Iltatunnelmaa auringonlaskussa & uusi orkidea

Kesäillat ovat tässä kodissa parhautta auringon laskiessa kauniisti olohuoneen puoleisen ikkunan ja parvekkeen takana. Tähän valoshowhun ja tunnelmaan en kyllästy koskaan ja päätin vaihtaa postausaiheen lennosta ja nappasin teille pari kuvaa auringonlaskusta nauttivasta uudesta orkideasta. ♥︎

Orkidea kaksivanainen vihersisustus olohuone auringonlaskussa Omakotivalkoinen
Orkidea kaksivanainen vihersisustus olohuone auringonlaskussa Omakotivalkoinen

Instagramin tarinoista täältä ➤ @oma_koti_valkoinen löydät vielä bonusvideon, kipaise kurkkaamassa.

* * *

Huomenna on tytöllä todistustenjako ja sitten olisikin koulutie tältä erää kuljettu. Kesälomalle lähdetään meillä vähän ristiriitaisilla fiiliksillä kuukausien etäkoulusta johtuen, lomaakin enemmän tyttö odottaa että pääsee ulos kavereiden kanssa eikä häntä olisi haitannut vaikka koulu olisi vähän aikaa vielä jatkunut. Tämän kevään tulee jokainen meistä varmasti muistamaan poikkeuksellisena. 🙂

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!2 kommenttia “Iltatunnelmaa auringonlaskussa & uusi orkidea

  1. Ihana orkidea teillä siellä ja auringonlasku on yksi ihanimmista asioista kesällä. Tuli mieleen, että jos tänä kesänä järjestetään tuolla rannalla joka vuotinen kirppispäivä, niin sinne aion mennä tänä vuonna. En ole koskaan ehtinyt käydä siellä, vaikka se on muutaman sadan metrin päässä kotiani. Muistatko ajankohtaa, milloin se pidetään.

    1. Pitju: ymmärsin että Aurinkokirppis siirrettiin tältä kesältä ensi vuodelle, eli nyt ei ole kesäkirppistä luvassa. Syksyn siivouspäivän kirppiksistä ei kai vielä ole tehty päätöksiä, mutta nekin varmaan jätetään tänä vuonna välistä. Jos kesällä reissaat Tuusulan suuntaan niin kipaise Femmatorilla, se on sisäkirppis ja todellinen aarreaitta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *