TwistBe Box – Iholle, jota rakastat!

Kaupallinen yhteistyö: TwistBe

Mahtavia uutisia! Ihonhoidon ammattilaisten kokoama uutuus TwistBe Box sisältää korkealaatuisia luonnonkosmetiikkatuotteita yli 100 euron arvosta ja ne on valikoitu tarkasti juuri talvikauden hoito- ja hemmotteluhetkiin. Minulla on äärettömän suuri ilo ja kunnia saada olla mukana yllätysboxin lanseerauksessa ja postauksen lopusta löydät erityisen etukoodin, jolla pääset yllättämään itsesi luonnonkosmetiikan merkeissä entistäkin edullisemmin!

TwistBe Box kokemuksia - laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisesti Omakotivalkoinen
TwistBe Box kokemuksia - laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisesti Omakotivalkoinen

Ajankohtaisia täsmätuotteita talvi-ihon hoitoon

Tuntuuko ihosi kuivalta? Kiristeleekö sitä tai tuntuuko se karhealta?

TwistBe Box sisältää ihoa hemmottelevia luonnonkosmetiikan helmiä ja ajankohtaisia täsmätuotteita talvi-ihon kosteustasapainon palauttamiseen ja säilyttämiseen. Kaikille ihotyypeille sopiva syväkosteuttava täsmäboxi täydentää ihonhoitorutiineja ja palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja kimmoisuuden hellävaraisesti ja luonnollisesti. Joukosta paljastui myös yksi erityisen kiinnostava kotimainen uutuustuote, jonka innolla tänäiltana korkkaan käyttöön – en malta odottaa!

TwistBe Box kokemuksia - laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisesti Omakotivalkoinen
TwistBe Box kokemuksia - laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisesti Omakotivalkoinen

Salaisuus kauniisti käärittynä

Ylläriboksit ovat ihanaa arjen luksusta ja olen todella innoissani tämän uutuusboxin sisällöstä. Säästän sisällön kuitenkin vielä yllätykseksi ja lyhyesti mainitsen vain sen, että olin positiivisesti yllättynyt erityisesti kahdesta tietystä tuotteesta, joista olin palavasti kiinnostunut jo valmiiksi. Olin aivan häkeltynyt, kun nämä kyseiset täysikokoiset tuotteet paljastuivat boxin sisältä.

TwistBe Boxin sisältö sopii täydellisesti talveen ja hemmottelee ihoa kokonaisvaltaisesti. Muutamiakin erilaisia kosmetiikkayllätysboxeja tilanneena pidän tätä boxia tähän astisista ehdottomasti parhaimpana.

Bonuksena kaikki boxin ostajat saavat vielä pääsyn videotutoriaaleihin, joissa Twistben perustajat Kati ja Veera esittelevät tuotteet ja antavat parhaat vinkit niiden käyttöön.

TwistBe Box kokemuksia - laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisesti Omakotivalkoinen
TwistBe Box kokemuksia - laadukasta luonnonkosmetiikkaa edullisesti Omakotivalkoinen

TwistBe Box – Saatavana vain rajoitetun ajan!

Twistbe Box on tilattavissa vain 28.-31.1.2021 välisenä aikana TwistBe- verkkokaupasta niin kauan kuin niitä riittää. Koodilla OMAKOTIBOX saat TwistBe Boxin etuhintaan 59€ (norm. 79€)! Kaikille ihotyypeille soveltuvan ennakkomyynnissä olevan TwistBe Boxin sisältämien tuotteiden yhteisarvo on yli 100€ ja kattaa kokonaisvaltaiset hoitotuotteet itsensä hemmotteluun – TwistBe – Ihollesi, jota rakastat!

TUTUSTU JA TILAA TWISTBE BOX TÄSTÄ

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Lue myös: Ihanat Olivia Klein tuotteet


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *