Kestävä krysanteemi kaunistaa jo kolmatta viikkoa

Ostin lokakuun alussa kukkakimpun ja kimpussa ollut puolikuun muotoinen kaunis krysanteemi on edelleen voimissaan. Koskaan aikaisemmin ei mikään kukka ole näin kauaa virkeänä viihtynyt ja koska tämä krysanteemi ainokaisena kimpusta jäljelle jäi, leikkasin varren lyhyeksi ja laitoin sen By Lassen Kubus -kulhoon* pienen vesitilkan kanssa.

Puolikuun muotoinen krysanteemi valkoinen kukka Omakotivalkoinen
Puolikuun muotoinen krysanteemi valkoinen kukka Omakotivalkoinen

Talviaikaan siirtyminen sai sisäisen kelloni aivan sekaisin ja heräsin aamulla jo kuudelta. Päivän kipitin korkkareissa ja kotiin tultua tein itselleni virkistävän ja turvotusta poistavan jalkakylpyhoidon, joka saa seuraavaksi jatkoa pedikyyrin muodossa. Tämmöiset pienetkin teot piristävät mieltä ja koska tunnetusti en ole maanantai-ihmisiä näin muutenkaan, piristi jalkakylpy päivää mukavasti.

Täältä muuten näet millainen kukkakimppu alunperin oli: ➤ Lauantaikimppu

Mukavaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin2 kommenttia “Kestävä krysanteemi kaunistaa jo kolmatta viikkoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *