperheessä, remontin keskellä ja auton sisustan siivouksen tarpeeseen olisivat tervetulleet tuotteet.

 45. Meillä olisi momen monta paikkaa johon ois kiva kokeilla jotain todella tepsivää puhdistusta, mm. suihkukaapin oviin. Tuoksuttomuus on aina plussaa.

 46. Mielenkiintoisia tuotteita. Lapsiperheessä tuota siivottavaa riittää kyllästymiseen asti, joten olisi kiva piriste kokeilla uusia tuotteita.

 47. Testaisin mielelläni erityisesti tuota Whitelime-siivousainetta kalkkitahroihin, joihin ei tunnu tepsivän mikään.

 48. Nykyään löytyy jo aika kattava valikoima luonnollisia puhdistusaineita, tämä sarja on uusi tuttavuus.

 49. Kiitos tästä postauksesta ? Näitä pitääkin heti testata ja varsinkin kalkkitahrojen poistoon kylpyhuoneesta?

 50. Kuulostaa oikein hyvältä. Jonkin verran olen ottanut siivoustuotteisiin ekologisia vaihtoehtoja. Viimeisimpänä testissä ollut Ole Hyvä – sarjan tuotteet.

 51. Tuotteet näyttääkin niin raikkailta ja puhtailta, että olisi hieno saada testattavaksi näin remontin jälkeen. Joka paikka on täynnä sotkua ja likaa.

 52. Kuulostaa hyvältä! Kun koiraperheessä on joka tapauksessa siivottava paljon ja usein, niin ainakin voisi itseään ilahduttaa kunnon aineilla.

 53. Mielenkiinnolla tahtoisin kyllä näitä kokeilla..Tarvetta olisi meidän asuntoon..Toivottavasti onni lykästäisi(:

 54. Upeaa ja värikästä syksyä puhtaassa ja siistissä kodissa. Ehdottomasti mukana upeassa arvonnassa. Tuon paketin kun voittaisin niin kyllä saisi kodin epäpuhtaudet kyytiä…

 55. Tämä paketti olisikin täydellinen kun on muuttosiivoukset edessä uudessa ja vanhassa asunnossa. ? Ja luonnonmukaisesti tietenkin.

 56. Kuulostaapa hyvältä ? etenkin lapsiperheessä sitä toivoisi, että voisi välttää mahdollisimman paljon myrkkyjä ja kemikaaleja

 57. Mukava olisi kokeilla tuotetta , hajuallergisena,
  Ja käyttää myös töissä asiakkailla joa on tehokas ja haluton ja ekologinen tuote.
  Odotan mielenkiinnolla ?

 58. No kylläpä on ihana palkinto,kun hajuhaitat eliminoituu ???Kangaspäällysteinen sohva,kangaspäällysteiset tuolit,lapsiperhe ,eläimiä käy kylässä meillä ,saisi siivottua jäljet ?

 59. Ihana vinkki ainakin itselle tuntemattomasta merkistä! Paketti tulisi tehokäyttöön, koska talouteen tullut koiranpentu jättää omia jälkiään niin kuratassujen ja pisuvahinkojen muodossa päivittäin 😀

 60. Mielenkiintoinen postaus. Siivoan tällä hetkellä omaa kotiani (5- henkinen perhe), vapaa-ajan kotiamme, 88- vuotiaan isäni kotia ja 83- vuotiaan anoppini kotia. Olisi ihanaa siivota rakkaitteni tiloja laadukkailla ja mahdollisimman myrkyttömillä tuotteilla. Näitä tuotteita olisi niin ihana kokeilla ja siivoaminenkin voisi tuntua enemmän ilolta kuin velvollisuudelta. Kiitos ihanasta blogista ja kauniista kuvista!

 61. Ihanaa, että uusia, ekologisia siivousaineita saadaan lisää. Hankin ehdottomasti kokeiluun, kun vanhat loppuvat. Kiitos vinkistä! ?

 62. Olis mahtava päästä testaamaan. Pidän puhtaasta ja hyväntuoksuisesta kodista, mutta allergiat ja kissa estävät mm. kodin tuulettamisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *