Puiset Lego Wooden säilytystuotteet

Room Copenhagenin käsityönä valmistamat legopalikoiden muotoiset Lego Wooden -sarjan puiset säilytyslaatikot* toimivat sekä säilytyksessä että legoleikeissä osana rakennelmia. Mukana on myös ripaus skandinaavista ja ajatonta designia, joten lahjaideana pienelle kummipojalleni nämä ovat napakympit. 🙂

Lahjaidea pienelle pojalle

Kummilapseni täyttää kohta 4 vuotta ja synttärilahjan kanssa meinasi mennä sormi suuhun. Leluja lapsella on jo aivan riittämiin ja lapsen vanhempien toive oli, ettei leluja tänä vuonna ostettaisi lahjaksi.

Vaatteita lapsi saa lahjaksi isovanhemmiltaan, joten vaihtoehdot olivat vähissä. Pienten poikien lahjaideoita miettiessäni päädyin siihen, että ostan lahjakortin Disney+ -palveluun, kunnes kuulin että perheen käytössä on jo Disney+. Hihassa oli vielä yksi ässä ja legojen rakentelua rakastava poika saa minulta nyt sitten lahjaksi puisen Lego Wooden -säilytyslaatikon… ja pienen legosetin. ?

Lego Wooden – Kestävä valinta lastenhuoneeseen

Lego Wooden -tuotteita on saatavana kahdessa eri puun sävyssä ja minä ostin pojalle lahjaksi vaaleamman saippuakäsitellystä punatammesta valmistetun säilytyslaatikon*. Vaalean lisäksi valikoimassa on tummaksi pestattu punatammi, joka on suklaisen ruskea.

Jokainen käsityönä valmistuva Lego Wooden -tuote on uniikki yksilö vaihtelevine puunsyykuvioineen. Tammensävyinen säilytyslaatikko sopii täydellisesti pienen pojan huoneen sisustukseen, jossa on tammea, valkoista ja sinistä. Kummipojan vanhemmilta sain jo positiivisen palautteen ja toivon että myös pieni poika ilahtuu lahjasta. 🙂

Touhukasta tiistaita kaikille!

Kuvat: Room Copenhagen / Lego Wooden, *sisältää kaupallisen linkin


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Puiset Lego Wooden säilytystuotteet

  1. Hei ! Noi on tosi kivoja ja hyvän näköisiä.Ois kiva jos tekisit joskus listauksen,mitä blogeja seuraat ? ?

    1. Pilvi: tuo Lego Wooden -tuotteiden puu on aivan mielettömän sileää ja ihanan tuntuista käsitellä. Kummipoika tykkäsi lahjasta ja oli ihana nähdä miten innoissaan hän oli. Poika rakastaa rakennella legoja ja veikkaan että hänestä tulee isona jonkin sortin rakennusarkkitehti. ❤️

      Luen blogeja laidasta laitaan ja laitan talteen toiveesi. Luen paljon minimalistisuudesta kertovia blogeja ja joukossa on myös useita tavallisesta arjesta kertovia blogeja. Lempparini on vuosia ollut Sarah Theresen blogi, joka harmikseni on juuri lopettanut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *