Tekstiililaatta sisustuskohteessa – Forbo Tessera

Kaupallinen yhteistyö: Forbo Flooring Systems

Tekstiililaatta viimeistelee helsinkiläisen kolmilapsisen perheen uuden kodin yläkerran luoden sisustukseen ja äänimaisemaan miellyttävää pehmeyttä. Yhdessä Forbo Flooring Systemsin kanssa toteutimme perheen sisustusunelman ja nyt pääsette kurkistamaan tähän kauniiseen skandinaaviseen sisustuskohteeseen.

Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta sävyssä 3702 Korn - Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta pehmentää modernia ja minimalistista skandinaavista sisustusta -Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta pehmentää modernia ja minimalistista skandinaavista sisustusta -Sisustuskohde Omakotivalkoinen

Ympäristöystävällinen lattia

Forbo Flooring Systemsin tarina alkoi yli 100 vuotta sitten linoleumi-lattiapäällysteiden valmistuksella. Forbon toimintafilosofian ydin on aina ollut ympäristöystävällisyydessä ja tuotesuunnittelun taustalla on intohimoinen asenne pitkän elinkaaren ja ekologisen kiertotalousmallin tavoitteista sekä vastuullisuudesta. Kestävän kehityksen periaatteella valmistettujen Forbo-lattiapäällysteiden tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä ja Forbo onkin niittänyt lukuisia kunniamainintoja sekä sertifikaatteja ympäristöystävällisyydestään.

Forbo tarjoaa laajan valikoiman irtoasennettavia lattiapäällysteitä, joita on saatavana niin mattona, lankkuina kuin laattoina. Forbon linoleumi-, vinyyli-, neulahuopa- ja tekstiililattioiden materiaalit ovat helppohoitoisia ja kovaa kulutusta kestäviä.

Lue lisää Forbon kestävän kehityksen periaatteista: ➤ forbo.com/kestavyysstrategia

Kaunis tekstiilipintainen Forbo-lattia tuntuu mukavalta jalan alla. Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta sävyssä 3702 Korn - Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo Flooring Tessera Struktur 1 irtoasennettava lattia sävyssä 3702 Korn sopii täydellisesti valkolakattuihin ja vaaleisiin skandinaavisiin sävyihin - Sisustuskohde Omakotivalkoinen

Forbo Tessera tekstiililaatta

Sisustuskohteeseen valittiin Forbo Tessera Struktur 1 -malliston tekstiililaatta kauniin pehmeässä sävyssä 3702 Korn. Erittäin miellyttävältä tuntuvan mikrotuftatun Struktur 1 -tekstiililaatan käyttöluokka on 33 ja se on valmistettu 100% läpivärjätystä polyamidista. Tekstiililaatan painosta 65% on kierrätysmateriaalia ja tämä oli yksi monista valintaan vaikuttaneista tekijöistä.

Kohteen yläkertaan asennettu tekstiililaatta vaimentaa askelääntä 17dB ja luo kotiin miellyttävän äänimaailman. Tekstiilipintainen lattia vähentää selvästi kaikumista ja vaimentaa myös puheäänen kantautumista makuuhuoneiden välillä sekä yläkerrasta alakertaan. Kolmilapsisessa perheessä vilskettä, vilinää ja ääntä riittää ja helppohoitoinen Forbo Tessera -tekstiililaatta on ominaisuuksiensa ansiosta täydellinen valinta.

Tutustu Forbo-tekstiililaattojen kuosi- ja värivalikoimaan täällä: ➤ forbo.com/tekstiililaatat

Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta pehmentää modernia ja minimalistista skandinaavista sisustusta -Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta pehmentää modernia ja minimalistista skandinaavista sisustusta -Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo tekstiililaattalattian asennus on helppoa ja nopeaa - Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo tekstiililaattalattian asennus on helppoa ja nopeaa - Sisustuskohde Omakotivalkoinen

Forbo Smart Tac -tarrapalat

Irtoasennettavat Forbo-lattiat säästävät aikaa ja rahaa, sillä niiden asennus on helppoa ja nopeaa. Myös tulevaisuuden kunnostustyöt sujuvat helposti, sillä kätevien Smart Tac -tarrapalojen avulla kiinnitettävä irtoasennettava lattia voidaan poistaa ilman, että liima- ja mattojäämistä tarvitsee päästä eroon. Myös yksittäisten laattojen vaihtaminen onnistuu sukkelasti tarpeen niin vaatiessa, mikä on ekologista ja taloudellista.

Forbon pienillä Smart Tac -tarrapaloilla saat ns. kelluvan ratkaisun, jonka ansiosta tekstiililaatan alle jäävä vanha lattiapäällyste säilyy koskemattomana. Tämä on erinomainen vaihtoehto myös remontoijille, jotka kaipaavat kotiin uutta ilmettä tai parempaa akustiikkaa ilman suuritöistä ja kallista purku-urakkaa.

Forbo tekstiililaattalattian asennus on helppoa ja nopeaa - Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo tekstiililaattalattian asennus on helppoa ja nopeaa - Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo tekstiililaattalattian asennus on helppoa ja nopeaa - Sisustuskohde Omakotivalkoinen

Tekstiililaatan asennus

Tessera-tekstiililaatat voidaan asentaa tarraliimalla tai Smart Tac -tarrapalojen avulla. Sisustuskohteeseen asennetut 50x50cm kokoiset Tessera-tekstiililaatat asennettiin suoraan mikrosementoidun lattian päälle Smart Tac -tarrapaloilla. Asennustyö oli ennätysnopeaa, sillä Smart Tac -tarrapalojen liimapinta on vain yläpuolella eikä lattiaa siksi tarvitse primeroida. PET-muovista valmistetut tarrat eivät myöskään jätä jälkiä lattiaan eivätkä laattoihin ja esimerkiksi työ- tai lastenhuoneen akuustiikkaa voidaan helposti ja huoletta parantaa asentamalla tekstiililaatat laatta-, parketti- ja laminaattilattian päälle – myös vuokrakodeissa!

Yksi Smart Tac -tarra yhdistää neljän laatan kulmat tai kahden laatat reunat toisiinsa napakasti ja lujasti. Tekstiililaattojen asennus aloitetaan aina huoneen keskiviivalta merkitsemällä ensimmäisenä huoneen keskilinjat, joiden tulee olla suorassa kulmassa keskenään. Selkeiden ohjeiden ja tekstiililaattojen pohjassa olevien suuntamerkkien avulla asennus on helppoa.

Lisätietoa ja havainnollistavat asennusohjeet löydät täältä: forbo.com/tekstiililaatan-asennus

Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta pehmentää modernia ja minimalistista skandinaavista sisustusta -Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta sävyssä 3702 Korn - Sisustuskohde
Makuuhuoneen minimalistinen sisustus saa pehmeyttä Forbo Tessera tekstiililaatan myötä. Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Makuuhuoneen minimalistinen sisustus saa pehmeyttä Forbo Tessera tekstiililaatan myötä. Sisustuskohde Omakotivalkoinen

Heti käyttövalmis!

Lapsiperheen tarpeisiin ja sisustukseen sointuva kaunis lattia oli käyttövalmis heti viimeisen laatan asentamisen jälkeen ja lopputulos on hienostunut ja harmoninen. Forbon irtoasennettava Tessera-lattia ei tarvitse liikuntavaraa, joka mahdollistaa sen, ettei lattialistoja ole välttämätöntä asentaa.

Tässä kohteessa listattomuus oli kokonaisuuden kannalta täydellinen valinta ja Forbo Tessera Struktur 1 -tekstiililaatan sävy 3702 Korn sointuu upeasti seinäpaneelien kuultavan vaaleaan väritykseen ja mustiin kaapistoihin sekä välioviin.

orbo Flooring Tessera Struktur 1 irtoasennettava lattia sävyssä 3702 Korn sopii täydellisesti valkolakattuihin ja vaaleisiin skandinaavisiin sävyihin - Sisustuskohde Omakotivalkoinen
Forbo Flooring Systems Tessera Struktur 1 tekstiililaatta sävyssä 3702 Korn - Sisustuskohde

Suunnittele oma lattiasi!

Forbon vastuullisesti valmistetut ja ympäristöystävälliset lattiapäällysteet ovat kuin luodut helppohoitoisuutta arvostavaan skandinaaviseen makuun. Forbon sivuilta löydät runsaasti inspiraatiota, ainutlaatuisia asiakastarinoita sekä Floorplanner-suunnitteluohjelman, jonka avulla oman lattian suunnittelu ja valinta on helppoa.

Tutustu Forbo Flooring Systemsin mallistoon ja kestävyysstrategiaan Forbon sivuilla ja katso referenssigalleriasta lisää upeaita kohdekuvia!

▶︎ FORBO-FLOORINF.FI ◀︎

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *