Olohuoneen tunnelmavalaistus ja päivän kuulumisia

Minulta toivottiin kuvia olohuoneen tunnelmavalaistuksesta ja nappasin teille pari pikaista räpsyä illan alkaessa jo hieman hämärtää. Tänään on ollut työntäyteinen päivä ja illan ohjelmassa on vajota sohvan pohjalle katselemaan sarjamaratonia. Sen verran pitää vielä odotella että saan makaronilaatikon kohta ulos uunista, hieman jäähtymään ja jääkaappiin huomista varten, mutta muuta en tänään jaksa. Nyt saa pyykit ja astiat jäädä pesemättä ja luvalla laiskottelen aamuun asti. 🙂

Olohuoneen tunnelmavalaistus - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Olohuoneen tunnelmavalaistus - Sisustusblogi Omakotivalkoinen
Olohuoneen tunnelmavalaistus - Sisustusblogi Omakotivalkoinen

Leppoisaa ja lupsakkaa iltaa kaikille!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *