Suomalainen 100% kierrätyslasi – Uusi mallisto!

Kaupallinen sisältö: Iittala

Iittala* lanseeraa elokuun puolivälissä uuden 100% kierrätyslasista valmistetun kokoelman, joka koostuu Iittalan lasitehtaalla tuotannon ohessa syntyvästä hukkalasista. Jokainen kierrätyslasista valmistettu tuote on ulkoisesti yksilöllinen ja niiden väritys vaihtelee sinertävässä, vihertävässä ja maanläheisessä sävyskaalassa. Lue mitä on luvassa ja katso videolta miten kierrätyslasi valmistuu!

Kierrätyslasi tuoteuutuus Iittala ekologinen valinta sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Suomalainen 100% kierrätyslasi

Iittala lanseerasi ensimmäisen 100% kierrätyslasista valmistetun tuotteensa viime vuonna, ollen ensimmäisiä teollisia tuottajia koko maailmassa, joka keksi keinon hyödyntää tuotteessaan ainoastaan hukkalasia. Iittala on jo yli vuosisadan ollut kestävän muotoilun edelläkävijä, joka on ottanut kantaa myös kertakäyttökulttuuria vastaan.

Elokuussa lanseerattava erityislaatuinen kokoelma sisältää Iittalan ikonisimpia esineitä: Aalto-maljakon ja -kynttilälyhdyn, Kastehelmi-juomalasin ja -kynttilälyhdyn (60mm) sekä Raami-juomalasin (26cl).

Alta löydät erittäin mielenkiintoisen videon kierrätyslasin valmistuksesta, kannattaa katsoa!

Kierrätyslasi tuoteuutuus Iittala ekologinen valinta sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Hukkalasista uusiokäyttöön

Hukkalasia hyödyntämällä säästetään sekä energiaa että luonnonvaroja. Iittalan tavoitteena on löytää vastuullisia vaihtoehtoja ja ensimmäiset askeleet on jo harpaten otettu eteenpäin. On upeaa olla suomalainen ja nostan hattua Iittalan innovaatioille!

Käy lukemassa lisää tästä ja muista ajankohtaisista aiheista Iittalan sivuilta:

► iittala.com* ◀︎

Inspiroivaa torstaita kaikille!

Kuvat ja video: Iittala / Fiskars Group, *sisältää kaupallisen linkin


Lue myös: ➤ UUTTA – Kierrätyslasi on täällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *