Muurame-kaappi olohuoneen seinällä

Olohuone koki maanantaina pienen muutoksen, kun kiinnitin sohvan takana olleen laatikoston tilalle seinään kaksi Muuramen Mup-sarjan kippiovellista kaappia. Ylimääräiseksi jäänyt IsoTupla-Mup-laatikosto siirtyi muutoksen yhteydessä eteiseen, josta teille eilen ehdinkin jo tulppaanien yhteydessä postailemaan TÄÄLLÄ.

Muurame kaappi seinälle olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Muurame kaappi seinälle olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Suoraan seinälle kiinnitetyt kaapit näyttävät kauniilta ja ilmavilta. Korkeus on mitoitettu sopimaan sohvan selkänojan kanssa samaan linjaan. Sohvan osalta harkitsen vaihtoa akselinsa ympäri pyöriviin tyylikkäisiin nojatuoleihin ja Woodnotesin leveät K-tuolit kiinnostavat.

Jätin seinälle kiinnitettyjen kaappien viereen option kolmannen moduulin lisäykselle, mikäli sellaiselle tulevaisuudessa on tarvetta.

Muurame kaappi seinälle olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Muurame kaappi seinälle olohuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Kivaa keskiviikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Muurame-kaappi olohuoneen seinällä

  1. Tuo on kyllä hassun näköinen.Kuin leijuisi ilmassa ja alle jää hukkatilaa?
    Vai onko kyse siitä,etten ennen ole moista ratkaisua nähnyt:)

    1. Nanna: En osaa tähän vastata. ? Minusta tuo on parempi kun kaapit ovat seinällä. Tykkää siitä miten matto rajaa nyt huonetta eikä ole lipaston alla. Tämä ratkaisu on myös käytännöllinen koska pystyn imuroimaan nopeammin. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *