Johdot siististi – Pienet pikkuprojektit

Makuuhuoneen peränurkassa lattialla kiemurrelleet johdot eivät todellakaan ole olleet ilo silmälle ja myös imuroimista ne ovat vaikeuttaneet. Tänään viimeinkin sain aikaiseksi hakea verkkovarastokopperosta vuosia siellä säilössä olleet johtolistan jämät, joiden avulla sängyn molemmin puolin sijaitsevien lattiavalaisinten virtajohdot asettuivat kulkemaan siististi jalkalistan päällä. Tämä on malliesimerkki niistä pikkiriikkisistä asioista, jotka helposti jäävät tekemättä ajallaan ja vetkutellessa sitä sitten mukavasti sopeutuu ja sulkee silmänsä. 🙂

Johtolista johdot siististi jalkalistan päälle makuuhuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Johtolista johdot siististi jalkalistan päälle makuuhuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Tein viime viikolla päivitetyn listan kaikista kodin kesken jääneistä pikkuprojekteista ja nyt sain taas yhden askareen yliviivata tehdyksi – hyvä minä! 😀 Instagramin tarinoissa teille kertoilinkin viikko sitten Ikean Runnen-parvekelaattojen puolittamispuuhasta, joka odotti yli viisi vuotta vuoroaan. Nyt viimeinkin on parvekkeen lattialla oikea määrä lattialaattoja seinästä seinään ja sain laattojen reunustoille ripottelemieni koristekivien määrää vähennettyä reilulla kädellä. Mikä ihme siinä on että omassa kodissa näitä roikkumaan jääneitä minihommia aina vaan riittää… 😀

Johtolista johdot siististi jalkalistan päälle makuuhuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Johtolista johdot siististi jalkalistan päälle makuuhuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!


Lue myös: ➤ Johtojen järjestely & kätevät lokerikot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *