Vaatetangon paluu uudessa huoneessa

Vaatetanko on tehnyt paluun! Rakastin syvästi vanhan makuuhuoneeni vaatetangosta, seinäkaapista ja lipastosta koostuvaa säilytyskokonaisuutta, mutta koska nykyisen makuuhuoneeni seinämateriaali on betonin sijaan kipsilevyä, ei sitä voinut suoraan sellaisenaan kopioida…

Vaatetanko makuuhuoneen säilytysidea minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen

Aikalisä & tuumaustauko

Lasiseinäremontin valmistumisesta saakka olen miettinyt enempi vähempi aktiivisesti vaatteiden säilytysratkaisuja ja useita erilaisia vaihtoehtoja olen intopiukeana ollut lähdössä toteuttamaan. Onneksi en rynnännyt vaatekaappiostoksille kuten kesällä vielä suunnitelin, vaan otin aikalisän makustellakseni minkä näköisen säilytysratkaisun makuuhuoneeseen todella haluan.

Tytön huoneeksi vaihtuneen makkarin säilytyskokonaisuus vaatetankoineen ei lopulta ollut yhtään toimiva ratkaisu ja tytön vaatteet säilytetäänkin nykyisin umpinaisten ovien takana yleisen siisteyden vuoksi. Rakasta Domo Designin vaatetankoa* en kuitenkaan raaskinut viedä varastoon asti pölyyntymään, vaan sujautin sen tytön sängyn alle odottelemaan josko keksisin sille arvoistaan käyttöä.

Vaatetanko makuuhuoneen säilytysidea minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen
Vaatetanko makuuhuoneen säilytysidea minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen

Vaatetangon paluu vol 2

Seinäkaappien asennusongelman takia hylkäsin alunperin vaatetanko-ajatuksen kokonaan, sillä mielestäni tangon alla oleva lipasto kaipaa tasapainoa vaatetangon yläpuolelle. En kuitenkaan löytänyt tarpeeksi silmääni miellyttävän oloista muunlaista vaihtoehtoa ja päädyin viime viikolla pähkäilyyn kyllästyneenä että nyt saa riittää – systeemit paikoilleen ilman yläkaappeja ja sillä sipulit! 🙂

Vaatetanko on ripustettu melko korkealle, jotta sain mekot ja trenssin mahtumaan lipaston päälle. Myös valaisimen halusin mahduttaa tasolle tunnelman takia ja näitä kuvia katsellessa olen melkoisen tyytyväinen lopputulokseen. Näkyville jääneet kengät tosin aion tämän postauksen julkaisun jälkeen siirtää jemmaan, niitä en halua katsella 24/7.

Vaatetanko makuuhuoneen säilytysidea minimalistinen sisustus Omakotivalkoinen

Viime aikojen surut ja murheet ovat verottaneet jaksamista ja läheisen menetyksestä johtuva surumielinen alavire on läsnä jokaisessa hetkessä. Yritän parhaani mukaan ylläpitää kepeyttä täällä blogin puolella, vaikka välillä tuntuu että tekisi mieli vain itkeä ja huutaa samaan aikaan. Bloggaaminen itsessään on minulle kuin terapiaa – pienet arjen puuhastelut ja niistä kirjoittelu ovat tällä hetkellä suurin voimavarani ja Instagramissa jaan arjen hetkiä vieläkin matalammalla kynnyksellä. Minua saa tulla Instassa seurailemaan @oma_koti_valkoinen ja kanssani jutustelemaan, vertaistuki ja tsemppihenkisyys olisi nyt tarpeen! ❤︎

Tunnelmallista iltaa kaikille!

* * *

Inspiroiduitko makuuhuoneen sisustuksesta? Tutustu tuotteisiin alla:

Marimekko minimaljakko*  |  Nukkuville-sänky*  |  Louis Poulsen -lattiavalaisin*  |  Artek-riippuvalaisin*  |  Muurame Mup-taso | Domo Design vaatanko* | Familon-pussilakanasetti*

*sisältää kaupallisia linkkejä


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *