Oma Koti Valkoinen – Sisustusblogini 10v synttärit

Oma Koti Valkoinen -blogini täyttää tänään 10 vuotta ja sen kunniaksi aion kohta poksauttaa auki pullon kuohuvaa! Enpä olisi uskonut millaisen polun tulin heinäkuun 1. päivä vuonna 2011 valinneeksi ja matka on ollut täynnä upeita kokemuksia ja kohtaamisia. Kaikista suurin kiitos kuuluu teille blogini lukijoille ja etenkin teille tutuksikin tulleille ihanille ihmisille nimimerkkien takana, joista osa on kulkenut matkassani aivan ensimetreiltä asti – valtavan suuri kiitos kaikesta tuestanne kaikkien näiden vuosien aikana! ❤︎

Omakotivalkoinen sisustusblogi 10v juhlat

Blogini ansiosta olen päässyt toteuttamaan monia unelmiani ja luonut sekä ammatillisia suhteita että ihmissuhteita. Olen päässyt käymään upeissa paikoissa ja tilaisuuksissa ja saanut tehdä lukuisia mielettömän hienoja yhteistyökampanjoita mahtavien tyyppien ja yritysten kanssa.

Olen todella iloinen ja tyytyväinen omasta henkisestä kehityksestäni ja kasvustani, sekä siitä että päiväkirjamaisena raapustuksena alkanut blogini on hengittänyt kanssani samaa kehityksen virtausta jo 10 vuoden ajan. Jokainen idea, ajatus, päähänpisto ja toteutus löytyy näiden sivujen syövereistä ja tämä on 3900 postaus jonka nyt julkaisen – hurjaa! 🙂

Oma koti valkoinen sisustusblogi 10 vuotta

Tästä se nyt sitten alkaa – koko heinäkuun kestävä juhlahulina, jonka aikana tarjoilen teille koosteena joitakin parhaita paloja vuosien varrelta ja roppakaupalla ihan uusia juttuja, salojen paljastuksia sekä muita mielenkiintoisia ja erityisen kivoja asioita!

Suuri kiitos siis kaikille lukijoilleni ja yhteistyökumppaneilleni – ja etenkin juuri Sinulle! ❤︎

OKV 10 vuotta


14 kommenttia “Oma Koti Valkoinen – Sisustusblogini 10v synttärit

 1. ❤️ Lämpimät onnittelut 10-vuotiaalle! ❤️

  Paljon on tosiaan tapahtunut näiden (blogi)vuosien aikana, vaikka vuosikymmen on hujahtanutkin nopeasti. Intoa ja inspiraatiota jatkossakin, on ollut ilo seurata blogiasi nämä vuodet.

  Satu ❤️

 2. Onnittelut 10v. taipaleesta 🥰. On ollut niin kiva seurata postauksiasi, kaikenlaiset jutut ovat olleet kiinnostavia, kiitos sinun sujuvasta kerronnasta ja upeista kuvista. Toivon blogille pitkää ikää ja ihanan lämmintä kesän jatkoa teille😎🌺🌼🌞

 3. Onnea Miia! 🥳 Ja kiitos ihanasta blogista.
  Blogisi on ainut blogi mitä enää luen. Aito ja sopivan positiivinen.

 4. Valtavan paljon onnea merkittävästä saavutuksesta !!!!!!!💐
  Mukaansatempaava ja informoiva kirjoitustyylisi, kauniit sekä selkeät kuvasi, lukemattomat hyödylliset vinkkisi ja ennen kaikkea rivien välistä paistava lämminhenkinen persoonallisuutesi on pitänyt minutkin mukana nauttimassa matkasta jo miltei alkumetreiltä asti. Kiitos paljon näistä viihdyttävistä vuosista. Toivottavasti jatkoa seuraa vielä pitkään 😊

 5. Onnittelut täydestä 10 vuodesta täyden kympin arvoiselle blogille 🍾🥳🌹⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *