Iittala Essence uutuudet 2021

Iittalan Essence-sarja* on kasvanut uusilla tarjoiluastioilla ja olen tästä uutisesta superinnoissani! Visuaalisesti hieman japanilaistyylinen ja linjakas muoto noudattelee Alfredo Häberlin Essence-malliston pelkistettyä kauneutta ja tuo kattauksen mahdollisuuksiin uusia ulottuvuuksia!

Iittala Essence uutuustuotteet 2021 Sisustusuutiset
Iittala Essence uutuustuotteet 2021 Sisustusuutiset

Kaunis Essence arkeen ja juhlaan

Essence-kokoelman uudet osat sopivat lasien ohella päivittäiseen käyttöön sekä juhlaan. Itse iskin silmäni valkoisiin uutuustuotteisiin, kannelliseen purkkiin sekä tarjoilukulhoon, jotka sopivat täydellisesti meidän tämän hetkisiin japanilaisvivahteisiin astioihin.

Essence-tuotteiden upeat uutuusvärit ovat myös ilo silmälle ja minun tekisi mieli lisätä pieni ripaus hehkuvaa violettia tulevaan synttärikattaukseeni kauniin kaatimen muodossa.

Iittala Essence uutuustuotteet 2021 Sisustusuutiset
Iittala Essence uutuustuotteet 2021 Sisustusuutiset
Iittala Essence uutuustuotteet 2021 Sisustusuutiset

Tammikuussa ehdottomasti parasta on kevätmallistojen lanseeraukset ja sisustustuotteiden iloiset uudet värit. Viime vuoden ankeuden jälkeen olen alkanut katsella värikkäitä juttuja aivan uusin silmin ja ripaus jotakin villiä ja uutta olisi nyt paikallaan… kenties juurikin Essencen uutuusvärin muodossa.

Kurkkaa Iittalan herkulliset kevätuutuudet täältä: ➤ iittala.com/uutuudet*

Leppoisaa sunnnuntaita kaikille!

Kuvat: Iittala / Fiskars Group, *sisältää kaupallisen linkin4 kommenttia “Iittala Essence uutuudet 2021

  1. kyllä noi Essentiallit ja Iittalat on sellaisen hajuttoman ja mauttoman ihmisen valintoja. Ei tyyliä ja juntit pitää vielä tarrat laseissa, niin ei voi kun nauraa!! Aina mietin, että jos ne tarrat olisi tehty sellaiseksi, että ne kuuluu pitää, niitä ei saisi irti. Tokko jengi pitää astioissa tarroja, jotka ostettu Tokmannilta tai Ikeasta.

    1. iii: Eikö tuo ole jo aika väsynyttä? Joillekin i-tarrat ovat takuu aitoudesta ja siksi ne säilyttävät paikallaan, osa taasen ottaa tarrat pois heti tai ei yksinkertaisesti edes ajattele asiaa ja antaa niiden irrota omia aikojaan pesujen myötä. Minä olen ostanut iittalan laseja myös Tokmannilta, joten vertaus sinällään on aika ontuva. Eiköhän jokainen osta ja säilytä tavaroitaan ja astioitaan miten itse haluaa ja se kaikille sallittakoon, myös sinulle.

      Mukavaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *