Punaiset hehkuvat tulppaanit

Lähimetsässä ja pihapuissa parina päivänä iloisesti visertävät linnut ovat saaneet aikaan kunnon kevätkuumeen ja minun puolestani talvi saisi jo väistyä. 🙂 Kevät ja tulppaanit kuuluvat yhteen ja energiaa saan varsinkin kirkkaanpunaisista, säkenöivän pinkeistä ja pirteän keltaisista kukista, punaisen ollessa tämän hetken lempparini. ♥︎

Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit
Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit
Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit
Omakotivalkoinen valkoinen sisustus punaiset tulppaanit synttärit
Ystävänpäivä blogiarvonta YOZEN punaiset tulppaanit suolasaippua

Enää viitisen viikkoa kun ollaan jo tukevasti maaliskuun puolella ja toivon että tänä vuonna kevät saapuisi aikaisin. Muistan miten neljä vuotta takaperin saatiin jo maaliskuussa melkeinpä kesäiset säät ja joinakin päivinä lämpötila nousi jopa +15C°. Sinä samaisena vuonna toukokuussa hikoiltiin helteissä ja muistan miten tytön kanssa käveltiin eskarista kotiin pelkissä t-paidoissa. Juuri tuon kevään kaltaista extreme-aurinkoisuutta ja lämpöä kaipaan ja toivottavasti tämä kevät hellii meitä perusteellisesti. 🙂

Huomenna blogissa mielenkiintoisia paljastuksia ja spesiaali etukoodi vain teille, joten tulkaahan kurkistamaan mitä on luvassa! ♥︎


Seuraa myös Instagramissa 

4 kommenttia “Punaiset hehkuvat tulppaanit

  1. Tulppaani on ihana kevät kukka. Itse olen jo ostanut tammikuun aikana valkoisia, punaisia, vaaleanpunaisia ja keltaisia. Tykkään ostaa kaksi eriväristä kimppua kerralla. Huomenna taas käyn hakemassa lähi Lidlistä, jossa ne on alessa torstaista sunnuntaihin.

    1. Pitju: minä myös ajattelin ostaa tänään tulppaanikimpun ja jos on keltaisia tai oikein herkullisia pinkkejä niin jompaa kumpaa. 🙂

    1. Hilima: Nämä ovat vanhempia kuvia ja siihen on syy. Minulla todettiin molemmissa käsissä niveltulehdus ja ohjeena oli tehdä mahdollisimman vähän ranteita, kämmenaluetta ja rystysiä rasittavia tehtäviä mistä johtuen olen pitänyt muutaman viikon ns. rasituslomaa ja karsinut mm. kuvaamisen ja muun näpyttelyn aivan minimiin. Postauksiin olen kokeillut sanelua mikä ihme kyllä toimii aika hyvin myös suomenkielellä. 😀 Vain muutamia yksittäisiä sanoja on pitänyt korjata ja tietysti kappalejaot laittaa manuaalisesti kuntoon. Tänään on viimeinen ”lomapäivä” ja kahden sormen niveliä lukuunottamatta kivut ja turvotus ovat kokonaan kadonneet, kieltäydyin nimittäin lääkärin tarjoamasta antibiootista sekä kortisonista ja halusin levon, rannetuen sekä ibuprofeenin avulla yrittää selättää ongelman ennen vahvemman lääkityksen kokeilua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *