Pohjanmaan Chic nahkasohva – Kotimainen ja korkealaatuinen

Instagramin tarinoissa jo teille kerroinkin Pohjanmaan Chic -nahkasohvasta ja sohva oli sittenkin piirun verran liian leveä ikkunan eteen. Hyvät ja harkitutkaan ideat eivät aina mene nappiin ja toiveena olisi että jouluun mennessä olisi uusi koti kaunottarelle löydettynä. ❤︎

POHJANMAAN chic nahkasohva valkoinen skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
POHJANMAAN chic nahkasohva valkoinen skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
POHJANMAAN chic nahkasohva valkoinen skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
POHJANMAAN chic nahkasohva valkoinen skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

Kotimainen korkealaatuinen nahkasohva

Pohjanmaan Chic 2,5 hengen sohvalla on leveyttä 170cm, syvyyttä 93cm, korkeutta 88cm ja painoa 48kg. Istuinkorkeus on mukavat 44cm ja selkänojatyynyt ovat ihanan muhkeat, pehmeät ja upottavat. Suomessa valmistetun sohvan materiaalina on erittäin laadukas ja arvokkaasti ikääntyvä aito Soft Antique nahka valkoisimmassa 0000-sävyssä.

Sohvan runko on jämäkkää massiivipuuta ja sirot lenkkijalat kromattua metallia. Sohvalla on erittäin mukava istua ja loikoilla ja jalkasarjan ansiosta sen alta on helppo imuroida ja mopata lattiat puhtaaksi.

POHJANMAAN chic nahkasohva valkoinen skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
POHJANMAAN chic nahkasohva valkoinen skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
POHJANMAAN chic nahkasohva valkoinen skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi
POHJANMAAN chic nahkasohva valkoinen skandinaavinen sisustus Omakotivalkoinen sisustusblogi

Myydään Pohjanmaan Chic 2,5 istuttava sohva

Tästä upea huippukuntoinen sohva jouluksi uuteen kotiin erittäin edulliseen hintaan ja ilman kuukausien jonotusaikaa! Lisätietoja annan mielelläni, yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *