Tunteikas viikko & sisustussöpöstelyä

Tytön koulutie tältä lukukaudelta on ohitse ja poikkeuksellisen kevään jäljiltä kesäloma on enemmän kuin tarpeen. Vietimme viikonlopun yhdessä kaikenlaista puuhastellen ja tytön illalla sanomat sanat ”äiti, sä olet kyl tosi hyvä äiti” saivat aikaan tunneryöpyn ja pienet itkut tuli tirautettua. Etäkoulun haasteet ja koronapandemian arkea mullistava vaikutus ovat olleet hetkittäin raskaita kantaa. Jatkuva kotona oleilu on tuonut eteen uudenlaisia tilanteita, kuten varmasti kaikille lapsille ja aikuisillekin. Tunteikkuutta viikkoon on tuonut myös rakkaan ystäväni vastasyntynyt pienokainen ja tässä on melkoisessa vauvakuplassa tullut itsekin oltua viime päivät. ♥︎

YO ZEN Dress mekko mustavalkoinen kotimainen design asupostaus
Mintunvihreä ja valkoinen sisustus keijuvalot valoputous sänkykatos Omakotivalkoinen

Tytön synttäreiden, koulujen päättymisen ja ystäväni vauvantuoksuisten kuulumisten myötä mielessä pyörii kaikenlaiset söpöt jutut. Selasin tässä iltasella millaisia lastenhuoneen sisustusideoita olen blogissa julkaissut vuosien aikana. Keräsin teille muutaman pastellisen ja supersöpön kuvan illan iloksi. 🙂

5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
Mintunvihreä ja valkoinen sisustus keijuvalot valoputous sänkykatos Omakotivalkoinen
Lokerikkohylly pikkutavaroille lastenhuoneen sisustusideat
TEKNOS SISUSTUSVÄRIPALETTI LASTENHUONEEN MUUTOS SISUSTUSMAALIT OMAKOTIVALKOINEN
omakotivalkoinen lastenhuoneen sisustustyylit
taulukollaasi lastenhuone Desenio
taulukollaasi lastenhuone Desenio

Tytön huoneen sisustuksessa ensimmäiset vuodet mentiin harmaa-valkoisella linjalla, jossa mausteena oli vaihtelevasti vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Leikki-ikäisenä harmaa vaihtui auringonkeltaiseen ja myöhemmin keltaisesta mustavalkoiseen, jonka joukossa nähtiin monenkirjavia pieniä yksityiskohtia pinkistä vihreään. Nyt huoneen pääväri on selkeästi valkoinen ja joukossa on pieni ripaus mintunvihreää sekä lilaa, joita on helppo vaihdella myöhemmin jos tyttö haluaa. Kaikki arvokkaammat ja kookkaammat kalusteet ja tavarat ovat sellaisia, ettei niitä tarvitse vaihdella vaikka sisustusmaku muuttuisikin. Pienillä yksityiskohdilla kuten julisteilla, tekstiileillä ja käyttötavaroilla saa nopeasti ja edullisesti uuden lookin kun se päivä joskus koittaa – ja varmasti koittaa jos on yhtään äitiinsä tullut. 😀

Aurinkoista sunnuntai-iltaa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *