Tulppaaneja maljakoiden täydeltä

Tulppaanisesonki käy kuumana ja meidänkin lähikaupasta löytyy vaikka minkä värisiä tulppaanikimppuja. En osannut valikoida eri värien kesken, joten päädyin ostamaan aurinkoisen keltaisen sekä monivärisen kimpun. Keltaiset tulppaanit katkoin varresta lyhyiksi ja laitoin matalaan lasipurkkiin. Moniväriset jätin asettelin korkeampaan maljakkoon keittiösaarekkeelle.

Keltaiset värikkäät tulppaanit keväisen raikas koti Omakotivalkoinen
Keltaiset värikkäät tulppaanit keväisen raikas koti Omakotivalkoinen
Keltaiset värikkäät tulppaanit keväisen raikas koti Omakotivalkoinen

Olohuoneessa sohvan takana ollut laatikosto koki eilen muodonmuutoksen. Puolet Muuramen Mup-moduuleista koostuvasta kokonaisuudesta siirtyi eteiseen laskutasoksi. Laatikoista löytyy meidän kenkiä ja muuta niin sanottua eteistavaraa, kuten kaulahuivit, pipot, laukut ja lapaset.

Keltaiset värikkäät tulppaanit keväisen raikas koti Omakotivalkoinen
Keltaiset värikkäät tulppaanit keväisen raikas koti Omakotivalkoinen

Ei uskoisi että eletään jo helmikuuta. Yleensä tammikuun pimeys on tuntunut kestävän ikuisuuden ja kevät on ollut vain kaukainen ajatus. Nyt tammikuu meni ohi ihmeellisen nopeasti, enkä ole edes kärsinyt kaamosmasennuksesta, kuten aikaisempina vuosina. Helmikuussa päivät alkavat selvästi pidentyä ja kohtahan onkin sitten jo maaliskuu… ja kevät… ihanaa! 🙂

Energistä alkanutta helmikuuta ja uutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Tulppaaneja maljakoiden täydeltä

    1. Hilu: Tulppaanit ovat kyllä ehdoton kevään merkki ja vaikka helmikuu onkin virallisesti vielä talvikuukausi, tuo se minulle valoisuuden lisääntymisen ja tulppaanien myötä aina keväisen fiiliksen. 🙂 Aurinkoista helmikuuta sinulle myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *