Uusi naulakko & blogikirppis

Eteinen on kaivannut uudistusta jo pitemmän aikaa ja siksi kirppistelen Swedesen valkoisen Tree-naulakon* nyt eteenpäin. Uusi muodoltaan yksinkertaisempi naulakko on jo ostettu ja odottaa parhaillaan paketissa eteisen penkin alla, mutta teen vaihdoksen vasta kun Swedese saa uuden kodin.

Eteisen sisustus omakotivalkoinen minimalistinen koti

Eteisen vinojen seinien ja isohkon ikkunan takia avonaulakko on paras vaihtoehto, vaikka parikin kivaa suunnitelmaa ehdin kaapeilla ideoimaan. Alla inspiskuva yhdestä variaatiosta viime syksyltä.

DIY minimalistinen eteisnaulakko omakotivalkoinen epoq Integra Bylassen Frame Rail

Lattian haluan jatkossakin olevan ns. kalustevapaa ja lattianaulakon sijaan ostin seinälle kiinnitettävän 60cm leveän Skagerak Georg -vaatetangon*, joka on hyvin pelkistetty ja tyhjillään ollessaan lähes huomaamaton.

Skagerak Georg vaatetanko minimalistinen
Kuva: Skagerak

Samettisen sileäpintainen tamminen Georg-vaatetanko kiinnitetään seinälle piilokiinnityksellä samaan tapaan kuin Swedesen Tree. Harkinnassa on että maalaan tangon valkoiseksi, jos myöhemmin tuntuu siltä että se alkaa häiritsemään silmää. Eteinen on luonnostaan jo täynnä kaikenlaista kiintopistettä, on ikkuna, patteri, putket, väliovi, ovipuhelin, ritiläpenkki ja vinot seinät, joten on mahdollista että puunsävy alkaa aikanaan tökkimään. Tämä on kuitenkin tietoinen valinta ja valmiiksi otettu huomioon jo ennen ostopäätöstä, sillä rakastan Georg-naulakon eleettömyyttä ja tangon pyöreää muotoa. 🙂

Myydään Swedese Tree seinänaulakko valkoinen omakotivalkoinen eteisen sisustus

Blogikirppis – Swedese Tree seinänaulakko 194cm

Swedesen Tree-seinänaulakon litteän rakenteen ansiosta se on oiva valinta pieniin eteisiin, lastenhuoneisiin ja aulatiloihin ja se toimii myös näyttävänä sisustuselementtinä. Tree-naulakon korkeus on 194cm ja sen molempien oksien taakse mahtuu ripustamaan takkeja myös henkareissa, kuten itse olen tykännyt tehdä.

Naulakon kunto on erinomainen ja lähtee uuteen kotiin edullisesti 250€:lla. Lisäinfoa naulakosta löydät mm. Finnish Design Shopin sivuilta täältä: ➤ fds.fi/swedese-tree* Jos kiinnostuit kirppiskaupoista kanssani niin laitahan viestiä osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi.

EDIT: Naulakko myyty!

Iloista viikonloppua kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin8 kommenttia “Uusi naulakko & blogikirppis

 1. Nyt Miia! Sä se osaat kyllä pitää hullua jännityksessä! 😀

  Koska on tulossa kunnon kattavaa postausta kodin uudesta ilmeestä? (Jos vielä kun h-hetki koittaa saisi esittää toivetta videopostauksesta myös 🙂

  Ihanaa alkanutta uutta vuotta sinulle!

  1. Laura: Kuvia ja videoita on tulossa tammikuun aikana reilusti. 🙂 Yhteistyökuvioiden vuoksi olen joutunut teitä pitämään odotustilassa, mutta ihan kohta alkaa kokonaisuus nivoutua kasaan vaihe vaiheelta. 🙂

   Ihanaa ja iloista alkanutta uutta vuotta 2020! <3

 2. Magee! Sopii varmasti hyvin sun kotiin. 🙂

  Mutta missä sisustusremppakohteen kuvat? Syksyllä tehdyn terassin stailaus? Kylppärirempan? Lasiseinärempan? Uv-juhlakuvat?

  1. Noora: Näissä kaikissa on yhteistyökumppani mukana ja postauksiin on sovittu tietty aikataulu ja järjestys. Tammikuun aikana pääsette näkemään koko paketin sekä remonttikohteesta että minun kotoani. Loppuviikosta jatketaan taas remonttikohteen parissa ja uudenvuoden juhlista julkaistuu postaus maanantaina arvonnan kera. 🙂 Lasiseinästä ja makuuhuoneesta kertoilen teille myös ensi viikolla lisää upeiden kuvien ohella. 🙂

  1. Sari: Kuvia tulossa! 🙂 Lasiseinästä ja olohuoneestakin on tulossa yhteistyöhön liittyvää sisältöä joiden osalta on sovittu aikataulu. Tammikuun aikana kuitenkin kaikki paljastuu. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *