Minna Parikan juhlamallisto – Stockmann 160 vuotta

Pupukengistään maailman laajuisesti tunnettu Minna Parikka palasi suunnittelemaan kenkämalliston Stockmannin juhlavuoden kunniaksi. Stockmannin 160-vuotista historiaa juhlistava suloinen, iloinen ja säkenöivä kenkämallisto on saatavilla yksinoikeudella Stockmannilta ja mallisto saapuu myyntiin tänään perjantaina 11.2.2022 klo 10:00! ❤︎

Minna Parikka puputennarit erikoismallisto Stockmann 160 vuotta - Omakotivalkoinen uutiset

Minna Parikan puputennarit – Numeroitu erikoiserä

Minna Parikan puputennarit tulevat takaisin kolmessa uudessa värissä. Mallisto juhlistaa tavaratalon 160-vuotista historiaa ja siksi juhlavuoden kolmea uutta tennariväriä on kutakin valmistettu 160 kappaleen numeroitu keräilyerä. Minna Parikka -juhlamallistosta löytyy myös aivan ihanat juhlaan ja arkeen sopivat matalakorkoiset sandaletit, joita koristaa nahkaiset käsin solmitut korvat.

Minna Parikan Stockmannille suunnittelema ja Stockmannilta yksinoikeudella saatava juhlamallisto* on täynnä herkullisia värejä, säihkyvää glitteriä ja Minna Parikan tunnusmerkkejä, kuten pupunkorvia, sydämiä ja tikkarikorkoja.

Minna Parikka puputennarit erikoismallisto Stockmann 160 vuotta - Omakotivalkoinen uutiset
Minna Parikka puputennarit erikoismallisto Stockmann 160 vuotta - Omakotivalkoinen uutiset
Minna Parikka puputennarit erikoismallisto Stockmann 160 vuotta - Omakotivalkoinen uutiset

Minna Parikka pop up -shop Stockmann tavaratalossa

Nyt kaikki puputennareiden ystävät korvat hörölle, sillä Minna Parikka -juhlamalliston kengät tulevat myyntiin Helsingin keskustan tavarataloon 4. kerrokseen ja Stockmannin verkkokauppaan* tänään perjantaina 11.2.2022. 

Helsingin tavarataloon rakennettu ainutlaatuinen Minna Parikka pop up -shop aukeaa yleisölle klo 10:00 ja Minna Parikka on paikalla signeeraamassa kenkiä avajaispäivänä klo 11–13. Minna Parikan juhlamalliston tuotteita on saatavan rajoitettu erä.

Itse kärkyn kaksia puputennareita* ja toivon että ehdin nappaamaan minulle ja tytölle kevätkengät. Pidän peukkuja että myös teillä tärppää, jotka kanssani numeroituja puputennareita halajatte! 🙂

Iloista ja suloista perjantaita kaikille!

Kuvat: Stockmann / Minna Parikka, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

3 kommenttia “Minna Parikan juhlamallisto – Stockmann 160 vuotta

  1. Heippa ! Harmi kun et julkaise enää kommentteja.Kyselin jo aikaisemmin,että saitko ostettua teille pupukengät??

    1. Pilvi: En saanut ostettua. 🙁 Odotelen uutta satsia. Haluan kahdet hopeiset koossa 36 ja niitä tulee niin vähän kappaleita myyntiin että menevät samalla sekunnilla. Torissa joku tosin jo myi samoja, mutta hinta oli hurja ja pieni epäily onko huijari, joten jätin väliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *