Uusia lupauksia ja tavoitteita vuodelle 2020

En kovinkaan usein tee uudenvuoden lupauksia, mutta poikkeus vahvistakoon säännön. Uuden vuosikymmenen kunniaksi haluan tehdä muutamia muutoksia elämässäni. Mikä olisikaan parempi konsti, kuin julkistaa ne täällä blogissa teidän kaikkien kesken. 🙂

Uuden vuoden lupauksia ja tavoitteita vuodelle 2020 Omakotivalkoinen

Opettele pysähtymään

Vuosi 2019 viuhahti kirjaimellisesti ohi niin nopeasti että tuntuu että olisin hypännyt keväästä suoraan uudelle vuosikymmenykselle. Yleisesti ottaen vuoden aikana tapahtui poikkeuksellisen paljon ihania asioita, mutta myös vähemmän kivoja juttuja, joiden takia hyvästelen vuoden 2019 kiitollisena ja innolla.

Tänä vuonna haluan keskittyä havainnoimaan enemmän arkisia pikkuasioita. Tavoitteena on pitää yksi totaalinen vapaapäivä joka viikko, jolloin en kurkistele tehtävälistani tekemättömiä askareita.

Muisti- ja tehtävälistojen kirjoittelua rakastavalle ihmiselle jo siinä on haastetta kerrakseen, puhumattakaan siitä, että pitäisi vielä pystyä ignooraamaan jonossa olevat tekemättömät askareet. 🙂

Nukkuminen on lempipuuhaani, mutta valveilla ollessa olen huono laiskottelemaan. Aina pitää hääräillä ja touhuta vähintäänkin siivoamalla, jos ei remontoitavaa tai muuta puuhaa löydy. Haluan tänä vuonna kehittyä tiedostavammaksi ja oppia huolehtimaan paremmin henkisestä jaksamisestani.

Uuden vuoden lupauksia ja tavoitteita vuodelle 2020 Omakotivalkoinen

Nuku enemmän

Olen iltavirkku ja siksi yöunet jäävät liian usein liian lyhyiksi. Loppuvuoden univaje pääsi niin pahaksi että, uskon sen aiheuttaneen vastustuskyvyn alentumisen, jonka takia olin kolmesti flunssassa ennen kuin vuosi vaihtui.

Juuri kun luulin että flunssa nujertuu, alkoi rumba uudelleen ja taas uudelleen. Parikin viikkoa saattoi mennä alkavista flunssaoireista kärsiessä ennen kuin tauti kunnolla pukkasi päälle. Sitten riuduttiinkin viikon verran flunssan kanssa, kunnes rumba alkoi alusta.

Tämä oli selvä merkki siitä että pitää levätä enemmän ja antaa keholle mahdollisuus palautua, mutta päällekkäisten remonttien takia se ei ollut mahdollista. Tästä viisastuneena latasin puhelimeeni unisovelluksen, jonka toivon motivoivan minut oppimaan unirytmin muutoksen.

Uuden vuoden lupauksia ja tavoitteita vuodelle 2020 Omakotivalkoinen

Säästötavoite

Sovimme perheeni kesken että laitamme jokainen 25€ joka kuukausi säästöön ja lähdemme tulevana jouluna risteilylle valmiiden ruokien ja huvitusten ääreen.

Äitini rakastaa laivareissuja ja siitä on jo monta vuotta kun hänen viimeksi laivalle päässyt. Ajatuksena on että suuntaamme laivalle koko konkkaronkan voimin, johon kuuluu siskoni, veljeni sekä heidän lapset ja perheet.

* * *

Tämän ihmeellisempiä tavoitteita minulla ei ole, mutta tässäkin on minulle jo haastetta kerrakseen. En osaa pysähtyä laakereilleni hetkeksikään ja tämän taidon haluan opetella vuoden 2020 aikana. 🙂

Onko teillä tapana tehdä uuden vuoden lupauksia ja jos on niin olisi mahtavaa kuulla millaisia ne ovat! ❤︎


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *